GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-06-2012, 12:08
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ......

Γιώργο έχεις τρομοκρατηθεί, από τις εικόνες των ΜΜΕ,

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, οι συνταξιούχοι που κάνουν ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ, δεν είναι συνταξιούχοι αλλά ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που τους μάζεψαν από τα ΚΑΠΗ και τους έστησαν στην ουρά για τις ανάγκες των συνεργείων για να μας τρομοκρατήουν, μόλις τελειώνουν οι πρωινές εκπομπές τους παίρνουν τα πούλμαν και τους πάνε στον Ωρωπό και στο Δήλεσι για μπανάκι....

Και αν μου επιτρέπει ο gsmaniac μία μικρή παράφραση....

ΚΝΕΕΕΕΕΕ....!!!!

Και για όσους δεν καταλαβαίνουν διαβάστε παρακάτω...από το βιογραφικό του Τσίπρα....

...Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου του 1974 και η μητέρα του κατάγεται από την Ελευθερούπολη της Καβάλας.[2]Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Από πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στο χώρο της Αριστεράς και ειδικότερα στην ΚΝΕ. Πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις του 1990 και του 1991. Φοίτησε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολεοδομία και τη Χωροταξία.

Θυμάται κανένας από τα πανεπιστήμια την γνώμη των υπολοίπων για τους Κνίτες

Περισσότερα εδώ....http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82_%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82

Μιλάμε για μία μετεξέλιξη της Παπαρήγα ή για ένα νέο Παπανδρέου, στις 18 Ιουνίου θα ξέρουμε...
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 13:14
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Έχει πολυ άσχημο παρελθόν ο αληταρας....
Τσοχατζοπουλοσ και λαλιωτης που σας χρειάζεται.....Τα δυο ονόματα είναι τυχαία, θα μπορούσα να γράψω χίλια και Βάλε...
Τελικά είμαστε μαζοχες....
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 13:25
Senior Member

Όσο για τα φάρμακα.....ο πατέρας με χρόνιο αναπνευστικο,έχει να πληρωθεί το οξυγόνο του απο τον Δεκεμβριο(γύρω στα 150 ευρω τον μήνα)
Η μάνα μου έχει καταθέσει τα χαρτιά της για σύνταξη εδω και 18 μήνες και δεν έχει πάρει ευρω, επειδη ένα κ@λοχαρτο δεν παει απο το ΤΕΒΕ στο ΙΚΑ...
Για οοοοολα αυτα φταίει ο αλητης ο Τσιπρας....που ήταν κνιτης και μοιάζει στον ΑΓΠ και στην παπαρηγα....
Μην σας πιάνουν οι ανασφαλειες σας....ο σαμαρας με τον βενιζελο, θα μας ξανακυβερνησουν και όλα θα είναι όμορφα και ωραία....
Θα τρώτε πολυ κράξιμο όμως, αν ξαναγκρινιαξετε....αυτο σας το υποσχομαι
Σε πρόβατα και μη....
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 13:33
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Αυτά τα λαμόγια δεν κάλυπταν και τους κουκουλοφόρους που μας σπάγανε τα μαγαζιά?? Τα καλόπαιδα του τσίπρα... Και θέλουν να τον βγάλουνε να κυβερνήσει κιόλας... Θα πέσουν φάπες και δεν θα είναι ψιλές...
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 14:22
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Όσο για τα φάρμακα.....ο πατέρας με χρόνιο αναπνευστικο,έχει να πληρωθεί το οξυγόνο του απο τον Δεκεμβριο(γύρω στα 150 ευρω τον μήνα)
Η μάνα μου έχει καταθέσει τα χαρτιά της για σύνταξη εδω και 18 μήνες και δεν έχει πάρει ευρω, επειδη ένα κ@λοχαρτο δεν παει απο το ΤΕΒΕ στο ΙΚΑ...
Για οοοοολα αυτα φταίει ο αλητης ο Τσιπρας....που ήταν κνιτης και μοιάζει στον ΑΓΠ και στην παπαρηγα....
Μην σας πιάνουν οι ανασφαλειες σας....ο σαμαρας με τον βενιζελο, θα μας ξανακυβερνησουν και όλα θα είναι όμορφα και ωραία....
Θα τρώτε πολυ κράξιμο όμως, αν ξαναγκρινιαξετε....αυτο σας το υποσχομαι
Σε πρόβατα και μη....
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Η δική μου θέση είναι ότι είμαστε σε αδιέξοδο, οι πρασινομπλε τα γ@μησαν όλα και μία δική τους κυβέρνηση δεν έχει καμία τυχή αν προσπαθήσει να πάρει τα μέτρα που είχαν προγραμματιστεί.

Από την άλλη είναι απλή λογική να βλέπεις ότι με τον συρφετό της αριστεράς από την μία μεριά (σήμερα στο Mega πλακωνόντουσαν ο Σκουρλέτης με τον Ψαριανό αν ο Στάλιν έφαγε τους νεοκομμ@υνιστές !!!! ) δεν πάει πουθενά.

Είναι αποκλειστικώς ελληνική σκέψη ότι όλος ο Δυτικός κόσμος θα μας βάλει Βελιγκέκα στο κεφάλι του και θα μας δανείζει για να δίνουμε 2 χρόνια ταμείο ανεργίας στους ανέργους λες και αυτοί δεν έχουν δικού τους..

Η θεωρία ότι μας λείπουν μόνο 2 Δις από τον προϋπολογισμό είναι αστεία γιατί αν σταματήσουν τα πακέτα έστω αυτά τα κουτσουρεμένα θα υπάρξει τέτοιπ πάγωμα στην αγορά που η ύφεση σύμφωνα με τις μετριιοπαθέστερες εκτιμήσεις θα πάει στο 30%, Ήδη οι δύο μήνες ακυβερνησίας έχουν τρελό κόστος στα έσοδα και όποιος λέει ότι αυτά είναι τρομοκρατία δεν έχει επιχειρήματα και δεν βλέπει τι γίνεται γύρω του.

Οι δομές του κράτους είναι από δύσκολο εώς αδύνατο να αλλάξουν πολύ περισσότερο με κυβέρνηση αριστεράς είναι θέμα φιλοσοφίας τους που έρχεται να κουμπώσει με τον σταρχ@δισμό των ελλήνων.

Η λύση;

Να γίνει οικουμενική κυβέρνηση, να τραβήξουν τις πραγματικές κόκκινες γραμμές, να εκμεταλευτούν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη και με την απειλή ακυβερνησίας που τους έχουμε δώσει απλόχερα και σοφά να προσπαθήσουν να πετύχουν κάτι καλύτερο..

Κατά την γνώμη μου πάντα όσοι περιμένετε ότι με τον Τσίπρα πρωθυπουργό θα δείτε καλύτερες μέρες θα απογοητευτείτε άσχημα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πράγματι δεν υπάρχει εναλλακτική

Εξήγησέ μου γιατί πιστεύεις ότι με το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση το χαρτί θα πάει από το ΤΕΒΕ στο ΙΚΑ, και ότι ο πατέρας σου θα πάρει τα χρήματα του οξυγόνου. Μήπως και λεφτά να έχεις δεν βρίσκεις να πάρεις το οξυγόνο.

Ξέρω θα με πεις τρομοκρατημένο, εγώ λέω ότι βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά, ξέρω πως σκέφτονται οι ξένοι και είμαι σίγουρος ότι βλέποντας ένα "τσόγλανο" της αριστεράς να τους εκβιάζει δεν πρόκειτε να μασήσουν.

Η λογική ότι θα μας παρακαλάνε να πάρουμε τα δανεικά είναι τουλάχιστον αστεία...

Last edited by frits; 06-06-2012 at 14:24.
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 14:28
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατά την γνώμη μου πάντα όσοι περιμένετε ότι με τον Τσίπρα πρωθυπουργό θα δείτε καλύτερες μέρες θα απογοητευτείτε άσχημα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι πράγματι δεν υπάρχει εναλλακτική

Εξήγησέ μου γιατί πιστεύεις ότι με το ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση το χαρτί θα πάει από το ΤΕΒΕ στο ΙΚΑ, και ότι ο πατέρας σου θα πάρει τα χρήματα του οξυγόνου. Μήπως και λεφτά να έχεις δεν βρίσκεις να πάρεις το οξυγόνο.

Ξέρω θα με πεις τρομοκρατημένο, εγώ λέω ότι βλέπω τα πράγματα αντικειμενικά, ξέρω πως σκέφτονται οι ξένοι και είμαι σίγουρος ότι βλέποντας ένα "τσόγλανο" της αριστεράς να τους εκβιάζει δεν πρόκειτε να μασήσουν.

Η λογική ότι θα μας παρακαλάνε να πάρουμε τα δανεικά είναι τουλάχιστον αστεία...
εγω δεν λεω οτι με τον τσιπρα θα σωθουμε.......απλα δεν μπορω να ξαναψηφισω τα λαμογια που μας εφεραν σε αυτο το χαλι και υπογραφοντας χαρτια στην μερκελ, να υποσχονται οτι θα συνεχισουν το ξεσκισμα...
δεν μπορω να ψηφισω ολους αυτους που μας εχουν ####### χωρις σαλιο τοσα χρονια.....ισως ειναι θεμα χαρακτηρα
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 14:50
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν λεω οτι με τον τσιπρα θα σωθουμε.......απλα δεν μπορω να ξαναψηφισω τα λαμογια που μας εφεραν σε αυτο το χαλι και υπογραφοντας χαρτια στην μερκελ, να υποσχονται οτι θα συνεχισουν το ξεσκισμα...
δεν μπορω να ψηφισω ολους αυτους που μας εχουν ####### χωρις σαλιο τοσα χρονια.....ισως ειναι θεμα χαρακτηρα
Aυτό είναι απολύτως σεβαστό και δεν είσαι ο μόνος......μακάρι να είναι ο Τσίπρας η λύση και να μην χρειαστεί να ξαναγυρίσουμε σε αυτούς, αλλά...
φοβάμαι ότι όπως αυτοί τον έκαναν να φαντάζει σωτήρας, μήπως τους ανταπoδώσει το δώρο.....

Eίναι άλλο πράγμα οι ιδέες και οι αρχές και άλλο ο πραγματικός κόσμος..
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 14:56
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Aυτό είναι απολύτως σεβαστό και δεν είσαι ο μόνος......μακάρι να είναι ο Τσίπρας η λύση και να μην χρειαστεί να ξαναγυρίσουμε σε αυτούς, αλλά...
φοβάμαι ότι όπως αυτοί τον έκαναν να φαντάζει σωτήρας, μήπως τους ανταπoδώσει το δώρο.....

Eίναι άλλο πράγμα οι ιδέες και οι αρχές και άλλο ο πραγματικός κόσμος..
δεν υπαρχουν ιδεες πια.........εκτος απο μικρη φανατικη μειοψηφεια
ο κοσμος ενδιαφερεται για τα βασικα αγαθα, γιατι αυτα εχασε με τις προηγουμενες κυβερνησεις
ο πραγματικος κοσμος ειναι το μεροκαμματο,υγεια, παιδεια....κλπ
αυτα εχουμε χασει.....
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 14:56
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Τι ΠΑΝΙΚΟΣ σας έχει πιάσει με τον Νεαρό Ηπειρώτη.

Μην έχετε φόβο. Τον κουλαντρίζω άνετα...................
Reply With Quote
Παλιό 06-06-2012, 14:59
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι ΠΑΝΙΚΟΣ σας έχει πιάσει με τον Νεαρό Ηπειρώτη.

Μην έχετε φόβο. Τον κουλαντρίζω άνετα...................

γεια σου ρα ναπο γιγαντα..........μου αρεσεις γιατι σε ολα τα θεματα εισαι εκτος θεματος
κερασμενος ο καφες το βραδυ....απο εμενα
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης