![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα
Με εκανες τωρα μανταρα!!!!! μου ερχεται να τα παρατησω ολα και να φυγω!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ε όταν πάμε ΣΚ στην Ρουμανία ζήτα λίρες...Θα έρθω με άδεια τριπλέτα....
Άντε δώσε συνέχεια. |
|
|
|||
|
|||
|
Άρχισε να νυχτώνει και μεις ήμασταν ακόμη πανω στο βουνό..Άπιστευτη η ώρα που νυχτώνει πάνω στο βουνό με όλες αυτές τις ομορφιές...;Όμως πόσα χμλ μας είχαν μείνει ακόμη για Brasov όπου είχαμε κλείσει δωμάτιο;;;Μόλις αναρωτηθήκαμε πινακίδα μπροστά μας...150 χμλ!!!!Και με τόσες στροφές;;;Πότε θα φτάσουμε;;;Εν το μεταξύ χωρίς να το χουμε στο πρόγραμμα περάσαμε μέσα απ το Bran, το χωριό που ήταν το δεύτερο κάστρο του δράκουλα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχεται βαλθει να μας τρελανεται ρε φιλαρακι με την Αθηνα.........
Μου φαινεται οτι θα σηκωθουμε να φυγουμε απο τις δουλειες μας!!!!!!!! Ωραια πραγματα συνεχισε....!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Γύρω στις 23.30 φτάνουμε επιτέλους στο Brasov..Ανοίγω Gps να μας πάει στο ξενοδοχείο..Στρίβουμε σε κάτι σκοτεινούς δρόμους και μου λέει φτάσατε στον προορισμό σας...Ναι όμως εκεί το μόνο που είχε ήταν κλασικά Ρουμάνικα σπίτια με μεγάλους μαντρότοιχους και τεράστιες κλειστές πόρτες...πιο κάτω ένα ξενοδοχείο...Πάμε ρωτάμε αν εκεί που μας πήγε το gps είχε ξενοδοχείο αλλά όχι..Δεν υπάρχει τέτοιο ξενοδοχείο στη περιοχή λέει..Μα πως;;Αφού το κλείσαμε απ το booking...Ρωτάει η ιδιοκτήτρια τη διεύθυνση που είχα στο gps και μας πάει ξανά στο ίδιο σημείο που ήμασταν και πριν...Και εκεί που συζητάμε,,τώρα τι κάνουμε;;Ανοίγει μια πόρτα και βγαίνει ένας Ρουμάνος και μας λέει..You are Christos;;;Λέω ναι...Που είστε όλη μέρα σας περιμένω...Τελικά Εξ αρχής ήμασταν στο ίδιο σημείο αλλά δεν έδειχνε κάτι ότι αυτό ήταν ξενοδοχείο..Ο τύπος είχε κάνει το σπίτι του Ενοικιαζόμενα δωμάτια...Και το Είχε μαύρα για να είναι καλυμμένος απ τη μαφία...Τελικά το σπίτι το απ όλα...με γκαζόν,δέντρα,πισινούλα και μπάρμπεκιου!!!!
Μπανάκι και βόλτα στη πόλη...![]() ![]() Δίπλα σ αυτή τη φόλα πάρκαρα το εργαλείο μου...τσσσσσσσσσ Ρουμανία λέει μετά....Φτώχια ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μόνο το σώμα μου είναι στη δουλειά αυτή την στιγμή
Γιατί μας το έκανες ρε φιλαράκι αυτό σήμερα με αυτό το ταξίδι σου ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η πόλη πανέμορφη όπως και το Σίμπιου πεντακάθαρη, να ντρέπεσαι να πετάξεις μέχρι και γόπα κάτω..Παντού λουλούδια, πράσινο, πλακόστρωτα και αναπαλεωμένα κτήρια..
Το ξενοδωχείο και η πόλη ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Επισκεφτήκαμε μια εκκλησία, ιστορικό μνημείο της πόλης,χτισμένη αν θυμάμαι καλά κάπου στο 1400...(δε παίρνω και όρκο) ![]() ![]() Στο εσωτερικό απαγορευόταν οι φωτό....Αλλά βγάλαμε μερικές
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Εεεεεε....Αυτή πάλι τρώει...και δε δίνει και σε μένα!!! ![]() Θα σας παίξω...Ντώσε κάτι μπε θείουυυυυυ....πρέπει γκιρίσω Ελλάντα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| καρπαθια(count dracula) | intruder | Info ταξιδιών εξωτερικού | 17 | 28-04-2012 13:28 |