![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Βέβαια όπως επισήμανες ο ένας τους βρωμάει και ο άλλος τους μυρίζει ! Θέση ξεκάθαρη δεν παίρνουν ΠΟΤΕ ! Να πουν θέλω τον <<τάδε>> για ηγέτη, θέλω αυτό το οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό σύστημα, έχω αυτό το πρότυπο. Επί της ουσίας … τσιμουδιά ! ![]() Λες να υπάρχει λόγος και φοβούνται να πουν ότι πρότυπο έχουν το εθνικά υπερήφανο και ανεξάρτητο καθεστώς της …Βόρειας Κορέας ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Μην τους κανείς την χάρη να λένε ότι θέλουν χωρίς αντίλογο.!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Νικόλα ελπίζω να μην έχεις αμφιβολίες, έρχεται να συνεχίσει το έργο του Γαπ και γρήγορα κιόλας, θα το ανακαλύψουμε πολύ γρήγορα. Επίσης θα πέσουν και οι μάσκες πια αλλά θα είναι αργά γιατί όταν ήταν να τους ξεσκεπάσουμε εμείς είμασταν απασχολημένοι με τη βολεψιά μας, τώρα εμείς χωρίς βολεψιά και αυτοί χωρίς μασκες ! |
|
|
|||
|
|||
|
παντως το ...σετ των αντιπροεδρων,μονο ανεκδοτο μου θυμιζει!
![]() κι αν για τον εναν τον χοντρο,τον βενιζελο,παει κι ερχεται,για τον αλλον,τον γουρουναρα που μονο προκαλει με τις δηλωσεις και τις πραξεις του,ειναι προκλητικοτατο! ![]() παντως ολα τα "καλα" παιδια μεσα ειναι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εσυ τι περιμενες...... ![]() απο την στιγμη που δεν πηγαμε σε εκλογες,ολο αυτο που εστησαν ειναι ενας ωραιος θιασος.....εδω εγινε υπουργος ο Αδωνις ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Όσον αφορά την δυσανεξία στη πέψη του κου Παπαδήμου, να τη θεωρούμε αδικαιολόγητη; Σύμβουλος του πρώην, και μέλος της κυβέρνησης δεν ήταν/είναι; Γιατί πρέπει να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό; Ο πρώην οικονομικών Παπακωνσταντίνου με τον νυν Βενιζέλο, σε τι διαφοροποιήθηκε δηλαδή; Και τέλος, αυτά τα σχόλια περί ... ημών των αδαών και μη εχόντων άποψη για το πολιτικό γίγνεσθαι, μη δυνάμενων να ακολουθήσουμε την μειοψηφία των εχόντων τη γνώση - άποψη, που αποσκοπούν; Το να μην εκφράζει δηλ. ένα πολιτικό πρόσωπο ή ένα κόμμα, ή ένα σύνολο κομμάτων κάποιον, τον κάνει αυτομάτως αναρχικό ή κουμ#####στή ή ακροδεξιό ή δε ξέρω τι; Αποκλείουμε δηλαδή το ότι οι υπάρχοντες κοινοβουλευτικοί συνασπισμοί έχουν δώσει εξετάσεις εδώ και 30 χρόνια, και έχουν αποτύχει παταγωδώς, απαξιώνοντας πλέον την πλειοψηφία των πολιτών απέναντί τους, έτσι; Μάλιστα ... Θες την άποψή μου; Όλοι τους, μα όλοι τους, είναι για τον πέοντα! Last edited by Fuji; 11-11-2011 at 20:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μίλησα για Δράση και όχι για Αντίδραση. Έξω και οι 300? Ωραία, μέσα τι??? Ονόματα ηγετών, πολιτικούς σχηματισμούς και πολιτικές- οικονομικές κατευθύνσεις αυτών, μπορείς να δώσεις ??? Αυτή είναι δράση … Με την στείρα αντίδραση : αυτός βρωμάει….αυτός είναι προδότης…αυτός ξίνισε…και ουσιαστικά ότι βρέξει ας κατεβάσει καλυτερεύουν οι συνθήκες ζωής μας ? Για να μην αναφέρω τα <<σκοτώστε, καταστρέψτε, κάψτε, κρεμάστε>> που έχουν γραφτεί σαν προτροπές από μέλη …. Πατριωτικές προτροπές για μια καλύτερη χώρα …? |
|
|
|||
|
|||
|
ωχ μανούλα μου....το έζησα και αυτό! τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας!! ρε είμαστε για τα πανηγύρια!! |
|
|
|||
|
|||
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 85.000.000 νωρίτερα από όσο γνωρίζαμε άρχισε η ζωή στο γλυκό νερό | SenseiG | Περιβάλλον | 0 | 19-05-2011 09:45 |
| Συνεργασία μπαταριας Odyssey PC535 με original φορτιστη BMW | mjtir | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 15-03-2010 16:24 |
| Αλλαγή χρώματος...ΟΧΙ με το συνηθισμένο βάψιμο άλλα με μεμβράνες... | xurxes | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 25-12-2009 13:50 |
| Έρευνες: “Γεννηθήκαμε για να πιστεύουμε στον Θεό” | skippybi | Κόσμος | 1 | 16-09-2009 01:23 |
| Ετσι, για να γνωριστουμε καλλυτερα! | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 02-04-2009 13:48 |