Πρόβλημα στο χρώμα f 800gs triple black..
Παιδιά καλησπέρα, σας γράφω για ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την καινούργια μου μηχανή f 800gs.
Μετά από δύο εβδομάδες που κυκλοφορούσα την μηχανή μου με άσχημο καιρό (βροχές χιόνια κτλ), ανακαλύπτω ότι μπροστά στις μπουκάλες εμφανίστηκε μια διχρωμία. ενώ είναι χρώμα μαύρο καθότι η μηχανή μου είναι η triple black, φάνηκαν λεκέδες σαν μουντζούρα στο χρώμα του χαλκού. σαν να ξέβαψε δηλαδή η ανωδυωση. Πανικόβλητος τηλεφωνώ στον αντιπρόσωπο της πόλης μου από οπού αγόρασα τη μηχανή και κλίνω ραντεβού για να δούνε την ζημιά μάλιστα με καθησυχάζουν λέγοντας με ότι θα το αναλάβει η εγγύηση.
Να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι η μηχανή δεν πλύθηκε καθόλου διότι και καιρός δεν το επέτρεπε. Για να μην πολυλογώ, πάω στην αντιπροσωπία και αφού βγαίνουν οι απαραίτητες φωτογραφίες και μου λένε πως φαίνεται, ότι είναι κάτι που δεν το προκάλεσα εγώ, αφού δεν είναι τρεξίματα που δημιουργούνται από χημικά που μπορούν να ρίξουν σε κάποια πλυντήρια αυτοκίνητων, άσε που η μηχανή είναι καινούργια και δεν θα υπήρχε περίπτωση να γίνει τέτοια κίνηση.
Και σε αυτό το σημείο να γράψω ότι έχω αλλάξει πολλές μοτοσυκλέτες και έχω στην κατοχή μου αυτήν την στιγμή τέσσερεις. Ποτέ δεν πηγαίνω μότο σε βενζινάδικο για πλύσιμο γιατί ξέρω τι ζημιά μπορούν να κάνουν όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στα ηλεκτρικά.
Στέλνεται λοιπόν το mail στην bmw και έρχεται αρνητική απάντηση λέγοντας ότι εγώ προκάλεσα τη ζημιά. Ξανά στέλνουμε καινούργιο μήνυμα με καινούργιες φωτο και αφού μου πλένουν τη μηχανή στην αντιπροσωπεία για δουν οι γερμανοί ότι δεν υπάρχουν αλλού σημάδια και ότι η ζημιά είναι σε σημεία που δεν μπορείς να τα τρίψεις αν δεν βγάλεις τις μπουκάλες …μου έρχεται πάλι σήμερα αρνητική απάντηση.
Έχω τρελαθεί και δεν ξέρω τι να κάνω.
|