![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εγώ θα σας πρότεινα να σταλεί ένα μαιλ στην Γερμανία για να λάβετε μια ποιο πειστική απάντηση.............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε ενημέρωση φίλε georged.Θα σας πω και εγώ όταν περάσω από το Motion n' Style ( το δικό μου GSA αγορασμένο Σεπτέμβρη του '09 )
|
|
|||
|
|||
![]()
σε γερμανικό forum διάβασα τα εξής:
- απο το σωληνάκι αυτό περνάει λάδι - αν κοπεί το σωληνάκι φεύγει λάδι και πίεση (αέρα) - αν ήταν λίγο μεγαλύτερο το σωληνάκι δεν θα υπήρχε πρόβλημα (πιστεύω η μετάφραση μου να ήταν σχετικά καλή) |
|
|||
|
|||
![]()
Λεω να ανηφορησω και εγω προς γερακα για ενημερωση αυριο....
Αυτο που μου την σπαει ειναι πως κανουν τις κοτες και δεν ελεγχουν τα θηρια μας αφου ξερουν οτι υπαρχει προβλημα... |
|
|||
|
|||
![]()
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα σήμερα με την αντιπροσωπεία (αύριο θα δουν τη μηχανή μου)μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποιο κιτ επισκευής για το συγκεκριμένο λαστιχάκι.Αύριο που θα τη δουν θα πάρω και απάντηση για το πως θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.
georged αν ρώτησες στην αντιπροσωπεία του Γερακα πες μας |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, θα περάσω μες στην εβδομάδα για αλλαγή λαδιών στο Γέρακα. Σε τηλ. επικοινωνία που είχα μαζί τους και ανέφερα το θέμα της ESA μου έδωσε την απάντηση "πρέπει να το δω και θα σου πω".
Τον ρώτησα αν έχουν κι άλλοι περάσει γι'αυτό το πρόβλημα ή αν το έχει υπόψην του και μου πέταξε την ατάκα "μπορεί και να το έχω υπόψην μου, πρεπει να περάσεις να το δω και να σου πώ". Προβλέπω αρνητικό κλίμα και κατάληξη... Περισσότερα νέα θα έρθουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Με αφορμή αυτό το θέμα, έλενξα και το δικο μου 1200 και είδα ότι έχει σκιστεί...
λυπήθυκα βέβαια αλλά επειδή θα αργήσω να πάω σερβις, σκέφτηκα αυτά τα παλιά σετάκια που χρησιμοποιούσα για να μπαλώσω την σαμπρέλα του ποδηλάτου, έκοψα ένα μικρό κομάτι περίπου 1πόντο επί 1,30, με το μάτι να ταιριάζει στο σκίσιμο και του έβαλα και την κόλα που έχει το σετάκι μέσα γράφει rubber cement περίμενα μερικά λεπτα να στεγνώσει η κολα και στο σκισιμο και στο μπάλωμα και μιά χαρά δεν φαίνεται καν! |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά,πέρασα σήμερα από την αντιπροσωπεία.Ο αρχιμηχανικός που την είδε μου είπε πως το συγκεκριμένο λάστιχο που σκίστικε απλά καλύπτει το καλώδιο (ηλεκτρικό κύκλωμα) της ESA.Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με νερά και λάσπες και να μη με ανησυχεί καθόλου.Σας μεταφέρω αυτά που μου είπε ο μηχανικός.Συγκεκριμένα επειδή έχει παρουσιαστεί σε αρκετές μηχανές το συγκεκριμένο σκάσιμο λόγω του ότι ξεραίνεται το κάλυμμα του καλωδίου,υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιο κάλυμμα (######) ως επισκευαστικό κιτ από τη BMW στις αντιπροσωπείες.
Αυτά από μένα.Όποιος άλλος ρώτησε ας ενημερώσει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά πέρασα σήμερα από Γέρακα (για αλλαγή λαδιών) και ρώτησα για το συγκεκριμένο θέμα. Μου είπαν ακριβώς τα παραπάνω, ότι η ηλεκτρονική πλακέτα της ESA είναι χωμένη μέσα και δεν υπάρχει περίπτωση το σκάσιμο αυτό να την επηρεάσει από νερό κτλ. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να βγάλουν φωτογραφία γιατί όπως μου ανέφεραν το πρόβλημα αυτό είναι πασίγνωστο και περιμένουν από BMW λύση (Kit επισκευής). Οπότε μου είπαν: ή θα μου έρθει γράμμα ή όταν ξαναπάω θα έχει βρεθεί η λύση. Να μην μπώ στη διαδικασία να αλλάξουμε ανάρτηση γιατί πάλι θα ξανασχιστεί.
Παρόλαυτα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έστειλα email στη Γερμανία και τις επόμενες 2 ημέρες έλαβα απάντηση που μου έλεγε ότι το email μου προωθήθηκε στην αρμόδια BMW Hellas AE. Την επόμενη ακριβώς ημέρα έλαβα email από BMW Hellas. Το παρακάτω (το οποίο και θα απαντήσω): Εν κατακλείδι δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα για το συγκεκριμένο σκάσιμο "της φούσκας της πίσω ESA" όπως την αποκάλεσαν οι μηχανικοί μεταξύ τους σήμερα. Αγαπητέ κ. .., Ευχαριστούμε για το e-mail που μας στείλατε. Όσον αφορά το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα χρειαστούμε τον αριθμό πλαισίου της μοτοσυκλέτας σας, τον Επίσημο Έμπορο που έχετε απευθυνθεί, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Μαριλένα Στρίγκα Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών BMW Hellas |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΓΝΩΡΙΜΙΑ με την ΑΪΤΗ | skippybi | Κόσμος | 1 | 21-01-2010 15:29 |
Φαντασία με την άμμο | syan | Διάφορα | 6 | 25-10-2009 12:33 |
Όταν η τέχνη με την άμμο, προκαλεί κλάμα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 1 | 03-10-2009 12:53 |
Ταξίδια με την φαντασία... | vp_68 | Διάφορα | 1 | 24-09-2009 19:08 |
Απο την Αθήνα με Αγάπη.... | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 23-08-2009 11:50 |