![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Σε περιμένουμε .... ή μάλλον ΣΑΣ περιμένουμε .... Τα ωραία κορίτσια, πάντα βρίσκεται κάποιος να τα κεράσει .... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε Νίκο κερνάει το forum κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, το μαθαίνουμε πάντα από τρίτους;
|
|
|
|||
|
|||
|
μεσα..φυσικα!!!
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Απ' ότι λέει ο Ξένος, αυτή τη φορά, κερνάει ο Ντινό .... ![]() Την άαααααααααλλη ...... το φόρουμ .....
|
|||
|
|||
|
καλησπερα επιδη λογω απουσιας δεν εχω παρευρεθει σε καμια εκδηλωση σας θα ηθελα καποιες πληροφοριες σχετικα με το τι γινεται στις συναντησεις σας!ευχαριστω εκ των προτερων!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Σε περιμένουμε με χαρά, να σε γνωρίσουμε κ να μας γνωρίσεις .... Από κει κ μετά, ανάμεσα στο ποτάκι κ στο καφεδάκι, το κέφι και οι συζητήσεις επί παντός επιστητού, είναι πραγματικότητα .....
|
|||
|
|||
|
θα ερθω και εγω να σας γνωρισο απο κοντα μετα απο την βολτα που θα εχω παει για να γραψω χιλιομετρα....
|
|
|
|||
|
|||
|
oK Στράτο ευχαριστώ πολυ
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα καταφερα και θα είμαι και εγώ εκεί.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι - Μπανάκι στο Ξυλόκαστρο την Κυριακή 5 Ιουλίου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 28-07-2009 21:47 |
| Καφεδάκι την Tετάρτη 15 Ιουλίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 111 | 19-07-2009 10:42 |
| Καφεδάκι την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο Λιοντάρι!!!! | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 08-07-2009 22:15 |
| Καφεδάκι την Tετάρτη 1 Ιουλίου στην Μαρίνα Αλίμου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 05-07-2009 21:27 |