![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
άσε ...στο τέλος λέει χρηματοδότηση Ilias Vara ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ωρε πουτιν μου κι εγω παιρνω κλειστες τις στροφες!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γειά σου Μιχάλη, σκηνοθέτη.... ![]() ![]() Νικόλα, μην μασάς, στημένοι οι κριτές, εμείς ξέρουμε την αλήθεια... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Που 'ναι τα λουκάνικα ρε; χάλια καφές . . . ασε που μας εβρεξε κι από πάνω . . . από κάτω ήμασταν στεγνοι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι θεμα χρονου να σχεδιαστει
ενα μπαρ στα μετρα μας.. Την αλλη φορα θα νοικιασουμε 52αρι λεωφορειο και θα γυρναμε την πολη.. Λιακο Χρονια Πολλα παλληκαρι μου σημερα μπορει να φταιει η Φανη, μπορει να φταιει η πιτα, αλλα ειχες ενα χαμογελο ισα με το μποι του μαγειρα.. Φευγω για Τορρινο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέτα από ένα αναγκαστικό μπυρο-κατούρημα στας Σοζωπολις ,στο σπίτι μου και γω.
Χρονιά πολλά στους εορτάζοντες, ο θεός να τους την μακραίνει... ...την ζωή. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να μην ηταν καλη η πιτα
μπορει η τουρτα να ηταν λιγο χαλια .,., μπορει να μασ εβρεξε και να γιναμε μουσκεμα.,., μπορει η μουσικη να ηταν δυνατη και να μην μπορουσαμε να μιλησουμε.,.,. αλλα ειμασταν παρεα .,.,.,με χαμογελο και αυτο τα ξεπερναει ολα!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑς ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΧΑΛΗ -ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΡΘΙΟΙ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το δρομολογιο περναει απο ΚΑΒΑΛΑ.... το νου σου!!!!! ![]() Απόσπασμα:
το ριξαμε στη πεζη πραγματικοτητα του κατουρηματος;;;;; Δε γ@μεις..... κατουρα να φυγουμε!!!! Πολυχρονοι, παντα γεροι και παντα ορθιοι!!!!!!! Και στον Πασχαλη που ειχε πριν δυο μερες Και στον Ηλια που ειχε σημερα Και στον Νικολα που ερχεται φουριοζος!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|