![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Πήρα χαμπάρι και την αποστασιοποίησή σου, αλλά ρε μπαγάσα δεν κρατιέσαι με τίποτα σου λείπει η γραπτή επικοινωνία.
Υ.Γ. Οι διοικούντες είναι για να διοικούν, μην ανακατεύονται στα πόδια μας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να σου πω κάτι αποστομωτικό...? Φιλικά πάντα...ε? Εγώ απλώς ζήτησα να γίνω αποδέκτης ενός δώρου έκπτωσης ελαστικών...εφόσον αυτό ήταν εφικτό, σωστά?? Σε παρακαλώ ΜΗ μου απαντήσεις γιατί δε θα το σχολιάσω καθώς ΔΕ θέλω να επανέλθω...
Απλώς σκέψου το και κράτησε την απάντηση για τον εαυτό σου... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Μαλλον ξερω απο που ξεκινησε......
αλλα ρε Κωστη,αξιζει να ασχολησε τοσο πολυ;ασε που το παρων σου νυμα εγυρει ερωτηματα για το καθ.αυτου γεγονος... θα σε συμβουλευα(αν μπορω) να ακολουθησεις το μότο μου.....Ολα στον αερα.....αλλιως βλεπω και αλλες παρεξηγησεις....(ειδες που τελικα καποια θεματα ΔΕΝ πρεπει να σβηνονται αλα να κλειδωνονται..... ![]() τεσπα....φλυαρω και δεν θελω......υγεια πανω απο ολα Κωστη!! και ρπειδη πρεπει να κανω και εντυπωσιακη εξοδο...... ναιιιιιι ξερω γιατι αυτο τπ νυμα......... σου λειπει ο 366 ![]() (λεμε τωρα)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα και να ξεπεράστηκε το όποιο πρόβλημα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
SPAM OFF
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Των 100.000 έκανε...?? ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα σας όταν διάβασα σημερα αυτό το post νόμισα ότι ο Κωστής έπαθε κάτι σοβαρό και παρήγγειλα γρήγορα γρήγορα ένα στεφάνη (αξίας 150 ).
Μετά διαβάζοντας ποιο κάτω ήμουν σίγουρος ότι τελικά δεν αποδήμησε ης κύριων . Αχ βρε Κωστάκη δεν πειράζει ας μου έμεινε το στεφάνι ας Έχασα 150 ευρώ . Κατά βάθος είσαι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Υ.Γ. (Α Κωστή μην στεναχωριεσε για το στεφάνι θα το δώσω στον maniac να πιάσει τόπο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αχουτηηη πως τα λέει.... λύσσαξες ε..;;
![]() Δεν άντεξες... ![]() ![]() Να ´σαι καλά φιλαράκι... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κωστα καλησπεραααααα!!!
![]() ![]()
|
![]() |
| Tags |
| cpretenteris, cps |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βίντεο ΣΟΚ-Μόνο για γερά στομάχια | staren | Ζώα | 11 | 03-06-2011 20:54 |
| Μόνο για Αθηναίους ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ !!! | themis | Διάφορα | 25 | 15-04-2011 09:29 |
| Μόνο για αγγλομαθείς........ | frits | Χιούμορ | 14 | 09-12-2010 17:29 |
| Μόνον για φιλάθλους.. | syan | Αθλητισμός | 13 | 11-06-2010 04:59 |
| Μόνο για gadgetάκηδες | leonidas | Γενικά - Αναβάτης | 13 | 19-03-2009 03:14 |