|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιόν σκληρό δίσκο SSD να αγοράσω ???
Είναι sata. Κανονικά έπρεπε να τραβήξεις τη φίσα απο την αριστερή μεριά και να την ξεκουμπώσεις για να δω καλύτερα, αλλά το "έμπειρο μάτι του ειδικού" εντόπισε ένα κενό που διαχωρίζει τα data από το power και υπάρχει μόνο στους sata. Αν ήταν IDE εκεί θα υπήρχαν μόνο πινάκια. Οπότε προχώρα άφοβα σε αλλαγή, όπως σου είπα θα δεις μεγάλη διαφορά ειδικά στην εκκίνηση, αλλά και στη γενικότερη λειτουργία το laptop.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας... Να ΄στε καλα...παω συντοιμα λοιπον σε αλλαγη...και οταν την κανω σας ενημερωνω για την αποδοση... βασικα θα ποσταρω χρονους εναρξης και ανοιγμα GS Forum πριν (τωρα με προσφατο φορματ 01:46.7 powered by IPhone 4S) και μετα... και restart και ανοιγμα GS Forum πριν (τωρα με προσφατο φορματ 03:12.8 powered by IPhone 4S) και μετα... κατι πιο σοφιστικατιντ δεν κατεχω να κανω...!!! να γιατι GS Forum...ακομα και για τα πισια και τα λαπτοπια εχουμε απαντησεις...!!! Last edited by asotosios; 24-11-2012 at 11:18. |
|
||||
|
||||
Λοιπόν κύριοι ... καταλήγω στα παρακάτω μοντέλα,
με επικρατέστερο το ... Kingston 120GB HyperX SH103S3/120G Solid State Drive SATA III SSD 2.5'' ... Κι αυτό γιατί έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ταχύτητος, Sequential Read: 555 MB/s Sequential Write: 510 MB/s αλλά κ τα περισσότερα ΙΟPS ... 85.000 στην ανάγνωση κ 73.000 στην εγγραφή ... Δείτε τον παρακάτω πίνακα κ πέστε μου την άποψή σας ...
|
|||
|
|||
Αν και είμαι φαν της Kingston λόγω των υπέροχων RAM που κατασκευάζει, ωστόσο δεν θα την επέλεγα για ssd. Μου έχει φέρει αρνητικό φιτμπακ αρκετές φορές, ειδικά μια περίοδο στους 10 οι 5 έβγαλαν πρόβλημα.
OCZ για μένα,μετά Intel και μετά Samsung. Για να λέμε την αλήθεια όμως στο δικό σου μηχάνημα που έχει μια παλαιότητα οι μικροδιαφορές στα χαρακτηριστικά τους δεν θα γίνουν αντιληπτές. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το ST18i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Αγόρασα πριν 1,5 μήνες SSD AGILITY, 128 Mb. Τα win7 άνοιγαν με μεγάλη δυσκολία. Τα win xp δεν κάθισαν με τίποτα. Τα Linux Ubuntu 12.3 κάθισαν μια χαρά και είναι πάρα πολύ γρήγορα.
Αγοράστηκε από το Plaisio. Έτσι γύρισα πίσω το δίσκο, λέγοντας ότι δεν εγκαθίστανται με τίποτα τα xp. προσπάθησαν και εκείνοι και δεν το κατόρθωσαν. Μάλιστα δέχθηκαν να τον αλλάξουν λες και ήταν ελαττωματικός. Δεν φταίει όμως αυτό. Κάτι άλλο είναι (φταίει) που δεν έχω καταλάβει ακόμα. Τελικά τον άλλαξα και πήρα ένα μικρότερο (60Mb) και ένα κλασσικό. Όταν αντιμετώπισα το πρόβλημα έψαξα στο internet για πληροφορίες. Διαπίστωσα ότι γίνεται ένας χαμός και πανικός. Τρελή θεματολογία που σημαίνει ότι πράγματι δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ακόμα και για format θέλει ειδικό χειρισμό. Όμως λόγω των φτωχών Αγγλικών μου δεν κατόρθωσα να μπω καλά στο νόημα, και τώρα κάπου τα έχω παρατήσει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από την άλλη μπορούσες να είχες ποστάρει το θέμα στο gs.forum που ως γνωστόν έχει λύσεις για όλους και για όλα. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Μπίλλυ ... .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|