![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω Δημητρη και ας μην αρεσει στον Ντινοπουλο...
|
|
|
|||
|
|||
|
κωστη,αμα βολευει εσενα και σου αρεσει,τα υπολοιπα περισσευουν!
![]() καλοφορετο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
σκεφτομαι για το acerbis στα 70 ευρω το θελω για
καθημερινη χρηση και γιατι 5 η ωρα που παω για δουλεια εχει και πολλη υγρασια. ..καλο ειναι πριν το παρω να το δοκιμασω φορωντας το μπουφαν -παντελονι ετσι? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όμορφο, χρηστικό, λειτουργικό. Μόνο προσοχή στο σωστό μέγεθος... εμένα το παντελόνι μου βγήκε κοντό στο ύψος... ![]() Έτσι, οπωσδήποτε δοκιμή! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
thanks ! το ιδιο καταστημα ειχα στο μυαλο μου,βολευει κιολας!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Με το RT δεν ειναι και πολυ απαραιτητο... εχω ενα αδιαβροχο παντελονι ιστιοπλοϊας και ειναι υπερκαρκετο. Απο πανω δεν χρειαζεται τιποτα γιατι απλα δεν βρεχεσαι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κύριοι εγώ χρησιμοποιώ το σετ της Held. Ευχαριστημένος, δεν έχει πάρει ποτέ νερό παρόλο που έχω βρεθεί σε βροχή που ... άνοιξαν οι ουρανοί που λένε...
|
|
|
|||
|
|||
|
το αδιαβροχο ειναι μεγαλη ιστορια για μενα,
καποτε αποφασισα να παρω ακριβο αυστριακο αδιαβροχο και εδωσα 35000 δρχ...,απογοητευτικα ομως ,επειδη δεν αφηνε σταγονα νερα...εξω, για παγουρι ηταν χρησιμο, σε διαμαρτυρια μου στον εισαγωγεα και μετα απο απειλες μου οτι θα δημοσιευσω στον τυπο τα παραπονα μου(πραγμα που το εχω κανει αλλες φορες)μου το αλλαξε αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος, ετσι κατεληξα σε ενα μαγαζι που ειναι στην Δραπετσωνα ,Αγ Δημητριου και Αναπαυσεως κοντα στα σουβλακια του Καραμπαμπα,αυτος φτιαχνει αδιαβροχα για συνεργεια υδροβολων, κστιζουν γυρω στα 20 και ειναι καλης ποιοτητος, επιδη κατα τη χρηση στο ταξιδι,ανοιγουν ολα στον καβαλο και οι βροχες του εξωτερικου ειναι πραγματικες καταιγιδες, εχω και ενα παντελονι αδιαβροχο ρεζερβα,στις μεγαλες καταιγιδες φοραω και την κουκουλα μεσα απο το κρανος και το νερο δεν "γλυφει" στο λαιμο, αυτα , αντε καλο ταξιδι γιατι αυτο θυμηθηκα τωρα |
![]() |
|
|