![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατρέ μου, πρώτα πρώτα πολύχρονο το βλαστάρι σου.
Δεύτερον... κρίμα να μην ξέρω κανένα καθαρό Suzuki Freewind να σε πάρω από το χέρι και να σου πω: "Αυτό να πάρεις!" Δεν θέλω να σε βάλω σε διλήμματα. Απλά τότε οδηγούσα και τα δύο μηχανάκια (ευτυχώς ήμουν ο κάτοχος του Freewind) και η απορία μου ήταν πως είναι δυνατόν να υπάρχει κόσμος που δίνει 350 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρει μισό μηχανάκι λιγότερο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη! με την παρατήρησή σου βλέπω να ανοίγει πόλεμος στο νήμα! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομίζω να φτάσουμε τόσο μακριά
![]() Ούτως ή άλλως εκείνη η "μάχη" τότε στα μονοκύλινδρα 650 κερδήθηκε ολοκληρωτικά από το Funduro (στις πωλήσεις και στο image). Στην ερώτηση ποια ήταν καλύτερη μοτοσυκλέτα, μόνο όσοι οδήγησαν και τις 2 μπορούν να απαντήσουν. Πάντως αν βρεις την ευκαιρία τώρα στην αναζήτησή σου οδήγησε και ένα Freewind. Πιστεύω θα σου αρέσει.
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλοι μου το φριγουιντ ειναι λιγο ψοφιο!!!!εως και πολυ!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρω ότι όσοι έχουν Freewind τα αγαπούν, αλλά μου φαίνεται λίγο "παπουδίστικο" ακόμη και σε σχέση με τα μονοκύλινδρα BMW. Γούστα είναι αυτά.
Αυτή τη στιγμή έχω "πρόβλημα", υπό την έννοια ότι δεν έχω ρευστό για "πέταμα", από την άλλη η "ανάγκη" μου να οδηγήσω πάλι σωστή μηχανή είναι μεγάλη και πρέπει να ζυγίσω αρκετά πράγματα πριν αποφασίσω τι θα πάρω..... πλέον η αγορά είναι ψόφια και μεσαίου κυβισμού μηχανή δύσκολα φεύγει αν δεν είναι "άψογη" και φτηνή. Υποθέτω πως ότι πάρω τώρα μέσα στα όρια των δυνατοτήτων μου θα μου μείνει αμανάτι, εκτός κι αν την χαρίσω. Υπό άλλες συνθήκες το Funduro μάλλον δε θα ήταν καθόλου μέσα στις επιλογές μου, τώρα όμως και με δεδομένη την κατάσταση, το ημικλασσικό πλέον αυτό μηχανάκι αποκτά άλλη "ελκυστικότητα"....... Θα δω...... |
|
|
|||
|
|||
|
υπαρχει σημερα μεσα στο καρ ενα με 800 του
1999 νομιζω οτι ειναι αξιο προσοχης εχει και αγκραποβιτσ |
|
|
|||
|
|||
|
Το έχω δει Στέργιε, φαίνεται προσεγμένο εκ πρώτης όψεως. Ισως πάω να το δω....
Μάλλον έφυγε, διότι δεν τη βλέπω πιά την αγγελία.. Last edited by ortho; 22-05-2013 at 16:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Τα Funduro κι ST από το 1997 και μέχρι το 2000 κατασκευαζόνταν παράλληλα
;
|
|
|
|||
|
|||
|
Όχι.
Το Funduro κατασκευαζόταν από 1994 έως 1996. Έχει 19άρι τροχό, αντί του 18 του ST, έχει χονεφτά φλασάκια και λίγο διαφορετικό φέριγκ. Το St (Strada) έβγαινε από 1997 έως 99 ή 2000.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάλιστα! Είχα την εντύπωση ότι έγινε παράλληλη παραγωγή μέχρι το 2000 που βγήκε το ψεκαστό.
|
![]() |
|
|