![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε ολη περιπου την υπολοιπη Ευρωπη...
προτυπωμενες φορολογικες δηλωσεις στον φορολογουμενο, ο οποιος το μονο που εχει να κανει ειναι να βαλει μια υπογραφη (οτι δεν διαφωνει με τα γραφομενα) και να την ξαναστειλει ταχυδρομικα σε προπληρωμενο φακελο απο το υπουργειο οικονομικων...τοσο απλα και τοσο ευκολα και γρηγορα...θυμαμαι ανοιγα εβλεπα μια γρηγορη τα ποσα...και την εβαζα στον φακελο και την εδινα στον ταχυδρομο που μολις μου την ειχε δωσει... το συστημα ομως λειτουργουσε...μιας και ο φορολογουμενος ειχε μια καρτα τυπου ΑΜΚΑ το οποιο ομως ηταν συνδεδεμενο με ολες του τις συναλλαγες, τραπεζα, εργασια, ασφαληση, Ιατροφαρμαευτικη κτλ κτλ...και οταν αλλαζες χωρα...αυτη η δηλωση ερχοταν στην νεα διευθυνση που δηλωνες...!!! και αν θελεις ας κανεις λαμογια με τα νουμερα...εκει να δεις τι σημαινει ξεβρακωμα για ολα τα προηγουμενα χρονια...που σε εμπιστευοντουσαν οτι τους λες τα σωστα νουμερα...!!! εκει να δεις προστημα και πραγματικος ελεγχος και δημευση περιουσιας επιτοπου... αλλα και ο πολιτης απολαμβανει παροχες...οποτε γιατι να τζογαρει με το αν τον πιασει η οχι η εφορια...??? Δεν θελει τροπο θελει κοπο... αλλα αν τα πραγματα γινουν τοσο Ευρωπαικα...πως θα μπορεσει καποιος καρεκλοκενταυρος να δικαιολογησει προσληψεις ψηφοφορων...??? ![]() Last edited by asotosios; 23-07-2012 at 15:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζω ότι είναι (μόνο) κομματικό το θέμα ...
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αλλά τί να πεις στη χώρα όπου ακόμα κι αυτός που διαφήμιζε το "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο" έκανε γελειότητες να αποφύγει τον έλεγχο ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 πέφτοντας από γιαπωνέζικο αναξιόπιστο μηχανάκι ???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οι προηγουμενοι εκαναν αθρωες προσληψεις δικων τους παιδιων...οπως και τοσοι προηγουμενοι ισως αρισθμητικα λιγοτερες αλλα εκαναν... ας ελπισουμε οτι πλεον τελειωσαν τα ψεμματα...και επιτελους να γινει και κατι σωστο...αλλα φοβαμαι οτι απλα για ξεπουλημα μας πανε...!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα διαπιστωσα τελειωτικα πια οτι ο κοσμος ΔΕΝ πειναει και περναει ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
Τα μαγαζια διαφορων αγαθων περνανε την κριση τους αλλα αυτο δεν αντικατοπριζει την αληθεια και φυσικα δεν σημαινει οτι ο κοσμος δεν εχει χρηματα......απλα δεν τα ξοδευει σε πραγματα απο τα οποια εχει πολλα (π.χ. ρουχα, παπουτσια, αξεσσουαρ), οχηματα (καλο ειναι και το 3 χρονων skoda), φωτογραφικα ειδη (καλη ειναι και ΝΙΚΟΝ xyz 3850 που αγορασα το 2009) κ.λ.π. Αλλα.........., σημερα οι γονεις μου εχουν την επετειο των 50 χρονων εγγ@μου βιου και ειπαν να βγαλουν τα παιδια και τις νυφες τους να φανε καπου ομορφα κι ησυχα. Επιλεχτηκε το Θησειο που πληροι αυτες τις προυποθεσεις....... ειπα να μην κλεισω τραπεζι πουθενα και να παμε ετσι ξεκαρφωτοι αλλα κατι μου ελεγε μεσα μου οτι θα την πατησω. Ετσι αρχισα να περνω τηλεφωνα....Φιλοιστρον, easy busy, Kuzina, Σταβλος, indian masala και Διχτυ......ΟΛΑ φουλ....''δεν εχουμε τραπεζι για σημερα κυριε, σημερα δεχομαστε περιορισμενες μονον(!!) κρατησεις για το Σαββατο....'' Μετα επιλεχτηκε η Γλυφαδα το ''amigo's και κανα δυο αλλα.....η ιδια απαντηση........... Μετα οι ''οριζοντες'' του Λυκαβηττου των 60ε το ατομο με ποτα.....μια απο τα ιδια............. απηυδησα να ψαχνω............και μιλαμε για εστιατορια των 25 εως και 60ε ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!!!!!! Τελικα θα παμε την αλλη εβδομαδα αφου κανω κρατηση 2 τουλαχιστον ημερες πριν οπως με συμβουλεψαν.........μιλαμε για καθημερινη............σκεφτητε το Σ/Κ τι γινεται. φανταζομαι οτι παντα οι ιδιοι τα ακουμπανε και μετα πανε και αυτοκτονουνε γιατι δεν χορτασαν............. κριση, κριση, κριση..........ναι, στο κεφαλι μου και στην ψυχολογια μου αυτην την στιγμη.............. Ετσι για να ξερουμε γιατι δεν βγηκαν οι αριστεροι να κυβερνησουν............ |
|
|||
|
|||
![]()
Όσοι ήμασταν εχθές το βράδυ Τετάρτη,
στο Kitchen bar, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι την (υπερ)πληρότητα του εστιατορίου ! Πραγματικά, ανεξήγητα φαινόμενα !!! ![]() ![]() ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ βλέπω το όνομα σερβιτόρου. Παραδέξου το ότι για το λόγω αυτό έκανες την ανάρτηση και όχι για τις τιμές του καφέ.............. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φαινεται οτι μονον το 27% ζει αλλου και φυσικα βλεπει διαφορετικα πραγματα. Να΄σαι σιγουρος και σιγουροι οτι καποιοι απο τους θαμωνες του kitchen bar επεστρεψαν στο σπιτι τους, ανοιξαν την τηλεοραση, ειδαν ειδησεις και διεπιστωσαν για μια ακομη φορα οτι ο Ελληνας πειναει κι αυτοκτονει λογω της ανεχειας που βιωνει.......δεν μας ειπαν ομως ποτε πειναει και ποτε αυτοκτονει, πριν ¨η μετα το φαγητο/ποτο στο kitchen Bar? Και κατι τελευταιο, ισως ετσι να καταλαβουμε το γιατι οι τιμες δεν πεφτουν.......ισως ετσι καταλαβουμε την τιμη του καφε στα 4-5ε....ισως ετσι καταλαβουμε γιατι η βενζινη εχει 1,7ε ακομα και δεν κατεβαινουν οι φοροι........ισως ετσι καταλαβουμε οτι το μονον που δεν κανουμε ειναι να πειναμε......... Οχι απλο λιπος υπαρχει αλαλ λιπος φαλαινων (πολλων) υπαρχει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|