![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το gs γίνεται ένα τραβεστι GSA
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισχυει περισσοτερο για το 1150 αυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ζελατινα adve με τα φλαπς εχω κι εγω. Και πραγματι αξιζουν. Σελα πισω και σχαρα επισης αξιζουν και θα τα βαλω. Ειναι καλυτερα εργονομικα και λειτουργικα και δεν κανουν μια περιουσια ![]() Εξαλλου ζελατινα μεγαλυτερη απο την εργοστασιακη εβαζα παντα στα μηχανακια μου. Επισης εχω και τα πατακια του adve που ειναι πολυ πιο ανετα και ξεκουραστα στην πολυωρη οδηγηση. LELO-phone ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Μιά φορά είχα δει έναν τύπο με LADA 1500 που είχε προσαρμόσει στο ψυγείο "μούρη" από mercedes. Τον είχα ρωτήσει γιατί το έκανε και μου απάντησε απλά ότι του άρεσαν τα mercedes αλλά δεν είχε λεφτά να τα αγοράσει.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aυταα ειναι!
ακουτε γατακια?που θελετε να κανετε το Λαδα Μερτσεντε? ε δεν γινεται!Ξερει ο ανθρωπος! γιατι αλλωστε το απλο ειναι Λαδα...και το αντβε ειναι Μερτσεντε! Αυτη ηταν η αποψη που περιμενα για να μου αλλαξει τα μυαλα και να μην βαλω ντεποζιτο! ΤΕΛΟΣ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει δίκιο ο maniac. Το έχει ψάξει και μου το είχε πει και το ξέχασα.
Sorry φίλε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καποιος που εχει απο 08....και μετα και θελει την μετατροπη, ειναι τζαμπα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χι χι χι! Μα Θοδωρη... για τον ιδιο λογο που αν και παντρευομαστε μελαχροινες,κοιταμε τις ξανθιες! ![]() (και...τουμπαλιν)!!! Last edited by kornlaz; 06-03-2013 at 11:50. |
![]() |
|
|