GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-10-2009, 11:20
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Αλυκες Αναβυσσου 25/10/2009

Βαζω απουσια σε.....ΟΛΟΥΣ!!!8:32 εκτος απο 3 αερομοντελιστες,2 καθαροαιμες μηχανες και......μια πριγκιπισσα (την δικια μου μοτο.....)δεν υπηρχε τιποτα αλλο......εγω τις μποτες μου τις λερωνα.....για κανενα τεταρτο....τωρα.....σαν γνησιοςεντουρας,πινω καφε στο λαυριο....!!!καλημερα!!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 12:45
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

μόλις γύρισα απο υμμητο....ηταν σουπερ!!!μπηκα απο βυρωνα χωμα (στα στρατόπεδα στην κατεχάκη)βγηκα στην καισαργιανη (καλοπουλα)ξαναμπηκα απο παπαγου και βγήκα μαισογείον τωρα σπιτι για κοτοσουπα!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 13:31
danaos Ο/Η danaos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Μoto: !?!?!?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Βαζω απουσια σε.....ΟΛΟΥΣ!!!8:32 εκτος απο 3 αερομοντελιστες,2 καθαροαιμες μηχανες και......μια πριγκιπισσα (την δικια μου μοτο.....)δεν υπηρχε τιποτα αλλο......εγω τις μποτες μου τις λερωνα.....για κανενα τεταρτο....τωρα.....σαν γνησιοςεντουρας,πινω καφε στο λαυριο....!!!καλημερα!!
Ειμασταν εκει απο της 8. Εγω ο Θανος και περασε για λιγο ο Emix. Απο της 8 φύγαμε στις 10κ30!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 14:01
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από danaos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειμασταν εκει απο της 8. Εγω ο Θανος και περασε για λιγο ο Emix. Απο της 8 φύγαμε στις 10κ30!!!!!!!!!!
δαναε ειχε πολλη σκονη και ο βασιλης δε σας ειδε!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 14:06
danaos Ο/Η danaos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Περιοχή: ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Μoto: !?!?!?

ΧΑΧΑΧΑΧΑ φιλε δεν ειχε καθολου!! Καποια στιγμη ειδα απο μακρια μια bmw με τα προβολια αναμενα ....λεω δικος μας ειναι θα ερθει εδω που ειμαστε...αλλα μετα εξεφανιστικε!
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 14:51
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Ναι, ο καιρος για την δικη μου μηχανη (μαλλον για τα λαστιχα μου) δεν ητανε και ο καλυτερος.
Παρ ολα αυτα πεταχτηκα μεχρι τις αλυκες. Μπορεσα να μπω για λιγο και να κανω καμια βολτα, αλλα τα λαστιχα δεν βοηθουσαν και τοσο. Το μπροστινο ειχε μπουκωσει.
Συναντησα και τον Θανο με τον Δαναο.
Το επομενο Σαββατο βαζω τα Pirelli MT21 και θα ειμαι ετοιμος πλεον.

Δαναε,Θανο και Τακη να κανονισουμε καμια εξορμηση.Ημερησια βεβαια λογω οικογενειακων υποχρεωσεων. Προς Λουτρακι ας πουμε.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 20:15
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι, ο καιρος για την δικη μου μηχανη (μαλλον για τα λαστιχα μου) δεν ητανε και ο καλυτερος.
Παρ ολα αυτα πεταχτηκα μεχρι τις αλυκες. Μπορεσα να μπω για λιγο και να κανω καμια βολτα, αλλα τα λαστιχα δεν βοηθουσαν και τοσο. Το μπροστινο ειχε μπουκωσει.
Συναντησα και τον Θανο με τον Δαναο.
Το επομενο Σαββατο βαζω τα Pirelli MT21 και θα ειμαι ετοιμος πλεον.

Δαναε,Θανο και Τακη να κανονισουμε καμια εξορμηση.Ημερησια βεβαια λογω οικογενειακων υποχρεωσεων. Προς Λουτρακι ας πουμε.

το πρωι εριχνε καρεκλες την ωρα που ξυπνησα και δεν ηρθα σημερα αλλα δεν ηθελα να χασω με τιποτα την βολτα και λιγο αργότερα πηγα Υμμητο που ειναι διπλα απο το σπιτι μου
το καλο ηταν οτι δεν ειχε κοσμο στο βουνο και ευχαριστήθικα βόλτα το μονο κακο ειναι οτι πήγα μονος και ειναι λαθος να πηγένεις μονος στο βουνο...την επόμενη ελπίζω να βρεθούμε με την βοήθεια του καιρου και να χαβαλεδιάσουμε λίγο ολοι μαζι!!!!

Δαναε & Ηλια φαγατε βροχή??????καλα ασε που ειχα ξεχάσει να αλλάξω την ώρα και αντι για 7 ξύπνησα 6....ηταν στραβω το κλίμα το έφαγε και ο γαιδαρος χαχαχαχατο πείρα χαμπάρη μόλις ηρθα απο το βουνο!!!!
στο επόμενο όμως δεν το χάνω με τίποτα γιατι εχουμε πει να βρεθούμε εδω και κανα χρόνο και όλο το κατι δεν κολλαει αλλα ως εδω την επόμενη
θα τα πούμε σίγουρα...
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 20:21
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Τακη ξεκινησα με ψιλοβροχο απο το σπιτι μου αλλα στην πορεια προς τις Αλυκες σταματησε. Εκει για καποια στιγμη ξαναβρεξε.
Ειναι λιγο ρισκο να πηγαινεις οντως μονος στο βουνο.Μερικες φορες ομως και αναλογα τις συνθηκες δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.Ειδικα αν πηγαινεις σιγα και προσεχεις πολυ.Και γω το εχω κανει μερικες φορες. Απλα εχω εναν ψυχολογικο φοβο με τα σκυλια γιατι καποτε με ειχε δαγκωσει ενα και αυτος ειναι ο σοβαροτερος λογος που αποφευγω καποιες φορες.Ειδικα να πηγαινω μονο καπου που δεν ξερω τι θα συναντησω.

Μεσα στον Νοεμβριο πρεπει να κανονισουμε οι χωματινοι και μη, μια βολτα. Προς το Λουτρακι,για 1η φορα.
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 20:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
.

Μεσα στον Νοεμβριο πρεπει να κανονισουμε οι χωματινοι και μη, μια βολτα. Προς το Λουτρακι,για 1η φορα.

ειμαι σε φαση που ετοιμάζω μια χωμάτινη διαδρομη με το γνωστό μπαλέτο θα ενημερωθητε και εσυ και ο Δαναος 2 εβδομάδες ποιο πριν για να ερθετε
δεν ξερω ακομα αν θα ειναι ημερισιο η 2μερο αλλα αν εχετε και εσεις καμια διαδρομη καλη εδω κοντα περιμενω πμ εχω κατι στο μυαλο μου για τριπολη και για θήβα ακομα δεν εχω βγάλει διαδρομη το δουλευω.οταν λες λουτράκι που λες ????
Reply With Quote
Παλιό 25-10-2009, 20:45
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

εγω παλι ουυτε ειδα τιποτα....δεν καταλαβαινω......τους αερομοντρελιστες τους ειδατε;
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης