![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι μαρτυριαρης....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
διαβασα και τις 28 σελιδες.
Στο μηχανακι εχει τα EXP και ειναι της διαολεμενης φουρνιας του πρωτου εξαμηνου του 11. Εχω τρεμουλο στο τιμονι απο τα 120 και επανω. Υπαρχει ομως ενα προβλημα. Τα λαστιχα τα ειχε βαλει ο προηγουμενος κατοχος της μηχανης και ειχε κανει 1000 χιλιομετρα περιπου και αλλα 4000 εγω. Θα με πεις τωρα το καταλαβες??? Δεν εχω εμπειρια απο μεγαλη μηχανη και δε ξερω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Προτεινετε να παρω ενα τηλ στην intramoto ή δεν θα βγαλω ακρη?????? |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν θα βγαλεις ουτε εκει ακρη τισ ιδιες π@π@ριες θα σου λενε.....Αυριο το πρωι που θα ειμαι στο μαγαζι παρε με ενα τηλ να σου δωσω το τηλ του υπουργειου και το ονομα της Κ. που θα μιλησεις(θα κανεις καταγγελια) και τα υπολοιπα θα τα κανει αυτη
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ με ένα μήνα διαφορά περίπου πιο μετά και τα ιδία λόγια ακριβώς αλλά το θέμα δεν είναι μόνο ότι δεν έκανε ζυγοστάθμισή στο πίσω τροχό αλλά και ότι οι ζάντες ήθελαν και οι δυο για τα καλά ακτινολόγηση που δεν αναφέρθηκε πουθενά αυτό ούτε πριν ούτε μετά αφότου μπήκαν τα λάστιχα…! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να χαίρεσαι που δεν είχαν και τα ελαστικά σου θέμα....θα κατέβαζες μέχρι και άξονα όπως εγώ...... και όλα αυτά επαναλαμβανόμενα και σε πολλούς ........τα συμπεράσματα τελικά δεν είναι μόνο δικά μου........ για 15-20 ευρώ να τρέχουμε σαν τα διαόλια .....χώρια η στεναχώρια..... αυτό δεν θα το αφήσω έτσι......... Last edited by z_atomic; 20-06-2012 at 01:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Σημεια των καιρων κυριοι.
Να θεοποιουμε τους πολυδιαφημισμενους αλλα επιεικως ανεπαρκεις και απο την αλλη να αμφισβητουμε τους συνεπεις αλλα αυτοφωτους επαγγελματιες. Θελει πολυ ψαξιμο το πραγμα και οχι σαν προβατα στο μαντρι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
επισης εχω στειλει αλλους 4 επιεικως απολυτα ικανοποιημενους. Καθε νομισμα εχει 2 οψεις |
|
|
|||
|
|||
|
Και εγώ απόλυτα ικανοποιημένος.
|
|
|
|||
|