![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
λίγα λόγια αλλά περήφανα,.,.,.,..,
σήμερα παρέλαβα το μωρό μου, μετά απο 70 μέρες!!!!!! ![]() ένας θεός ξέρει πως άντεξα τόσο καιρό ![]() μέσα Αυγούστου είχα ένα μικρο ατύχημα, εδω στη Θεσσαλονίκη, με έναν Βούλγαρο!!!!,,,, έφταιγε..... ολοφάνερα! είχα και δυο μάρτυρες, παιδιά απο την Υπ. του Δημου....που τον σταμάτησαν! 300 μέτρα πιο κάτω ![]() στο δια ταύτα.......η Τροχαία περίμενε να βγω απ το νοσοκομείο (προληπτικά πήγα να δω αν είχα κατι) διότι ένιωθα κάτι πονάκια,,,,και να δώσω κατάθεση!!! να ναι καλά ο κολλητός ![]() ![]() μαζεύουμε σε φωτοτυπίες ολα τα έγγραφα, και μιλάω με τον ασφαλιστή μου, tzim - chartis....και του τα στέλνω!!! έλα που στα έγραφα έλειπε η πράσινη κάρτα ![]() ![]() αρχιζει η Οδυσσεια,,,,,,,,,,,,αλλα ο tzim ψυχραιμος εκανε αψογα τη δουλεια του!!!!! έβαλε το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και ολα μπήκαν αργά αλλά σταθερά σε ρέγουλα!!!!!!!!! μετά απο περίπου 30μερες βρέθηκαν ολα τα στοιχεία του Βούλγαρου, ο οποίος ήταν ασφαλισμένος......... ![]() mail, ταχυδρομείο.....tzim - chartis..........mail,..... τηλέφωνα...... προσφορές........GSFORUM...... Θανάσης...motion-n-style..........tzim - chartis.......... βρέθηκε η λύση Παρέδωσα τη μηχανή στα χέρια ενος εμπείρου και έμπιστου μηχανικού του Θανάση και είχα το κεφάλι μου ήσυχο απ τη πρώτη στιγμη!!!! ![]() Εκτός της ζημιάς-αντικατάστασης που έγινε, τόλμησα να αλλάξω το περιβόητο press-direct!!!!! ![]() αλλάχτηκε και ο δίσκος-πλατό-χτένι.... ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Than-Dim για τη βοήθεια αγοράς των ανταλλακτικών σε καταπληκτικές τιμές ![]() αλλά και τα τέσσερα ρουλεμάν στο κιβώτιο, με την καθοδήγηση του Θανάση, για να έχω πλήρη εγγύηση!!!!!!......η αλλαγή του press-direct ήταν μονόδρομος ![]() ...ο πάτερ Vasorfa's εκτελεσαι χρέη μότο ταξί και όχι μόνο ![]() ![]() και σήμερα μετά απο 70μερες περ. ξανακαβαλησα τη καλή μου,,,,με ένα χαμόγελο μέχρι τα αστέρια: ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GSFORUM,στον tzim, στο Θανάση motion-n-style, στον πάτερ Vasorfa και σε όλους όσους μ ανέχτηκαν...... ![]() ![]() ![]() |
|
|