![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι απιστευτο το ποσο μπορει να ξεφυγεις
μεσα σε τρεις ωρες με μια καλη παρεα κι ενα GS! Ευχαριστω για την ομαδικη κοπανα μαγκες..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειμαι σε σκληρες διαπραγματευσεις μαλλον θα τα καταφερω να ερθω...!
|
|
|
|||
|
|||
|
η μητσους(1974) δεν ακουστηκε....
|
|
|
|||
|
|||
|
kanonis na pai si panair gia fasulada., sakat stu meseou tou poudar.,., |
|
|
|||
|
|||
|
ΞΕΚΙΝΑΩ..
|
|
|
|||
|
|||
|
για να ζεσταθειτε ακομη πιο πολυ..... ![]() οι αγαπημενοι μου.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Nα ειστε καλα ολοι σας (και συ προπαντων Χρηστο για το "ξεσκασεις")
|
|
|
|||
|
|||
|
Παμε για την κοπανα λοιπον!
Συγκεντρωση εξω απο τα Μουδανια Πολιτικη κουβεντα με αρωμα αμολυβδης! Στο δρομο απο Τριγλια για το 'απαγορευμενο' μεταλλειο της Βαβδου.. Υπολογιστε ποσο αερα εχει απο τη γωνια που εχουν παρει τα κλαδια της ελιας! Αυτη η ταμπελα δεν μας επεισε.. και μπηκαμε κανονικοτατα στον...επικινδυνο χωρο ολοι ηταν ωραιοι σε αυτο το περασμα αλλα ο πιο στυλατος ηταν αυτος! τα παιχνιδια με το φως του ηλιου το χειμωνα αν και πλησιαζει τα 8 (χρονια) δεν εχω βαρεθει να τη φωτογραφιζω! περνωντας το διασελο αντικρυζεις τον ευφορο καμπο των Βασιλικων και στο βαθος τον Θερμαικο αλλα και τον Ολυμπο! Στο μπροστινο τροχο φαινεται τι θα παθαινα αν συνεχιζα μεσα στο -φαινομενικα-αθωο χωραφακι πισω μου. Προσοχη με τα θηρια μετα απο το χειμωνα! Αν κολλησεις εμπλεξες! Μαγκες ειστε ωραιοι! Παμε για αλλα αυριο!
Last edited by paschalis; 03-03-2012 at 21:27. |
|
|
|||
|
|||
|
zandesiro back to base.....
Πασχαλη εχασες.....Κοντοσουβλια,κοτσι,κατσικακι.....Απο ολα ειχε το μενου μετα....!! ![]() Να ευχαριστήσω και γω για την υπεροχη (ψυχοθεραπευτικη) βολτα. Παλι καλα που ειχε αερα και μεινανε οι κορντουρες καθαρες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μικρο βιντεακι εγραψα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Γαλλικές Άλπεις και πέριξ ... 2012 | ΙoannisPanagiotidis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 79 | 08-02-2013 01:20 |
| Μεσημεριανή -μίνι βόλτα στα χιόνια! | FANISGS | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 16 | 05-03-2012 12:36 |
| Μεσημεριανό τσίπουρο στο κέντρο ! | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 65 | 30-01-2012 00:00 |
| Μεσημεριανές Φαντασμαγορευσεις - Ηλίας Βροχίδης 26/09/2011 | Vagelis Gar | Χρήσιμα | 2 | 29-09-2011 15:49 |
| Μεσημεριάτικα "τραβάνε" ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 15 | 31-07-2010 12:59 |