![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
έρχεται κάποια στιγμή που όλα ξεκαθαρίζουν! ![]() Πασκουάλ, τα σέβη μου!! Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάριε.. σ' ευχαριστώ φίλε!
έχω βρει ακριβώς το "μεγάλο" (8,5m) που θάθελα να φτιάξω.. αλλά τα 3χ (Χρήμα-Χρόνος-Χώρος) βάζουν χ στα όνειρά μου! ![]() Οψόμεθα!! |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Κορνήλιε,
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=sagini.sail;874507]
Ευτυχώς ο τίτλος δεν σας απέτρεψε να ανοίξετε το νήμα και έτσι απολαμβάνω τα καλά σας λόγια! Ευτυχώς δεν λές τίποτα..................δεν είναι από τα θέματα που πρέπει να χάνονται, αλλά να αναγνωρίζονται........... ![]() ........δεν πιάνουν τα χέρια μου (αυτό όμως το λέει το μυαλό, για "ρώτα" και τα χέρια σου- απλά πιάσε δηλαδή!! ) Μακάρι φίλε μου και όποιοι άλλοι θέλουν, να κάνουμε μια βαρκάδα με την πρώτη ευκαιρία!!Τα χέρια ακολουθούν σε ότι τα "διατάξει" το μυαλό......... ![]() Κι εγώ για την βάρκααααα μας................θα έχεις κι άλλο μούτσο Θανάση............... ![]() Λοιπόν θα μου φουσκώσετε τα μυαλά εσείς.. "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ" ο ένας, "ΜΕΓΑΣ" ο άλλος, "ΓΙΓΑΝΤΑΣ" ο τρίτος, θα γίνει καμιά ομαδική αγορά μπλουζάκια στο forum και θα παραγγείλω XXXL στο τέλος ![]() Η καρδιά, η θέληση και το πείσμα σου Θανάση δεν χωράνε σε καμμία μπλούζα............... ..........ούτε σε ΧΧΧL...............![]() ...........έχω βρει ακριβώς το "μεγάλο" (8,5m) που θάθελα να φτιάξω.. αλλά τα 3χ (Χρήμα-Χρόνος-Χώρος) βάζουν χ στα όνειρά μου! ![]() Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία......................θα ταιριάξουν οι συγκυρίες και θα γίνουν τα 3χ θα γίνουν 3Χ (Χρυσός-Χαρτογράφηση-Χαρά)...................... |
|
|
|||
|
|||
|
Ξανθή, σ΄ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!
και βέβαια υπάρχει χώρος για σένα στη βάρκα και θα είναι πολύ μεγάλη μου τιμή, να ανοίξουμε πανάκια με σένα στο πλήρωμα.. Τα 3 δικά σου χ φανερώνουν πως αντιμετωπίζεις τη ζωή! είναι ο δικός σου τρόπος.. μου αρέσει και με ενθαρρύνει! ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Mελάκο είναι γνωστό οτι είσαι μικρός Θεούλης!! Η προπέρσινη άπνοια μας έκανε να καταλήξουμε πάλι σε τσιπουράδικο. Ελπίζω φέτος να παιξουμε λιγάκι. ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φο βε ρος
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!
|
|
|
|||