![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα ελεγα να πας μια βολτα αυριο να μας πεις σιγουρα
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως περίεργο από 62.000 σε 5.000.
Μεγάλη διαφορά και νομίζω καλά θα ήταν πρώτα να εξακριβωθεί από τον klis. Θα ρίσκαρε ο μάγκας να πέσει σε κανέναν που ξέρει και να δει την εξάτμιση στους λαιμούς που κάνει μπαμ ότι είναι με πολλά χιλιόμετρα? |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά περίεργο.Οπως και να έχει μάλον θα περάσω το πρωί για να δω ο ίδιος.
Πραγματικά ελπίζω να μην είναι αυτή η μηχανή που είδε ο φίλος ο scorpio και να βρω την παλιά μου μηχανή με τα αληθινά χιλιόμετρα..αλλιώς τι να πω!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ελπίζω να μην ισχύει τίποτε από όλα αυτά, τους επιδοτώ καιρό, με services και αγοράς νέας μοτό..... |
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι klis να διατηρησει το καλο ονομα που εχει..
αναμενουμε... |
|
|||
|
|||
![]()
καλο θα ηταν μεχρι να επιβαιβεωθουν ολα τα γεγονοτα και να ειμαστε σιγουροι πλεον οτι το μοτο ειναι το συγκεκριμενο να μην αναφερουμε ονοματα και εταιρειες.οποιος αναφερει ονοματα μεχρι τοτε εχει και την ευθυνη.απο εμενα το θεμα κλεινει μεχρι να ειμαστε σιγουροι........ελπιζω να κανω λαθος γιατι οπως και ειπα στην αρχη το service εκει ηταν αψογο και τα παιδια εξαιρετικα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Βιβλίο service δεν μπορεί ο κακοπροαίρετος να εκδώσει’ καινούργιο?
Όπως και να γυρίσει τα χλμ σήμερα το βράδυ? Ή να εξαφανίσει την μηχανή για όσες μέρες θέλει? Η όλη δουλειά έπρεπε να γίνει μυστικά, να ελεγχθεί ο έμπορος και μετά να σηκωθεί φάτσα – κάρτα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αύριο που θα ενημερωθεί ο έμπορος, αν εξαφανίσει την αγγελία επιβεβαιώνει την απάτη....καλύτερα να πει μια π@π@ρι@ του τύπου...λάθος φωτό, οι anonymous hackεψαν το site κτλ κτλ κτλ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν εξαφανίσει την μηχανή για ένα μήνα, θα ξεχαστεί το θέμα. Εκτός κι αν τον βάλετε στο στόχο και πηγαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και τον ελέγχετε, ώστε να μην μπορεί να την πουλήσει. |
|
|||
|
|||
![]()
..
Last edited by scorpiobmw; 24-04-2012 at 01:04. |
![]() |
|
|