![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ συμφωνώ Νίκο και δεν έχω με κανέναν προσωπική αντιπαλότητα και παράπονο, ούτε αναφέρθηκα σε κανένα προσωπικά στο σχόλιό μου περί καπνίσματος.
|
|
|
||||
|
||||
|
... αν επιθυμείτε κύριοι, τα σχόλια επί προσωπικού,
πολύ ευχαρίστως θα τα διέγραφα ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() εισαι ομως στις ...διαγραφες,...μαστορας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Moλις πηρες το βραβειο Ο ΠΙΟ ΑΣΤΟΧΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ για φετος! Μηπως το ειχες παρει και περυσι?? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δεν ειναι η μερα του......ισως τον πειραξε η χθεσινη ατμοσφαιρα
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
μα δεν υπαρχουν τετοια ρε Νικολα.Λες τωρα για ενα τσιγαρακι να χαλασουν καρδιες?ημαρτον
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι πολυ κριμα ανθρωποι των ταξιδιων και των βουνων να δηλητηριαζουν ο ενας τον αλλον με τον καπνο απο τα τσιγαρα τους!
Επειδη αναφερθηκε πιο πανω απο το Λακη η ευθυνη ειναι αποκλειστικα του επιχειρηματια. Μας ετυχε στο Νις στην εκδρομη εκει τον Οκτωβριο να καπνιζει συγχρονως ΟΛΟ το μαγαζι κι εγω να απολαμβανω ατμοσφαιρα Καιμακτσαλαν με βορια! Αλλα αυτο κοστιζει στον κουτοπονηρο και απορριπτεται. Απορριψτε τον κι εσεις ![]() Για τον ιδιο λογο απεχωρησα χθες απο την αγαπημενη μου Λεσχη των Αφρικανων και θα επανελθω οταν ανοιξουν οι πορτες..αν υπαρχει ακομα η Λεσχη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και διαλεξαμε το ...zong!
|
|
|
||||