![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Κατ'αρχην
για τη κινηση.Αν τελικα δεν κανει σε κανεναν απο τους δυο επομενους θα ηθελα να το δοκιμασω κι εγω. Να κανω και μια ερωτση?Ποιο πηρες απο το louis και ποσο?Ψηνομαι να παρω ενα εντουροκρανακι να το κανω σετ με τις καινουριες μποτες μου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my E10i |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο ρε Ηλία ..... και δε σου πήγαινε καθόλου ρε αυτό το κρανος αλλά δεν ήθελα να σου το πω
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
5 σελιδούλες χαλαρά...
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Το κρανος εφυγε για τον επομενο υποψηφιο, τον squad.
Επειδη ο Παυλος ειναι στην Κρητη, εφοσον δεν του κανει και δεν το θελει, τον παρακαλεσα να το βαλει αυτος πλεον οτι το χαριζει, για να μην ξαναρχεται Αθηνα και χρεωνεται παλι τα μεταφορικα. Δυστυχως θα τα χρεωθει ο επομενος υποψηφιος αγοραστης. Ελπιζω ομως να του κανει και να τελειωσει το θεμα εδω. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον. |
|
|
|||
|
|||
|
μολις παρελαβα το κρανος,μου ταιριαζει αψογα,ηλια σε ευχαριστω!
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοφόρετο φίλε μου, παρέλαβες ένα πολύ μάχιμο κράνος με πολλά παράσημα!!!!
μην ξεχνάς ότι θέλεις λάσπωμα 3 φορές την εβδομάδα, έτσι το είχε μάθει ο Λιάκος!!! ![]() Καλά χιλιόμετρα!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τελικά καβατζώθηκες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αντε τώρα να παίξεις με τις λάσπες
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πωλείται κράνος Airoh Miro XR | georgios | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 7 | 18-12-2010 00:41 |
| 2 κρανοι ενα agv stealth και ενα airoh miro... | L3f | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 3 | 04-01-2010 22:51 |