![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια Πολλά Και Καλά φιλαράκι |
|
|
|||
|
|||
|
Πολύχρονος φίλε, να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Xρόνια πολλά Δημήτρη,να τα εκατοστήσεις !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημητρό Χρόνια Πολλά φίλε να τα εκατοστήσεις! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου με υγεία και αγάπη! Καλούς δρόμους φιλαράκι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Τι να πω ρε παιδιά το ότι σας ευχαριστώ είναι το λιγότερο με τις τόσο όμορφες ευχές σας . ![]() ![]() ![]() Ειλικρινά χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε τόσο όμορφους ανθρώπους που σέβονται και αγαπάνε τους συμπορευτές τους στην κοινή αυτή αγάπη που τρέφουμε όλοι για την μοτοσυκλέτα αλλά και τον άνθρωπο μαζί . :sm4::sm4: Βέβαια δεν θα εισέπραττα την αγάπη σας και τις ευχές σας αν δεν υπήρχε αυτός ο όμορφος δικτυακός τόπος που ακούει στο όνομα GS Forum που αν μη τι άλλο έχει ενώσει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη με πολύ δυνατούς δεσμούς φιλίας και όχι μόνο . ![]() ![]() Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τις ευχές σας . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Δημήτρη, Χρόνια σου Πολλά, με Υγεία, Τύχη & κάθε καλό για σένα και την οικογένειά σου....
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
παιδί!!!!!!
![]() πολύχρονος και καλόχρονος!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη μου, καλέ μου φίλε Ζακυνθινιέ... Να είσαι πολύχρονος, γεμάτος υγεία και με το καλό να ξανα-ξεκινήσεις τα ταξίδια σου, με τον όμορφη βασιλομήτωρ σου... Από καρδιάς αδελφέ να είσαι καλά εσύ και η όμορφη οικογένεια σου... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ... ![]() Αντε να έρθει αυτό το Σοφικό, να βρεθούμε και από κοντά!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mητσακο μου να τα εκατοστησεις.Να εισαι παντα γερος για να αντεχεις τη συγκριση με το φιλαρακο σου,να εισαι παντα ευτυχισμενος με τα θηριακια σου και αυτη την αγια κοπελα που σε αντεχει,μα πανω απο ολα να εισαι παντα τοσο καλοκαρδος και ανθρωπινος οσο σε ξερουμε και σε αγαπαμε.Καλους δρομους με τη χοντρουλα σου αν ποτε αποφασισεις να την περασεις στην απεναντι ξηρα και τα υπολοιπα θα τα πουμε στο Σοφικο,
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Δημήτρη χρόνια πολλά!Να τα εκατοστήσεις!Πολλές ευχές!
Εύχομαι πάντα,υγεία και ευτυχία σε σένα και στην οικογένειά σου! Πάντα ομόρφα και ασφαλή ταξίδια με την κούκλα σου!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| KTM 990 ADVENTURE | Aggelos-Syros | Άλλες εταιρίες | 82 | 29-12-2011 09:54 |
| ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΛΑ ADVENTURE | Marcoze | Ζήτηση | 3 | 14-04-2011 10:56 |
| Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (adventure) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 35 | 12-01-2011 01:23 |
| BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 08:54 |
| Βάση ζελατίνας ADVENTURE | TALON | Ζήτηση | 6 | 25-03-2009 14:02 |