![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να πουμε και ενα ευχαριστω στον Στεφανο που ηταν επιλογη του το μερος
μιας και ειναι η καταγωγη του απο εκει Δυστηχως εχει ενα γιαπονεζικο (αξιοπιστο) μηχανακι και επιζουμε να τον βαλουμε στον ισιο δρομο ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΙ γι'αυτό σ'αγαπάω ρε μπαγάσα Τόλη,
επειδή έχεις χάρη και τσαχπινιά πάνω σου και τη μεταδίδεις! όλες τις φωτό τις έβαλες μια χαρά, τη δική μου την έβαλες έτσι ώστε να πρέπει να γείρει αριστερά στον ώμο το κεφαλάκι του όποιος θέλει να την δεί.. Αγοοοοόρι μου εσύ! Το ροζ κρύβεται παντού! Ακόμη και στον τρόπο που κοιτάμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Ποιος σας πείραξε και είστε μουτρωμένοι; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτα ειναι τα ωραια ,παντα τετοια παιδια.
Ελπιζω καποια στιγμη να ανεβω να σας τεσταρω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Θα βολέψει κάποια μέρα γλυκέ μου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πολύ λυπάμαι για τον Γερμανό ταξιδευτή που έχασε την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει από κοντά 13 σούργελα με μπε-εμ-βε....
![]() Ας μας δει τώρα μέσα από το φόρουμ, για να σκάσει απο την ζήλια του! ![]() Η σουργελοπαρέα έτοιμη για όλα.... ![]() Ευχαριστούμε την παλαιά κοινότητα Αγίου Λαυρεντίου που μας ανέχτηκε και μη ξεχνάτε: Αύριο Τετάρτη έχει συνέλευση με θέμα το αποχετευτικό! Να είστε όλοι εκεί! ![]() ![]() Κουιζ 1: Τι έχασε ο βροχοποιός ανάμεσα από στα 25αρια άδεια μπουκαλάκια ![]() ![]() Κουιζ 2: Τι φωτογραφίζει με τόση αγωνία σχηματισμένη στο πρόσωπο του ο Τιτανομεγιστοτεράστιος Tolhs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κουιζ 1: Τι έχασε ο βροχοποιός ανάμεσα από στα 25αρια άδεια μπουκαλάκια
![]() ![]() To βρηκα το βρηκα.... ψαχνει η το αδιαδροχο η πως ανεβαζουν φωτο.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|