GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-04-2012, 13:08
ARGI Ο/Η ARGI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: KARDITSA
Μoto: R 850 GS (Red Fat Lady!!!)
Προεπιλογή Απάντηση: Τι,εγινε!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν 2 χρόνια περίπου ένας πολύ καλός φίλος μου είχε πει ότι στο φόρουμ είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι, σαν σε μία μεγάλη γιορτή, όπου δημιουργούνται παρέες, πηγαδάκια κ.λ.π. και κοιτάμε όλοι να περνάμε καλά.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων

Όταν αυτό πάψει να συμβαίνει, απλά ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες για την εώς τότε φιλοξενία και ψάχνουμε άλλους τόπους, τρόπους για να γεμίζουμε ευχάριστα τον χρόνο μας, αλοίμονο άλλωστε αν η προσωπική μας ευδαιμονία εξαρτάται από ένα ιστότοπο.

Το να καθόμαστε στο "σαλόνι" τους, να τους κριτικάρουμε για τις επιλογές τους, να τους γκρινιάζουμε για αυτό που μας προσφέρουν, γιατί έκαναν αυτό και όχι το άλλο, γιατί π.χ έσβησαν ή δεν έσβησαν το ποστ του τάδε..είναι αν μη τι άλλο απρέπεια.

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής αλλά αυτή πρέπει να γίνεται πάντα καλοπροαίρετα και με αυστηρή τήρηση των κανόνων της ευγένειας και της λογικής.

Προσωπικά αν κάπου νιώθω ότι είμαι ανεπιθύμητος ή ενοχλητικός για όποιον λόγο, πέρνω το καπελάκι μου και φεύγω, δεν περιμένω να με διώξουνε, ούτε κοιτάω να κάνω δύσκολη την ζωή των άλλων για "σπάσιμο", είναι πάνω από όλα θέμα αξιοπρέπειας.....

Σταυράκο μου, πολύ σωστά το θέτεις...

Δεν νομίζω ότι κανείς μας, από τα 6.000 μέλη, να πιέστηκε να μπεί,

αλλά και να πιέστηκε να βγεί!!!
Το εάν νοιώθεις δυσαρεστημένος ή γενικά δεν γουστάρεις ρε αδελφέ, "σας βαρέθηκα", no problem,
υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!!
Ολα τα άλλα είναι να ψαχνόμαστε για "καταστάσεις",
να δημιουργούμε "καταστάσεις", οι οποίες δεν εκφράζουν την μεγαλύτερη μερίδα των μελών!!
Το να μην σέβεσαι το "σπίτι" που σε φιλοξενεί και τους υπόλοιπους φιλοξενούμενος, είναι σοβαρό και χρήζει λύση....
Και η ελευθερία, όλοι γνωρίζουμε, ότι τελειώνει εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του αλλουνού!!
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 13:50
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xurxes Εμφάνιση μηνυμάτων
.............εσυ τελευταία χάθηκες φιλαράκι.....γιατι.....

αστα τα σαπια και πες τα ολα
δεν ξεχνω φίλε κατι υποσχεσεις για ...10 μετρα απο το νερο...
θα επανελθω!
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 14:01
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mpouzoukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Πρετεντέρης διαγράφηκε από το Forum γιατί έκανε παρέα με μέλη και moderators (Καγκελάριος, Jefe, pirate, ...) που δεν ήταν πλέον αποδεκτά...

Επειδή πάντα πίστευα στην ελευθερία της έκφρασης του λόγου και ειδικά μέσα από ένα τέτοιο Forum, έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι πλέον στο GS Forum ό,τι δεν είναι αρεστό λογοκρίνεται και διαγράφεται.

Και επειδή βλέπω ότι είναι η τελευταία φορά που γράφω στο Forum (προφανώς θα με banάρετε) ήθελα να θυμήσω ότι η ημέρα σήμερα συμπίπτει με την επέτειο της 21ης Απρίλη....

Χάρηκα που σας γνώρισα μέλη του GS Forum.
ρε συ μπουζουκακη αφου ο Κωστης ειναι τοσο καλος σου φιλος που σε βοηθαει να πληρωσεις και το ραντσο οπου θα ερχοσουν για την περυσινη πιτα γιατι δεν τον ρωτας πριν γραψεις αερολογιες?

το παρακατω εσυ το εγραψες σωστα?
Για την προκαταβολή μας θα επιληφθεί ο Κωστής (CPS)

ισως μεγαλωνοντας ο Κωατης καταφερει να σου πει τι εφταιξε και διαγραφηκε ....
αλλα και να κατανοησει πως σε μια ομαδα ανθρωπων
μπορει να φαινεσαι συγχρονως αστερι και αστερισκος

Θανασης jefe Σταυρος pirate ειναι κανονικα μελη του φορουμ που δεν ποσταρουν και ισως να μη παρακολουθουν καν το οποιο ειναι και δικαιωμα τους.
Μη ξεχνας οτι στηνουν ενα απο τα μεγαλυτερα ταξιδια που εχει στηθει ποτε απο Ελληνες μοτοσυκλετιστες το προγραμμα για τις χορηγιες ειναι φουλ και τρεχουν προφανως με αυτο σε καθε ελευθερο λεπτο της ημερας.
Κι εγω το ιδιο θα εκανα!

ο Καγκελαριος ειναι εκτος φορουμ για παντα μετα την προσπαθεια να κατηγορησει τους admin για σκοτεινες συμφωνιες και προμηθειες...βρηκε ανθρωπους να το κανει ο ατυχης....

Last edited by paschalis; 25-04-2012 at 14:27.
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 14:10
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sierso Εμφάνιση μηνυμάτων
Μερες τωρα δεν βλεπω να γραφουν,στο φορουμ,τα αστερια μας,π.χ
pretenderis,jefe κ.λ.π
Εγινε κατι και δεν το πηρα χαμπαρι,φαινετε.Βεβαια δεν θα ελεγα,
οτι ειμαι και πολυ τακτικος!
Συγγνωμη που σε βαζω δευτερο μετα τον μπουζουκακη αλλα εχω αδυναμια σε αυτο το οργανο!
Αστερια εχει ο ουρανος και ειδικα το βραδυ χωρις φεγγαρι στα βουνα.
πχ και το αστερι μας ο leader απο τη Σαλονικη δε γραφει αλλα δε θα σκασουμε κιολας μωρο μεγαλωνει η δουλεια κραταει ως το βραδυ υπομονη..
Τους δυο που αναφερεις τους κανεις ενα πμ και σΕ απαντανε!!
Μπορει και να σε καλυψα με τα παραπανω που εγραψα στον μπουζουκακι κι αν οχι ακου και τη θεωρια της Μερεντας!
Μικρος με το αδερφακι μου ξεσκιζαμε τη Μερεντα οπου κι αν την εκρυβε η μανα μας.
Το ειπε ατον μπαμπα που πηγεκαι μας πηρε απο 10κουτια και τα εβαλε στο δωματιο μας φατσα καρτα!
Αφου πεσαμε σαν ανωριμοι με τα μουτρα και μπουχτισαμε δεν ξαναπειραξαμε το βαζο της κουζινας.Ουτε την κανονικη μας μεριδα δε ζητουσαμε αυτομπαναριστηκαμε απο τη Μερεντα ρε παιδι μου!!!!

Last edited by paschalis; 25-04-2012 at 14:12. Λόγος: Νουτελα
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 14:25
Hekima Ο/Η Hekima βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS Συνοδηγός

Γλυκύτατοί μου κύριοι ευγενικοί και καλοπροαίρετοι κρατηθείτε στο ύψος σας και μην αναλώνεστε.
Καλούμαστε κάθε μέρα να αντιμετωπίζουμε δράκους και τέρατα
και κάθε βράδυ να σταυροκοπιόμαστε που τη γλυτώσαμε ξανά.
Είμαστε τυχεροί μέσα στην τόση ατυχία γύρω μας να ανοίγουμε ακόμη τα μάτια το πρωί και να αντικρίζουμε ότι μας δόθηκε δωρεάν, ας είμαστε ευγνώμονες γι΄αυτό.
Ας προσπαθούμε να ζούμε διακριτικά χωρίς να ταλαιπωρούμε τους γύρω μας κι αν μας ταλαιπωρούν κάποιοι είναι που έχουν ακόμη μια νεανική διάθεση να αλλάξουν τον κόσμο, θα καταλάβουν κι αυτοί σιγά σιγά και θα γαληνέψουν τον επαναστάτη μέσα τους.
Μας αρέσει να νομίζουμε ότι είμαστε διαφορετικοί από το σύνολο να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και σωστά στο τέλος.
Για κάθε παραμύθι που σκαρώνει η ζωή υπάρχουν πολλές πτυχές διήγησης, ανάλογα πως τις έζησε ή τις αντιλήφθηκε ο καθένας, το θέμα είναι να έχουμε τα μάτια της ψυχής μας ανοιχτά και το καπέλο που φορούμε να μη μας τα καλύπτει.
Κυρίως όμως αν νιώθουμε ταλαιπωρημένοι, δυσαρεστημένοι, αδικημένοι, ή έστω κουρασμένοι με κάποιους με κάτι, να φεύγουμε αθόρυβα, με αξιοπρέπεια, όρθιοι.
Για τις τυχόν απορίες και ερωτήσεις που είχαμε στην πορεία μας δεν είναι και υποχρεωτικό να λυθούν ή να απαντηθούν.
Εν ολίγεις γι΄αυτούς που έφυγαν, ή σταμάτησαν να γράφουν, αυτούς που κλείσαν ή άνοιξαν τις πόρτες σε κάποιους, αυτούς που πιθανόν να φύγουν ή άλλους που θα έρθουν, εγώ γιατί θα πρέπει να τους κρίνω; Γιατί θα πρέπει να το ψάξω; Γιατί θα πρέπει να ξέρω τους λόγους του καθενός, τι νόημα έχει αν μου πούνε, τι θα αλλάξει δηλαδή, τι θα μπορεί να με παρασύρει στα 42 μου χρόνια το παραμύθι του καθενός;
Όλοι έχουμε επιθυμίες και τη δυνατότητα να τις εκφράζουμε. Από την άλλη δεν μας αρέσει κάτι αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε; Αλλάζουμε εμείς, δεν μας αρέσουν όσα ακούμε και όσα βλέπουμε; Αλλάζουμε κανάλι.
Πρέπει για όλα να δικαιολογούμαι ή να παίρνω την άδεια κανενός;
Πάμε παρακάτω.
Θεέ και κύριε ακόμη ζούμε ελεύθεροι σκέψεων και λόγου.

Με την καλύτερη φιλική διάθεση το λογίδριο μου
και την πεποίθηση να σταματήσουμε να είμαστε καχύποπτοι.
Κι αν στο τέλος αποδειχτεί το αντίθετο τουλάχιστον δεν θα χρεωθούμε την πίκρα
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 14:29
Senior Member

Φιλεναδα μπας και πας κρυφα σε καμμια γιογκα?
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 15:28
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Ολοι είναι κολλητοί μέχρι ν' αποδειχθεί το αντίθετο, τι σου είναι αυτή η ζωή.
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 15:33
diomiles Ο/Η diomiles βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs

Βιάστηκα και εγω να αναρωτηθώ στην αρχή του νήματος αν έχει αλλάξει κάτι στο φόρουμ με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυο τρείς διαγραφές και μερικοί δυσαρεστημένοι.

Βέβαια σχεδόν αμέσως σκέφτηκα ότι ενω πολλές φορές έχω προσπαθήσει να βρω άκρη με έξι ανθρώπους και δεν τα έχω καταφέρει , εδω υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που καταφέρνουν και βρίσκουν άκρη με έξι χιλιάδες άνθρώπους.
Οπότε σε αυτούς που μπορούν και τα καταφέρνουν με όλους εμας οφείλουμε τουλάχιστον σεβασμό στις προσπαθειές τους και στην υπομονή τους και σε κάθε περίπτωση εμπιστοσύνη στην κρίση τους..
Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 15:45
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Το "κουτσομπολιό" των "συμβάντων" του φόρουμ είναι ανάγκη να γίνεται δημόσια;

Reply With Quote
Παλιό 25-04-2012, 15:48
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Το "κουτσομπολιό" των "συμβάντων" του φόρουμ είναι ανάγκη να γίνεται δημόσια;

ναι.......
μια παρεα ειμαστε......ασε που μεσα απο κουβεντες καταλαβαινεις και την νοοτροπια καποιων
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης