![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει ξυπνησα να σε αλλαξω.
Μπορεις να πας να κοιμηθεις τωρα!! Τη σφραγιδα μη ξεχασεις.. |
|
|||
|
|||
![]() Για αλλη μια φορα δραπετευσαμε απο την πολη
εστω και για λιγες ωρες μεσα απο αυτο το απιθανο ταξιδι ζωης. Ηλια σε ευχαριστουμε για τις γενναιες δοσεις αφυπνισης που μας προσφερεις σε καθε μας συναντηση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πραγματικα ταξιδεψαμε με την παρουσιαση του βιβλιου
ενα μεγαλο μπραβο και στον Βασιλη(uriah heep) που με την δικια του λοξη ματια εδωσε μιαν αλλη ομορφια στην παρουσιαση του βιβλιου ενα μεγαλο μπραβο και στον ΗΛΙΑ που με το δικο του τροπο να βλεπει μακρια και το παθος του για εναν αλλο τροπο ζωης μας χαρισε μοναδικες στιγμες |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, σας ευχαριστώ κι εγώ όλους που τιμήσατε με την παρουσία σας αυτή την εκδήλωση!
Μπορώ να σας πω ότι ανυπομονούσα κι εγώ για κάτι σ' αυτή την εκδήλωση... για να ακούσω τι έγραψε αυτός ο απίθανος ο Βασίλης (aka Uriah Heep). Δεν ήθελα να το ξέρω από πριν. Προτιμούσα να είναι έκπληξη! Πραγματικά το κείμενό του έσπαγε κόκκαλα και δεν περίμενα τίποτα λιγότερο. Θα μου το στείλεις, Βασίλη, το κείμενο; Θέλω να το απολαύσω και με την ησυχία μου, γιατί δεν τα χορταίνω τα γραφόμενά σου! Έχουν, άλλωστε, τόσο ζουμί, που πρέπει κανείς να μελετά την κάθε λέξη που χρησιμοποιείς. Ευχαριστώ, λοιπόν, ιδιαίτερα το Βασίλη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου να κάνουμε μαζί αυτή την παρουσίαση, όπως ευχαριστώ πολύ και την Κατερίνα Φιλίππου, που έτρεχε για πάνω από ένα μήνα για να διοργανωθεί όλη αυτή η εκδήλωση. Ευχαριστώ, βέβαια, και τη μητέρα μου, που για άλλη μια φορά μας συγκίνησε τόσο, που άξιζε, νομίζω, η μακρηγορία. Αναμένονται φωτογραφίες, αλλά και video χάρη στο Χρήστο (aka tattoopanther)! |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια παρουσιαση!!το κειμενο του bill τελειο ετσι το περιμενα με λοξη ματια!!!η επιστροφη στη σαρτη με 8 μποφορ 4-30 το πρωι βρυκολακιασα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Επειδή και πολλοί από εμάς, ανήκουν στην ίδια κατηγορία, και αφού πρόκειται για ένα κείμενο, που διαβάστηκε σε μία δημόσια εκδήλωση, θα ήθελα είτε από εσένα, ή ακόμη καλύτερα από τον Βασίλη, να το δω αναρτημένο και εδώ... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Και παλι συγχαρητηρια..... ![]() Χρηστο το βιντεο. Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.....οι πρωταγωνιστές.
[IMG] ![]() [IMG] ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μερικές φωτόγραφίες από την ποδηλατική βόλτα στα βασιλικά κτήματα | frits | Ποδήλατο | 19 | 07-06-2011 14:44 |
χρηση σιλικονουχων γυαλιστικων? | DIMIS123 | Φροντίδα | 9 | 02-11-2010 21:17 |
Ριζικά αντίθετοι οι δικηγόροι στη δημοσιοποίηση φορολογικών στοιχείων στο Διαδίκτυο | bogart | Ελλάδα | 0 | 21-10-2010 19:52 |
Γνήσια ανταλλακτικά BMW;; | ThanDim | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 3 | 07-07-2010 01:02 |
Διαδικτυακή κοπή βασιλόπιτας............... | riko46 | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 20-01-2010 19:54 |