![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σας ΜΙΣΩ
![]() ![]() ![]() ![]() Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() όχι μόνο τον προορισμό σας αλλα και την ΠΑΡΕΑ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Και νομίζουν ότι θα τους σώσει η παναγία..... [/QUOTE] Maniac μου, μόνο η Αποκάλυψη μας σώζει!!!
Ευτυχώς καταγόμαι από την Πάτμο... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αφού ξέρεις ότι όλοι οι καλοί χωράνε....μην κλαίς.....join
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() συνεχισαμε την περιηγηση στα πανεμορφα χωρια τις ευρυτανιας...!! ![]() η μηχανη με τα μοντελα που βλεπετε μπροστα ειναι το ζευγαρι που ηρθε ιγκογκνιτο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() το βραδακι στο δωματιο μιλαμε για ενα ταξιδι που λεμε να κανουμε του χρονου.... αφου ημαστε παντα καλα! ![]() ![]() το μπαλκονι του δωματιου μας...ειχαν σκασει απο την ζηλια τους για το δωματιο που μας ειχε τυχη!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ευγε παλληκαρια και κοπελιες!!φοβερα μερη και τοπια!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() το ζευγαρι που σας ελεγα ιγκογκνιτο....!!!!
Ζωη και Νικος κατα κοσμον γιατι κατα forum το παλικαρι γραφει ως motovlam.... ![]() ποιο παλια και τωρα ποια Nivo....!!! ![]() ![]() ![]() εδω η Ζωη μας μοστραρι απο παλια κουσουρια του αντρα της την φλις ![]() ζακετα της αλλα δεν μας λεει τπτ αυτο εμεις τους κανουμε παρεα ολους εεεε...!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() λιγο πριν ξεκεινησουμε το δρομο του γυρισμου απο Ναυπακτο Ιτεα Γαλαξιδι!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() οοοολο το παρεακι μαζι...!!! σας ευχαριστω ολους για το ωραιο τριημερο που περασα εγω και το γυναικακι μου!!!! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα τέτοια παιδιά πολύ όμορφες φωτογραφίες . ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
θελω και εγω να ευχαριστησω για την προσκληση ,περασαμε τελεια και εγω και η Ζωη, η παρεα εγραψε,μου δοθηκε ακομα η ευκαιρια για πρωτη φορα να μπω με το θηριο χωμα,και πρεπει να πω οτι αν και δεν το εχω με το χωμα ,μου αρεσε
,να ειμαστε καλα να το ξανακανουμε ...
|
![]() |
|
|