![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παροντες και εμεις (Gentleman + Lady) 2 ατομα απο σαββατο ! Τωρα απομενει τις επομενες μερες να ενημερωσω για σκηνη η ξενοδοχειο με πιθανη την δευτερη επιλογη
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι μεσα διπλος για κυριακη!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε κ μενα μπαρμπα!!!!!!!!!!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by apapadopoulos; 21-04-2013 at 00:30. |
|
|||
|
|||
![]() Κάποιος δεν ξέρει να στήνει σκηνή
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (μην αγχώνεσαι όμως παλικάρι μου, με τις σκηνές μας θα είμαστε και εμείς εκεί οπότε θα τη μοιραστείς με τον Φώτη |
|
|||
|
|||
![]()
Welocome on board !
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αργυρη το παλευα μεχρι
σημερα να γραψω θετικα για τη συμμετοχη μου κι εφετος, αλλα ειναι αδυνατον να λειπω απο εδω την ημερα των γενεθλιων της Ειρηνης.. ![]() Ευχομαι να περασετε καλα, να ακουσετε πολλα και να απολαυσετε τους αξιοτερους εκπροσωπους της drean team των Ελληνων ταξιδευτων! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να σας ευχηθώ και εγώ πάλι να έχετε καλές χωμάτινες βόλτες σ' εσένα αλλά και σε όλο το Dream Team των χωμάτινων διαδρομών, στο όμορφο trOFFy σας ! ![]() ![]() ![]() ![]() * Φυσιολατρικό γενέθλιο πάρτι για την Ειρήνη σου, δεν παίζει?? ![]() ![]() **Το μόνο θέμα είναι, οτι θα χρειαστείς μια πολύ μεγάλη τούρτα ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν, ήρθε η ώρα για την γνωστή μας Λίτσα/Λίστα ! ![]() ![]() ![]() Ξεκινάμε .... ![]() 1. Βροχίδης (Διπλός, Σκηνή, Σάββατο) - Tιμώμενο πρόσωπο Ταξίδι στην Αφρική ! ![]() 2. 8anos (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) Επίσημο καλεσμένος - Το γύρω του Κόσμου με Βέσπα ! ![]() 3. Sid1967 (Διπλός, Σκηνή, Σάββατο) Επίσημος καλεσμένος - Πολλά ταξίδια στον κόσμο! ![]() ![]() και ακολουθούν.... 4. Sid2011 (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 5. Vaggelis_Gar (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 6. Argi (Μονός, Σκηνή, Σάββατο) 7. Ζandesiro (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 8. Billy_bo (Διπλός, Κυριακή) 9. Gogos (Mονός, Κυριακή) 10. Νikos_x (Διπλός, Κυριακή) 11. Sotiris_r (Mονός, Κυριακή) 12. s-ex-rx pig (Mονός, Κυριακή) 13. Genteman (Διπλός, Σάββατο, Ξενοδοχείο) 14. Γιώργος Δημακόπουλος (Διπλός, Κυριακή) 15.. 16... Για πάμε να κατακλύσουμε την περιοχή ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκης μονός Κυριακή
|
|
|||
|
|||
![]()