![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επιπροσθέτως, το VOX της BT2 , επειδή δεν έχει αυτό το (πραγματικά μαγικό) φίλτρο της f5 , ακους τον αέρα στο κράνος , και θα πρέπει είτε να περιμένεις 20 sec. , είτε να πατήσεις κουμπί για να "κλείσει" η σύνδεση .
Στην F5,με το που δεν μιλάς, μπαίνει το φίλτρο και είναι σαν να έχεις ήδη βγεί από την intercom (πράγμα που δεν ισχύει) . Για να βγείς τελείως, απλά πατας το κουμπί, δεν βγαίνει αυτόματα όπως η BT1/BT2 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άρα συνοψίζοντας ΒΤ Next vs Interphone F5
1) Και τα 2 έχουν FM 2) Το ΒΤ Next εχει VOX και επιστρεφει μετα απο 20 δευτερα στην προηγούμενη λειτουργία, αντιθετα με το Interphone που πρέπει να το γυρίσεις χειροκίνητα 3) Το Interphone έχει noise reduction 4) Και τα 2 δέχονται firmware update 5) Τα ακουστικά του ΒΤ είναι πολύ πιο λεπτά και δε χρειάζεται να σκάψεις το αφρολέξ του κράνους, όπως προτείνει το εγχειρίδιο του Interphone.... (Να είναι αλήθεια το λέει μέσα στο εγχειρίδιο του Interphone. Τραγικό!!!) Δύσκολη απόφαση, αλλά μάλλον θα καταλήξω στο ΒΤ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο Suomi Vandal της γυναίκας μου τοποθετήθηκαν χωρίς σκάψιμο στο φελιζόλ Αντίθετα στο δικό μου Schuberth S1 έσκαψα τόσο που μπήκε όλο το ακουστικό στο φελιζόλ |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας που να έχει:
1) PTT στο τιμόνι ετσι ωστε να μη χρειαζεται να παρω τα χερια μου απο το τιμονι για να μιλήσω και να το ενεργοποιώ όποτε θέλω εγώ και όχι όποτε νομίζει αυτό 2) Να έχει πολύ λεπτά ακουστικά και μικρόφωνο για να μη με ενοχλούν μέσα στο κράνος 3) Να έχει active noise reduction για να ακουω μονο τη φωνη και οχι τον αερα 4) VHF για μεγαλύτερη εμβέλεια 5) Και όλα αυτά χωρίς καλώδια... Ζητάω πολλά??? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σχετικά με το Σοφικό, θα είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθούμε διεξοδικά , αλλά κάποια πράγματα πμορούμε να τα δούμε . Λογισμικό νεό έχει βγεί πριν 1,5 εβδομάδα αν θυμάμαι καλά . Οπότε , λίγη υπομονή ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λέει συγκεκριμένα , οτι αν δεν υπάρχει θήκη για ακουστικά να κάνεις αυτό. Στο δικό μου XR-1000 που δεν έχει κλασσική θέση για ακουστικά , δεν εχω σκάψει τπτ και δουλέει μια χαρά. Πέραν τουτου, υπάρχει και σαν επιπλέον αξεσουάρ, το "slim kit" ακουστικών αν δεις οτι δεν χωράει (πράγμα δύσκολο, αλλά έχει να κάνει και με το κεφάλι μας ) Η διαφορά είπαμε , είναι στο πάχος (λιγο πιο χοντρα τα interphone) αλλά κερδίζεις στην ποιότητα. Last edited by D_Artagian; 29-01-2012 at 22:51. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εγώ τα ίδια θα ήθελα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προ ημερών έγινε αγορά μιας Interphone F5S.
Σήμερα έκανα την πρώτη δοκιμή και δυστυχώς δεν έμεινα ικανοποιημένος. Σύνδεση με GPS, δεν ακούω τίποτα. Σύνδεση με κινητο σε λειτουργία GPS, δεν ακούω τίποτα. Σύνδεση με κινητό και κλήση, με ακούνε πεντακάθαρα αλλά εγώ και πάλι δεν ακούω τίποτα. Για μουσική δεν χρειάζεται να πω κάτι, δεν άκουγα τίποτα. Μήπως φταίει το κράνος ρε παιδιά; Ή να πάω σε ΩΡΥΛΑ; Απελπίστηκα γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την ενδοέπικοινωνία. :-( Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Tags |
interphone, midland, review |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλείται Interphone F4 | georgios | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 31 | 10-05-2012 15:51 |
Ενποεπικοινωνια Interphone f4.. | nikleve | Διάφορα | 7 | 17-11-2011 09:55 |
motorcycle-bluetooth-interphone-headsets | bagelis | Διάφορα | 2 | 22-10-2011 18:27 |
2-BT-interphone-bluetooth-motorcycle-helmet-intercom | MARK | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 11 | 23-08-2011 23:31 |
Interphone ενδοσυνεννόηση κράνους !! | CPretenteriS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 07-02-2011 16:14 |