![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό το Σάββατο 19 Νοέμβρη του 2011 ![]() κατα τις 4.00 απογευματινή γρηγοριανή ώρα θα βρεθούμε για μεζεδάκι και κρασάκι στα Νέα Μουδανιά στην ταβερνούλα Ερωδιός., ΕΡΩΔΙΟΣ - Ι ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ Ι ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΕ | Ταβέρνες | Νέα Μουδανιά - Λιμάνι ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ | vrisko.gr δεν θέλουμε κακομούτσουνους και κακοδιάθετους ![]() κατα τα άλλα όλοι οι άλλοι ευπρόσδεκτοι.,.,., .,.πρέπει να ξέρω τη τραπέζι να κλείσω.,., ανακεφαλαίωσις., 1.tattoopanther - διπλός.,.,., 2.1974. Θα βαλω σελα στο μλαρ και θα ερθω!!!! 3.gsmaniac. Μέσα.......διπλός,για να δείξω στα φιλαράκια μου,απο τι ξεχωρίζουμε οι αντρες ![]() 4.paschalis. Μεσα μονοδιπλος χωρις το μικρο ζουζουνι. 5. MOYTPO. Θα ρθω με το αυτοκινητο.,[/quote] 6. andreas ΜΕΣΑ 7. Crow ενοίται θα είμαι κ εγώ.,.,.,. 8. Sakis εεεεε.....Μέσα διπλός.........με τη Hekima εννοώ...ARGI ![]() [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/QUOTE]9. TASOS GS χιλιομετρα ..... πολλα .,.,.θα το ζορισω να ρθω ...μεσα και μαλλον διπλος. |
|
|
|||
|
|||
|
Άρχισαν τα όργανα ....
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Αυτά είναι τα ωραία ... Καλά να περνάτε φιλαράκια ...
|
|||
|
|||
|
Πολύ θολούρα . . . τι το πότισες το κινητό;
Καλή συνέχεια φιλαράκια. ΥΓ: Για πιο επαγγελματικές φωτογραφίες, θα περιμένουμε τον Φίλιππα. |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Μήπως έτρεμε το χέρι του φωτογράφου ??? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μπα!ξυπνησαμε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπαααα.... τις είχε στείλει στο Νικο να τις ποσταρει ως Μανιακ... 😃😁😜
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Η Θεσσαλονίκη .....ΔΕΝ κοιμάται χαμουτζη
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| MY GS (PART OF THE STORY SO FAR...) | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 06-10-2010 19:39 |
| ...διασχίζοντας τις λάσπες part II..! | fire red! | Χωμάτινες εξορμήσεις | 25 | 12-03-2010 22:24 |
| Σαββατο 23/1 στο δρομο με τις λασπες Part II | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 108 | 29-01-2010 12:29 |
| Part Numbers - πού θα τα βρω; | bvlahos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 19 | 20-11-2009 20:38 |
| Οι πιο αστείες εικόνες απο αθλήματα Part 1 | zastava | Χιούμορ | 4 | 22-10-2009 13:12 |