GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-12-2011, 05:31
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια
Προεπιλογή Απάντηση: Παρουσιάσεις ανά την Ελλάδα του 27 μηνών ασιατικού οδοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 264George Εμφάνιση μηνυμάτων
...το γεγονός σφραγίστηκε τελικά?
Παρασφραγίστηκε
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 07:40
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Παρασφραγίστηκε
Ενταξει ξυπνησα να σε αλλαξω.
Μπορεις να πας να κοιμηθεις τωρα!!
Τη σφραγιδα μη ξεχασεις..
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 07:44
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Για αλλη μια φορα δραπετευσαμε απο την πολη
εστω και για λιγες ωρες μεσα απο αυτο το απιθανο ταξιδι ζωης.

Ηλια σε ευχαριστουμε για τις γενναιες δοσεις αφυπνισης
που μας προσφερεις σε καθε μας συναντηση
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 09:44
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

πραγματικα ταξιδεψαμε με την παρουσιαση του βιβλιου

ενα μεγαλο μπραβο και στον Βασιλη(uriah heep) που με την δικια του λοξη ματια εδωσε μιαν αλλη ομορφια στην παρουσιαση του βιβλιου

ενα μεγαλο μπραβο και στον ΗΛΙΑ που με το δικο του τροπο να βλεπει μακρια και το παθος του για εναν αλλο τροπο ζωης μας χαρισε μοναδικες στιγμες

Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 12:38
xurxes Ο/Η xurxes βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1200GSA

απλα ενα υπεροχο βραδυ........
με φιλους.....
και μια
.
.
.
.
.
.
..

http://youtu.be/PmQP2VbVYU4

Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 18:28
madnomad Ο/Η madnomad βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Honda XR 250S

Παιδιά, σας ευχαριστώ κι εγώ όλους που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτή την εκδήλωση!

Μπορώ να σας πω ότι ανυπομονούσα κι εγώ για κάτι σ' αυτή την εκδήλωση... για να ακούσω τι έγραψε αυτός ο απίθανος ο Βασίλης (aka Uriah Heep). Δεν ήθελα να το ξέρω από πριν. Προτιμούσα να είναι έκπληξη! Πραγματικά το κείμενό του έσπαγε κόκκαλα και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Θα μου το στείλεις, Βασίλη, το κείμενο; Θέλω να το απολαύσω και με την ησυχία μου, γιατί δεν τα χορταίνω τα γραφόμενά σου! Έχουν, άλλωστε, τόσο ζουμί, που πρέπει κανείς να μελετά την κάθε λέξη που χρησιμοποιείς.

Ευχαριστώ, λοιπόν, ιδιαίτερα το Βασίλη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου να κάνουμε μαζί αυτή την παρουσίαση, όπως ευχαριστώ πολύ και την Κατερίνα Φιλίππου, που έτρεχε για πάνω από ένα μήνα για να διοργανωθεί όλη αυτή η εκδήλωση. Ευχαριστώ, βέβαια, και τη μητέρα μου, που για άλλη μια φορά μας συγκίνησε τόσο, που άξιζε, νομίζω, η μακρηγορία.

Αναμένονται φωτογραφίες, αλλά και video χάρη στο Χρήστο (aka tattoopanther)!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 18:47
1974 Ο/Η 1974 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: sarti halkidiki
Μoto: gs1200

Ωραια παρουσιαση!!το κειμενο του bill τελειο ετσι το περιμενα με λοξη ματια!!!η επιστροφη στη σαρτη με 8 μποφορ 4-30 το πρωι βρυκολακιασα καπου στη βουρβουρου μονος στο δρομο φεγγαραδα και απιστευτο στροφηλικι!!! πισω στη βαση παλι!!!
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 18:51
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από madnomad Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, σας ευχαριστώ κι εγώ όλους που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτή την εκδήλωση!

Μπορώ να σας πω ότι ανυπομονούσα κι εγώ για κάτι σ' αυτή την εκδήλωση... για να ακούσω τι έγραψε αυτός ο απίθανος ο Βασίλης (aka Uriah Heep). Δεν ήθελα να το ξέρω από πριν. Προτιμούσα να είναι έκπληξη! Πραγματικά το κείμενό του έσπαγε κόκκαλα και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Θα μου το στείλεις, Βασίλη, το κείμενο; Θέλω να το απολαύσω και με την ησυχία μου, γιατί δεν τα χορταίνω τα γραφόμενά σου! Έχουν, άλλωστε, τόσο ζουμί, που πρέπει κανείς να μελετά την κάθε λέξη που χρησιμοποιείς.

Ευχαριστώ, λοιπόν, ιδιαίτερα το Βασίλη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου να κάνουμε μαζί αυτή την παρουσίαση, όπως ευχαριστώ πολύ και την Κατερίνα Φιλίππου, που έτρεχε για πάνω από ένα μήνα για να διοργανωθεί όλη αυτή η εκδήλωση. Ευχαριστώ, βέβαια, και τη μητέρα μου, που για άλλη μια φορά μας συγκίνησε τόσο, που άξιζε, νομίζω, η μακρηγορία.

Επειδή και πολλοί από εμάς, ανήκουν στην ίδια κατηγορία, και αφού πρόκειται για ένα κείμενο, που διαβάστηκε σε μία δημόσια εκδήλωση, θα ήθελα είτε από εσένα, ή ακόμη καλύτερα από τον Βασίλη, να το δω αναρτημένο και εδώ...
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 19:46
zandesiro Ο/Η zandesiro βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Πολυγυρος Χαλκιδικης
Thumbs up Απάντηση: Παρουσιάσεις ανά την Ελλάδα του 27 μηνών ασιατικού οδοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από madnomad Εμφάνιση μηνυμάτων

Aξιζουν συγχαρητηρια σε σενα Ηλια για την ομορφη περιγραφη του ταξιδιου σου, στην μητερα σου που μας εκμυστηρευτικε τις προσωπικες της στιγμες αγωνιας που ειχε οταν ησουν μακρια της,στον Βασιλη που για αλλη μια φορα "τσακισε κοκκαλα" πραγματικα με τον προλογο του.....Και βεβαια σε ολους οσους "ετρεξαν" για να γινει αυτην η ομορφη εκδηλωση.

Και παλι συγχαρητηρια.....
Χρηστο το βιντεο.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 1974 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραια παρουσιαση!!το κειμενο του bill τελειο ετσι το περιμενα με λοξη ματια!!!η επιστροφη στη σαρτη με 8 μποφορ 4-30 το πρωι βρυκολακιασα καπου στη βουρβουρου μονος στο δρομο φεγγαραδα και απιστευτο στροφηλικι!!! πισω στη βαση παλι!!!
Καλα εσυ δεν παιζεσαι.....
Ρε Μητσο χτυπα ενα τηλ να σε φιλοξενησω να μην τρεχεις μονος σου βραδιατικα....
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2011, 19:51
fmargaritis Ο/Η fmargaritis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R 1100 RT

.....οι πρωταγωνιστές.

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Reply With Quote