![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι όνειρο είναι πραγματικότητα , θα έρθω και γω.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάρει το μπρυκι η να έρθω να σε πάρω;
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΠΟΤΕ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για έλα προς τα εδω εσυ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία συνάντηση
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αμήν. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερααααααα.... πάω για εργασία κ οι φοιτήτριες φοράνε
λίγα (μάλλον ελάχιστα θα έλεγα) ![]() (τι έχω πάθει ο άνθρωπος)... ![]() Στο θέμα μας. Χθες η συνάντηση των 2 φόρουμ κ των υπολοίπων φίλων ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ. Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ. Λάμπρο ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το όχημα ![]() είσαι πια ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡΑΣ... ![]() ![]() ![]() Ωραία παρέα, πολύ γέλιο, απίστευτα πειράγματα, ήταν ΟΝΕΙΡΟ. Προσέξτε: Κάποιοι ίσως το θεωρούν ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ τα vstrom μαζί με τα BMW, όμως υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό η αγάπη για τα 2τροχα. Τα παιδιά ήταν καλόκαρδα κ με απίστευτο χιούμορ, πέρασε κ μια οδική βοήθεια (την είχαν καβάτζα μήπως και... ) αλλά όλες οι μοτοσυκλέτες πήραν μπρος κ έφυγαν. Όλα τα ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ παρέα. ![]() Θα το ξανακάνουμε κ μακάρι να πάμε κ βόλτα μαζί. Ο Θεός να σας χαρίσει μια ήρεμη-ασφαλή κ δροσερή μέρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Παύλο καλέ μου φίλε επειδή δεν ξέρω πως θα αντέξεις την πίεση της δουλειάς σου θα προσφερθώ να είμαι εκεί να σε προσέχω. Καλύτερα 4 μάτια απο 2. ![]() ![]() " παππουδίστικο";;;;;;;; Μήπως θέλεις να σε τεντώσω κανά μέτρο; Δεν είναι τίποτα τώρα που σου ρίχνω 60 άλογα στο κεφάλι σου;;;;; ![]() ![]() ![]() Δεν είναι τίποτα στο επόμενο καφέ μπορώ να το κάνω. ![]() ![]() ![]() Και επίσης δεν ενδιαφέρομαι για moderator γιατί αυτός που έχουμε είναι ![]() Και τέλος να ευχαριστήσω και γω όλους ήρθαν στον καφέ. Ηταν πολύ ωραία. Ομορφες στιγμές με πολύ γέλιο. Ααααααααααααααα Οθωνα κοίτα τη μηχανή σου κάνει περίεργο θόρυβο ![]() ![]() Last edited by katsanakis; 20-06-2013 at 08:16. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και από μένα παίδες.
Ενα μεγάλο μπράβο ![]() ![]() Λάμπρο αν αποφασίσεις να δώσεις πίσω το ''γεροντίστικο'' όπως λέει ο Παύλος μη διστάσεις δώστο σε μένα θα το αντέξω (για σένα το κάνω) ![]() Α και που είσαι καλό τάξιδο σου εύχομαι και με πολλά χιλιόμετρα! ![]() |
![]() |
|
|