![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ,.,.,.,.,.:sm4::sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
Φωτογραφίες δεν βλέπω και ανησυχω...
βρε αθεόφοβε δεν είπαμε να σβήνεις που και που το πηρούνι στο νερό και να τραβάς καμια φωτογραφία? Ένα πουλάκι μόλις μου είπε πως περάσατε σούπερ και η παρέα ήταν πολύ μεγαλύτερη των 5-6 ατόμων. Πάντα τέτοια παλικάρια ![]() Γιάννη σε είδαμε έξω από την Καλαμπάκα προς Γρεβενά να μας χαιρετάς και ανταποδώσαμε με γαμήλια κορναρίσματα. Σταματήσαμε στο φανάρι για λίγο μήπως και γυρίσεις για ένα τσιγάρο (έστω και ηλεκτρονικό ) αλλά είχες γίνει καπνός. Όμορφες παρέες απ' άκρη σ΄άκρη της Ελλάδος μας. (Ψιτ, φωτογράφοι...άντε...) |
|
|
|||
|
|||
|
Έγινε μια ωραία συνάντηση που στο τέλος της είχε άρωμα κακαβιάς από τη Σάρτη !! ένα τρομερά απολαυστικό μεσημεροαπογευμα παρέα με φίλους παλαιους και καινούργιους ! χαρηκα που είδα τους παλαιους και γνώρισα τους καινουργιους !!
από εκεί και πέρα ένα πράγμα μένει να πούμε ! άντε και στην επομενη πιο οργανωμένοι και πιο πολλοί !! πάντα ορθοιοι και καλα χιλιομετρα σε ολους!! ΥΓ Γιάννη ελπίζω να χορτασες γιατί αλλιώς θα στείλουμε με τον αργυρη ντιλιβερι !! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τέλος πάντων κάποια στιγμή θα τα πούμε και από κοντά να καπνίσετε αυτό το τσιγάρο έστω και ηλεκτρονικό ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Και δεύτερων την επόμενη φορά μιας και ασχολησε και με πατέντες ..........ΜΗΠΩΣ θα μπορούσαμε να κάνουμε κανένα πιρούνι υδρόψυκτο για μένα ,,λέω εγώ τώρα έτσι μωρέ για να αποφεύγουμε τις υψηλές θερμοκρασίες ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Vagelis Gar;580752]Φωτογραφίες δεν βλέπω και ανησυχω... βρε αθεόφοβε δεν είπαμε να σβήνεις που και που το πηρούνι στο νερό και να τραβάς καμια φωτογραφία? Ένα πουλάκι μόλις μου είπε πως περάσατε σούπερ και η παρέα ήταν πολύ μεγαλύτερη των 5-6 ατόμων. Πάντα τέτοια παλικάρια ![]() Γιάννη σε είδαμε έξω από την Καλαμπάκα προς Γρεβενά να μας χαιρετάς και ανταποδώσαμε με γαμήλια κορναρίσματα. Σταματήσαμε στο φανάρι για λίγο μήπως και γυρίσεις για ένα τσιγάρο (έστω και ηλεκτρονικό ) αλλά είχες γίνει καπνός. Όμορφες παρέες απ' άκρη σ΄άκρη της Ελλάδος μας. (Ψιτ, φωτογράφοι...άντε...)[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οσο για την πατεντα ! πες πως εγινε !!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
…. Oπως συνηθίζετε να λέγεται «όλα είναι δρόμος» αλλά και μία πιο στοχευόμενη έκδοση «όλα είναι δρόμος, στρωμένος με εκπλήξεις»!! ![]() Έτσι, και αυτή η συνάντηση στα Κανάλια/Φανάρι μας επιφύλαξε όμορφες, μα πολλές όμορφες εκπλήξεις... Μάλλον το έχει η τοποθεσία τελικά.... ![]() Κάνοντας απολογισμό της μοτοτσάρκας, νομίζω ακόμη μιά μοτοβόλτα/συνάντηση με θετικό πρόσημο, θα προστεθεί στον ατελείωτο κατάλογο των πετυχημένων εξορμήσεων του GS-FORUM!! Χιλιομέτρακια, συναντήσεις, κοψιδοχαρές, τσιπουροκρασιά, όμορφα τοπία και πάνω από όλα, καλή και θετική διάθεση, συνέθεσαν ένα όμορφο πρωινό της Κυριακής, που η αλήθεια είναι ότι μας βρήκε το δειλινό στο πανέμορφο μπαλκόνι της Καρδίτσας, τα Κανάλια, ακόμη να τα «σφυρίζουμε»..... Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή... Πρωινό ξεκίνημα με την γριά, πορεία προς το γνωστό μας πια Μουζάκι, παρέα με ένας ήλιο όλο δόντια. Κάνοντας μιά όμορφη πορεία 30 χλμ, μέσα στα λιβάδια του Μουζακίου, με στόχο το ΜOUZAKI PALACE, όπου πήγα να παραλάβω την δώρο-επιταγή της πίττας μας... (Διανυκτέρευση ενός ζευγαριού!!) ![]() Μόνο μιά φωτογραφία, μιας και ο χρόνος περνούσε γρήγορα και δεν ήθελα να είμαι ασυνεπείς στο ραντεβού μου, με τα παιδιά στο Κτήμα Χαλίλη... Και έτσι έγινε, σε λίγο, Argi, Jtnakos, sid2011 & Sotiris_r σφυρίζαμε έναν όμορφο και ζεστό καφεδάκι... Ήδη το κέφι ήταν πολύ, όπου σημαδοτούσε ότι θα είχαμε μία εξαιρετική ημέρα. Για την ιστορία, 4 καφέδες πληρώσαμε 4.5€..!!!! (Είπατε τίποτα.. )![]() ![]() ![]() Βγαίνοντας από το μαγαζί, χαράζοντας πορεία προς το Κάστρο, έρχεται η πρώτη όμορφη έκπληξη,,,, από το κινητό!! Ηταν ο Χριστάρας (tsitsos), και μας έψαχνε... Τελικώς δώσαμε ραντεβού στο Φανάρι, ώστε να πάμε όλοι μαζί για ξενάγηση... ![]() Αναμένοντας τον tsitso ![]() O ομορφάντρας Jtnakos.... ![]() Βαγγέλη μου προσπαθώ... προσπαθώ να πιάσω θέμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O οικοδεσπότης που μας έκανε υποδοχή.... ![]() Κάστρο Φαναρίου Καρδίτσας 2012.. ![]() ![]() ![]() (συνεχίζεται...)
Last edited by ARGI; 24-01-2012 at 14:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Γοητευμένοι από το κτήριο και την ιστορία του, όπου απλόχερα μας την μετέφερε έναν φύλακας/αρχαιολόγος, γοητευμένοι από την θέα της πανέμορφης φύσης αλλά και αγχωμένοι μην μας φάνε όλους τους μεζέδες στο μαγαζί στα Κανάλια(!!! ![]() ), ξεκινήσαμε για το Μπαλκόνι του Θεσσαλικού Κάμπου, τα Κανάλια Καρδίτσας.... ![]() ![]() Μεγάλο μπαλκόνι.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και άλλη μία εκπλήξη... Τα παιδιά από τα Τρίκαλα, όπου τα συναντάμε τρίτη, φορά τυχαία σε τσιπουράδικα.... Ολοι με Africanes....!!! ![]() ![]() O Γιαννάκης, on line με τις προβατίνες του... !! ![]() Μάλιστα με δύο κινητά.... ![]() Το πιάτο μου.... ![]() ![]() ![]() Κ-Africa Team !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tα εργαλειά θαυμάζουν θέα... Και εκεί που το κρασί ρέει άφθονο και το τσίπουρο μας καίει τον ουρανίσκο και εμείς στα ουράνια( ![]() ), ντριν-ντριν κτυπά το τηλεφωνο πάλι και είναι ο Fritsakos…Ερχόμαστε.... Που ερχόσαστε ρε.... Εκεί που είστε.... Τρελλαινόμαστε.... αγωνία ποιοί θα έρθουν και τελικά μην το πολυζαλίζω το θέμα, σκάει μύτη Σταυράκος, Ξανθούλα και ο Χαρούλης.... ![]() ![]() Στην κυριολέξία, χεστήκαμε από την χαρά μας.... Σαν μικρά παιδιά που ήρθε οι παππούδες να δουν τα εγγόνια... Το ζεύγος είχα να το δω κανένα μήνα αλλά τον Χαρούλη από επέρυσι από την πίττα.... Στο μαγαζί έγινε το έλα να δεις... Σκάει και στο τέλος και η συμβία μου η Φωτεινή, και γέμισε το μαγαζί με φωνές, χαβαλέ και παραγγελίες.... Μέντορες μου και Χαρούλη, η επίσκεψη σας στα μέρη μου, ήταν ύστατη τιμή για μένα και σας ευχαριστώ πολύ, που με γεμίσατε με τόση χαρά.... Σας πάω με χίλια και το ξέρετε..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τέλεια ομελέτα, με φρέσκα αυγά και χωριατικό λουκάνικο.. Ο μεζές.. ![]() ![]() ![]() Κάπως έτσι τελέιωσε και αυτή η πανέμορφη συνάντηση... Ατομα από πολλά μέρη, συναβρεθήκαν και περάσαμε καλά, μα πολύ καλά.... ![]() Φίλοι από την Μακεδονία, Τρίκαλα, Βόλος, Καρδίτσα, Αθηναίοι αλλά και ο άρχων από το Αργολικό Κάμπο, Χάρης, δημιουργήσαμε μιά ατμόσφαιρα όμορφη και ανθρώπινη.... Σαν φίλοι από τα παλιά..... Σαν φίλοι εδώ και πολλά χρόνια... Άλλωστε η ζωή είναι δρόμος και δεν ξέρεις ποτέ ποιες εκπλήξεις θα συναντήσεις... ![]() Ονειρεύοντας την επόμενη... τσάου φίλοι μου...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|