![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Να βάλω και εγω μερικές Φώτο με την δική μου ματιά
Πηγαίνωντανβπρος Βοσσακο απο την παλιά ΕΟ Ηρακλείου Χανίων ![]() ![]() Το Μάραθος ![]() ![]() ![]() ![]() Φτάνοντας στο μοναστήρι ![]() ![]() Χαζεύοντας το υδρόψυκτο του manos2013 ![]() ![]() ![]() ![]() Εικόνες απο το μοναστήρι του Βόσσακου που πρόσφατα με πολυ αγώνα ο μοναχός Θεολόγος ανακαίνισε ![]() ![]() ![]() ![]() Η αφεντιά μου ![]() ![]() ![]() Αναχώρηση και η επόμενη στάση στο φράγμα των Ποταμών ![]() Ειχε αρχίσει το στομάχι να διαμαρτύρεται οπότε βλέποντας το εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα ψηλά στον απέναντι λόφο είπαμε πάμε εκεί να στρώσουμε για τα περαιτέρω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και η θέα μας ![]() ![]() ![]() Τα καλούδια μας ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά το φαγοπότι είπαμε για καφεδάκι να πάμε μέχρι το Σπήλι
![]() ![]() Η διαδρομή προς Σπήλι ![]() ![]() ![]() ![]() Στο Σπήλι με τα πολλά νερά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μετά το καφεδάκι και τις καρυδόπιτες με παγωτό κέρασμα του manos2013 για την καινούργια του μπουμπού επιστροφή στο Ηράκλειο απο Αγία Γαλήνη ![]() ![]() ![]() ![]() Ακόμα μια όμορφη βόλτα με καλή παρέα έλαβε τέλος Αντε τώρα πάμε για την επόμενη κόντρα στην κρίση ... Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες και οι φωτογραφίες!
![]() Α, ο μοναχός στην Μονή Βωσάκου λέγεται Τιμόθεος, το'χες ανέκαθεν το θεματάκι με τα nicknames Ευτύχαρε! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο παρεάκι κάνατε και πολύ ωραία μέρη είδατε!
Και την άλλη με το καλό παιδιά |
![]() |
|
|