![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Με το 6μηνο αναφέρομαι στο....Ακαδημαικό 6μηνο, σίγουρα θα βρεις κάτι ενωρίτερα....
Παλιομηχανόβιε, εκτός από το car.gr υπάρχει και το .....xe.gr Αγγελιες για ενοικιασεις κατοικιων, Λευκάδα, έως 200 € ...και επειδή προβλέπω να κακοπερνάς εκεί πέρα, μόλις ξανακαβαλήσεις (μοτό ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eλα ρε θηριο ....Με το καλο
τωρα ερχεσε πιο κοντα θα ερχομαι κι εγω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γι' αυτό έβγαλα πρόγραμμα από τώρα.
Το χειμώνα ψάρεμα και το καλοκαίρι τουρίστριες. ![]() Δυο πόρτες έχει η Ζωή, δυο εποχές κι ο χρόνος. Και θα θα 'χουμε και τον ξεμαλλιάρη να μας μαλώνει. ![]() ΧαθήκαμΑν αδερφούλη μου. ![]() Last edited by nikos-x; 18-06-2013 at 23:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Ε ψιτ πάρε και το αντίσκηνο μαζί,.,.
![]() Αλλά αν βρεις κανα σπίτι με ,.,. Κότερο ,.,. Θα ρθούμε στάνταρ,.,. στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι ![]() Last edited by tattoopanther; 19-06-2013 at 00:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Παρακαλώ να καπαρωθει ο ξενώνας των φιλοξενούμενων, κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο σε μένα..
Ευχαριστώ.. ΥΓ: το φαγητό κερασμένο από μένα.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο κουμπάρος του αδερφού μου,
που ναι και φιλαρακι μου & ζει στη Νικιανα.... θα σε βοηθήσει...... ![]() δυο χρόνια το στηψα το νησί..... ![]() ![]() τουμοροου τα λεμΕ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλο Νικολα θα πουμε σιγουρα αφου Λευκαδα παμε συχνα για Κυριακατικο ξεμουδιασμα ευκαιρια να σε ξαναδουμε λοιπον Φιλαρακι .
Με το καλο η μετακομιση και ολα να σου πανε καλα. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΘΑΡΜΑ..... Θα μας φύγει μακρύτερα ρε γ@μωτο...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ να σου πανε αδερφακι'μ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τόσο πολύ φοβηθηκες τους βολιωτες και φεύγεις ακόμη μακρύτερα
![]() ![]() Όλα καλά να σου έρθουν φίλε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Νικόλα, καλή ευκολία ... σε όλους τους τομείς ...
![]()
|