![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σταυράκο μου, πολύ σωστά το θέτεις... Δεν νομίζω ότι κανείς μας, από τα 6.000 μέλη, να πιέστηκε να μπεί,
αλλά και να πιέστηκε να βγεί!!! Το εάν νοιώθεις δυσαρεστημένος ή γενικά δεν γουστάρεις ρε αδελφέ, "σας βαρέθηκα", no problem, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!! Ολα τα άλλα είναι να ψαχνόμαστε για "καταστάσεις", να δημιουργούμε "καταστάσεις", οι οποίες δεν εκφράζουν την μεγαλύτερη μερίδα των μελών!! Το να μην σέβεσαι το "σπίτι" που σε φιλοξενεί και τους υπόλοιπους φιλοξενούμενος, είναι σοβαρό και χρήζει λύση.... Και η ελευθερία, όλοι γνωρίζουμε, ότι τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του αλλουνού!! ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() θα επανελθω!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το παρακατω εσυ το εγραψες σωστα? Για την προκαταβολή μας θα επιληφθεί ο Κωστής (CPS) ισως μεγαλωνοντας ο Κωατης καταφερει να σου πει τι εφταιξε και διαγραφηκε .... αλλα και να κατανοησει πως σε μια ομαδα ανθρωπων μπορει να φαινεσαι συγχρονως αστερι και αστερισκος Θανασης jefe Σταυρος pirate ειναι κανονικα μελη του φορουμ που δεν ποσταρουν και ισως να μη παρακολουθουν καν το οποιο ειναι και δικαιωμα τους. Μη ξεχνας οτι στηνουν ενα απο τα μεγαλυτερα ταξιδια που εχει στηθει ποτε απο Ελληνες μοτοσυκλετιστες το προγραμμα για τις χορηγιες ειναι φουλ και τρεχουν προφανως με αυτο σε καθε ελευθερο λεπτο της ημερας. Κι εγω το ιδιο θα εκανα! ![]() ο Καγκελαριος ειναι εκτος φορουμ για παντα μετα την προσπαθεια να κατηγορησει τους admin για σκοτεινες συμφωνιες και προμηθειες...βρηκε ανθρωπους να το κανει ο ατυχης.... Last edited by paschalis; 25-04-2012 at 14:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αστερια εχει ο ουρανος και ειδικα το βραδυ χωρις φεγγαρι στα βουνα. πχ και το αστερι μας ο leader απο τη Σαλονικη δε γραφει αλλα δε θα σκασουμε κιολας μωρο μεγαλωνει η δουλεια κραταει ως το βραδυ υπομονη.. Τους δυο που αναφερεις τους κανεις ενα πμ και σΕ απαντανε!! Μπορει και να σε καλυψα με τα παραπανω που εγραψα στον μπουζουκακι κι αν οχι ακου και τη θεωρια της Μερεντας! Μικρος με το αδερφακι μου ξεσκιζαμε τη Μερεντα οπου κι αν την εκρυβε η μανα μας. Το ειπε ατον μπαμπα που πηγεκαι μας πηρε απο 10κουτια και τα εβαλε στο δωματιο μας φατσα καρτα! Αφου πεσαμε σαν ανωριμοι με τα μουτρα και μπουχτισαμε δεν ξαναπειραξαμε το βαζο της κουζινας.Ουτε την κανονικη μας μεριδα δε ζητουσαμε αυτομπαναριστηκαμε απο τη Μερεντα ρε παιδι μου!!!! Last edited by paschalis; 25-04-2012 at 14:12. Λόγος: Νουτελα |
|
|
|||
|
|||
|
Γλυκύτατοί μου κύριοι ευγενικοί και καλοπροαίρετοι κρατηθείτε στο ύψος σας και μην αναλώνεστε.
Καλούμαστε κάθε μέρα να αντιμετωπίζουμε δράκους και τέρατα και κάθε βράδυ να σταυροκοπιόμαστε που τη γλυτώσαμε ξανά. Είμαστε τυχεροί μέσα στην τόση ατυχία γύρω μας να ανοίγουμε ακόμη τα μάτια το πρωί και να αντικρίζουμε ότι μας δόθηκε δωρεάν, ας είμαστε ευγνώμονες γι΄αυτό. Ας προσπαθούμε να ζούμε διακριτικά χωρίς να ταλαιπωρούμε τους γύρω μας κι αν μας ταλαιπωρούν κάποιοι είναι που έχουν ακόμη μια νεανική διάθεση να αλλάξουν τον κόσμο, θα καταλάβουν κι αυτοί σιγά σιγά και θα γαληνέψουν τον επαναστάτη μέσα τους. Μας αρέσει να νομίζουμε ότι είμαστε διαφορετικοί από το σύνολο να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και σωστά στο τέλος. Για κάθε παραμύθι που σκαρώνει η ζωή υπάρχουν πολλές πτυχές διήγησης, ανάλογα πως τις έζησε ή τις αντιλήφθηκε ο καθένας, το θέμα είναι να έχουμε τα μάτια της ψυχής μας ανοιχτά και το καπέλο που φορούμε να μη μας τα καλύπτει. Κυρίως όμως αν νιώθουμε ταλαιπωρημένοι, δυσαρεστημένοι, αδικημένοι, ή έστω κουρασμένοι με κάποιους με κάτι, να φεύγουμε αθόρυβα, με αξιοπρέπεια, όρθιοι. Για τις τυχόν απορίες και ερωτήσεις που είχαμε στην πορεία μας δεν είναι και υποχρεωτικό να λυθούν ή να απαντηθούν. Εν ολίγεις γι΄αυτούς που έφυγαν, ή σταμάτησαν να γράφουν, αυτούς που κλείσαν ή άνοιξαν τις πόρτες σε κάποιους, αυτούς που πιθανόν να φύγουν ή άλλους που θα έρθουν, εγώ γιατί θα πρέπει να τους κρίνω; Γιατί θα πρέπει να το ψάξω; Γιατί θα πρέπει να ξέρω τους λόγους του καθενός, τι νόημα έχει αν μου πούνε, τι θα αλλάξει δηλαδή, τι θα μπορεί να με παρασύρει στα 42 μου χρόνια το παραμύθι του καθενός; Όλοι έχουμε επιθυμίες και τη δυνατότητα να τις εκφράζουμε. Από την άλλη δεν μας αρέσει κάτι αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε; Αλλάζουμε εμείς, δεν μας αρέσουν όσα ακούμε και όσα βλέπουμε; Αλλάζουμε κανάλι. Πρέπει για όλα να δικαιολογούμαι ή να παίρνω την άδεια κανενός; Πάμε παρακάτω. Θεέ και κύριε ακόμη ζούμε ελεύθεροι σκέψεων και λόγου. Με την καλύτερη φιλική διάθεση το λογίδριο μου και την πεποίθηση να σταματήσουμε να είμαστε καχύποπτοι. Κι αν στο τέλος αποδειχτεί το αντίθετο τουλάχιστον δεν θα χρεωθούμε την πίκρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλεναδα μπας και πας κρυφα σε καμμια γιογκα?
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολοι είναι κολλητοί μέχρι ν' αποδειχθεί το αντίθετο, τι σου είναι αυτή η ζωή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Βιάστηκα και εγω να αναρωτηθώ στην αρχή του νήματος αν έχει αλλάξει κάτι στο φόρουμ με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυο τρείς διαγραφές και μερικοί δυσαρεστημένοι.
Βέβαια σχεδόν αμέσως σκέφτηκα ότι ενω πολλές φορές έχω προσπαθήσει να βρω άκρη με έξι ανθρώπους και δεν τα έχω καταφέρει , εδω υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που καταφέρνουν και βρίσκουν άκρη με έξι χιλιάδες άνθρώπους .Οπότε σε αυτούς που μπορούν και τα καταφέρνουν με όλους εμας οφείλουμε τουλάχιστον σεβασμό στις προσπαθειές τους και στην υπομονή τους και σε κάθε περίπτωση εμπιστοσύνη στην κρίση τους.. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το "κουτσομπολιό" των "συμβάντων" του φόρουμ είναι ανάγκη να γίνεται δημόσια;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ναι.......
![]() μια παρεα ειμαστε......ασε που μεσα απο κουβεντες καταλαβαινεις και την νοοτροπια καποιων ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| To παθημα εγινε μαθημα... | jarhead | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 16-05-2011 22:30 |
| Η κορη μου εγινε κιολας 6 μηνων!! | FANISGS | Γενικά - Αναβάτης | 26 | 12-05-2011 01:04 |
| Eπιτελους,εγινε ανθρωπος..... | Ακιs | Χιούμορ | 24 | 30-04-2011 22:52 |
| Η χιονατη εγινε γιαννιωτισα...... | Ακιs | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 30 | 10-01-2011 00:20 |
| τι εγινε?? καμμια ευαισθησια?? | Alext | Διάφορα | 13 | 08-12-2009 21:14 |