![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() το μεσημέρι της παρασκευής ο ΔΗΜ(Ι)ΟΣ έγραψε στη Λ. Νίκης και μηχανές.......... έτσι για την ιστορία |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() μάλιστα ο ένας τους από το δερμάτινο μπουφάν είχε βγάλει τα διακριτικά του δήμου... το παράξενο είναι οτι, αν και οι περισσότεροι τις μετακίνησαν, κανείς από τους ''παραβάτες'' δε διαμαρτυρήθηκε |
|
|||
|
|||
![]()
η σωστοτερη κουβεντα νομιζω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Θεέ μου δώσε μου υπομονή Διότι εάν μου δώσεις δύναμη bmwκιας δεν θα κυκλοφορεί κανείς..................... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γειά σου ρε Σωκ με τα ωραία σου ![]() ![]() ![]() εμένα(και απο αλλους γνωστους-γνωστές)μου την σπάει οτι απο την μία κάνετε τα στραβά τα μάτια και απο την άλλη σας βρίζουμε ![]() ![]() ![]() ![]() @ckk ασε τις μα....κιες γιατι και κάποιος άλλος το έκανε και την έκατσε άσχημα την βαρκα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αγαπητέ φίλε προσπαθώ να καταλάβω την αγανάκτησή σου και όντως η όλη φάση δεν φαίνεται λογική,παρκαρισμένα οχήματα όπου να΄ναι,πολίτες να ψαχνουν το δίκιο τους και γενικά ένα χάος.
Θα πρέπει όμως να είσαι και εσύ λιγο πιο προσεκτικός βρε αδερφέ. Πάντα φιλικά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αν γνωριζει κανεις,θελω την γνωμη του! | AntonisKitoudis | Τι μας έτυχε | 15 | 06-12-2011 08:57 |
Εν αγνοία της Βουλής | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 04-07-2011 20:13 |
T 800 CDI Την γνωριζετε? | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 30-01-2011 09:16 |
Τέρμα το «τζάμπα» στην Εγνατία οδό | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 12 | 19-12-2009 22:27 |
Χ..... ψηλά και αγνάντευε..... | vtheo | Χιούμορ | 13 | 17-12-2009 09:48 |