![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ω ρε μανούλα μ, τι έχει να γίνει
![]() Θέλω να το πετύχω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κάπου, το Σουρδοπαρεάκι. Ας πλησιάσουν οι μέρες, να βγάλει κι ο Χάρης ένα πρόγραμμα, κι εδώ είμαστε ![]() Με το καλό οι ετοιμασίες και η κάθοδος φιλαράκια ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Πολλούς έρωτες βλεπω
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παίδες με προλαβατε. Σκεφτόμουν όταν φτιάξει λίγο ο καιρός να ανεβασω μια εκδρομή για σκ στον παρνωνα. Να μείνουμε στο καταφύγιο και να κάνουμε κανα δυο διαδρομές. Την μια χωματινη στο Αι Λια που είναι σε μια κορυφή του παρνωνα. Και μια άσφαλτινη Άγιο Πέτρο, μεχρι καστανιτσα.
Εγώ βέβαια το υπολόγιζα περίπου το Πάσχα γιατι ο καιρός είναι ακόμα αγριος Συν ότι τα σαββατοβραδα δουλεύω οπότε ...... |
|
|
|||
|
|||
|
Αντε παλι......
Εμεις οι δυο δεν προκειται ευκολα να συγχρονιστουμε.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
συνήθως Μεγάλη Εβδομάδα και σε κάποια σημεία ο δρόμος είναι χιονισμένος ..... Ανάλογα βέβαια και την χρονιά .... |
|
|
|||
|
|||
|
10 ΜΕΡΕς ΑΚΟΜΑ.....
να μην ξεχασω να παρω.... -το σκηνακι -μαξιλαρι για την κεφαλα-κουβερτουλα(απο τραγομαλλο αδιαβροχη ''τσιμ-τσιμ'') -φακο-λαμπα για τις εναστρες(ελπιζω ) νυχτες-το μπωλ με το κεικ κ μπισκοτα μιραντα-τελειο για πρωινο -την πιττα της λουκιας(κολαση) για τις στασεις -καφε-ζαχαρη-(με το χαραμα θα ναι η απολυτη συνοδεια της παρεας) -το κιτρινο τσιπουρο το ''θαυματουργο''(αυτο με την δυση θα ειναι η απολυτη συνοδεια της παρεας )-την διαθεση,το χαμογελο κ τα φιλαρακια μου-ΧΩΡΙΣ AYTA ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ Ξεχασα...... καμινετο για τους ''ζεστους''(δεν εχω) να αλλαξω λαδια στην αραπω(τα suzukia παεν' κ χωρις λαδια αμα λαχει )-χωρις βενζινη να δουμε ποτε θα παεν![]() Σχαρες κ πρωτεινες τ'αφηνω για τον ενα κ μοναδικο.........(ξερετε εσεις ![]() )ΕΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΒΑΡΑΤΕ ΑΦΟΒΑ |
![]() |
|
|