![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα ρθεις και θα πεις κι ενα τραγουδι Γιωργαρε!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Φυσικα κι εχει χωρο my friend,καλως να ορισεις!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=omorfantras;776524]1. omorfantras
2. ADV 3. VDR 4. Μιχαλης 1988 5. 6. 7. 8. 9. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=omorfantras;777018]
Απόσπασμα:
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ . ΕΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ. |
|
|
|||
|
|||
|
[quote=g.b.spyropoulos;779501]
Απόσπασμα:
Γιώργο ήμαστε γειτονάκια, σύντομα θα ανεβάσω μια λίστα με τα απαραίτητα που θα πρέπει να πάρει ο καθένας μας μαζί του. Πάνω απ όλα όμως αυτό που θα πρέπει να έχουμε μαζί μας είναι διάθεση για καλή παρέα και θα περάσουμε super. Αλήθεια γιατί δεν έχεις έρθει σε κάποιον καφέ που κάνουμε κάθε Τετάρτη. Σήμερα εάν θα μπορούσες να ερχόσουν Χαλάνδρι θα ανεβαίναμε παρέα.εάν μπορείς πάρε με στο κινητό να κανονίσουμε. ![]() Φιλικά |
|
|
|||
|
|||
|
Μπριζόλες ή αντικριστό?
Last edited by ADV; 17-10-2012 at 18:25. |
|
|
|||
|
|||
Ομορφαντρα εάν προλάβω να έρθω σήμερα στον καφε θα σε αναζητησω ρωτώντας ποιος ειναι ο πιο όμορφος!! Και αφού σε βρω και γνωριστούμε θα μου δώσεις κάποιες οδηγίες σχετικά με την εκδρομή που οργανώνεις μιας και θα ειναι η πρώτη μου εκδρομή με την όμορφη παρέα σας.
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=omorfantras;779537]
Απόσπασμα:
οπότε τα λέμε εκεί . ευχαριστώ για το καλοσόρισμα . |
|
|
|||
|
|||
|
Πόσοι μαζευτήκαμε τελικά?
![]() Θα βρεθούμε αύριο? Εγώ με βροχή στήνω σκηνή........ ![]() Μήπως θέλετε να δουμε και τον καιρό όταν πλησιάζουν οι μέρες για πιθανή μεταφορά? Μην ταλαιπωριθούμε στο ψήσιμο......
|
|
|
|||
|
|||
|
αν ειμαι αθηνα και δε λοιπω (λογο δουλειας,δε μπορω να το ξερω απο τωρα)
ειμαι κι εγω μεσα.μολις το σιγουρεψω θα βαλω και το ονομα μ στη λιστα |
![]() |
|
|