![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Στο καρφι και χωρις αναισθητικο!! Υ.γ. !ΠΡΟΣΟΧΗ! Μεταδοτικο!! Προσβαλει κιτρινα gs...,.,.., Last edited by 264George; 24-11-2012 at 04:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() περιμενουμε με αγωνια τα ευχαριστα sent from me |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτο ειναι το φορουμ μας αλληλεγγυη
μπραβο και παλι μπραβο |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=jarhead;794236] Οσον αναφορα την αφαιρεση της παλιας τσιμουχας , οντως ηταν αρκετα δυσκολη λογω του γεγονοτος οτι η πενσα που ειχαμε ηταν μουφα, γλυστρουσαν τα πλαστικα μερη της, με μια καλυτερη πενσα η με τον τροπο που ηδη εχω σκεφτει για την επομενη αλλαγη(οσοι πιστοι προσελθετε) θα ειναι ευκολοτερη.
Στην επόμενη θα σου προτείνω να βιδώσεις δύο βίδες αντικριστά στην τσιμούχα και με δύο πένσες ή μυτοτσίμπιδα θα είναι ευκολότερα - το έχω δοκιμάσει. Το κεφαλαιο αλλαγη βαλβολινων κιβωτιου...Ολοι ξερουμε οτι οταν ειναι στο διπλο σταντ δεν χωραει σχεδον τιποτα εκει κατω.Στο δικο μου απλα την βαζω στο μονο και τρεχει ακριβως μεσα στο δοχειο και στο τελος την κραταω ορθια για 2-3 λεπτα για τα υπολοιπο που εχει μεινει μεσα.Στην περιπτωση μας και επειδη δεν ειχαμε τελειωσει με την αλλαγη βαλβολινης στο Drive shaft οποτε πισω ροδα δεν υπηρχε, εβαλα το ποιο μικρο χωνι που ειχα στην συλλογη...Αποτελεσμα...ΠΛΗΜΜΥΡΑ κοινως Πουτανα που ειπε και ο Παυλος...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ Το κομμένο 4λιτρο των λαδιών χωράει. Επίσης στην εξαγωγή για να πέφτουν οι βαλβολίνες μέσα, κόβω από ένα μπουκάλι νερού ένα κομμάτι πλαστικό και το κάνω οδηγό - κάτι σαν τσουλήθρα φαντάσου - και όλα ΟΚ Επίσης όταν αλλάζεται λάδια και βαλβολίνες να έχετε την ψησταρία σας κοντά. Η στάχτη καθαρίζει τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Μπράβο στο μάστορα αλλά πιο πολύ ΜΠΡΑΒΟ στο συναδελφικό πνεύμα αλληλεγγύης. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το χώμα από τις γλάστρες της μάνας σου .......ΟΛΑ κάνουν
|
![]() |
|
|