![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Λίστα Διαμονής στο "Βυζάντιο" 1. Arkas ---------> Παρασκευή, Σάββατο ---> Mονός 2. gs_maniac -----> Παρασκευή, Σάββατο ---> Διπλός 3. ΚAS -----------> Σάββατο --------------> Μονός 4. Benjamako -----> Σάββατο --------------> Διπλός 5. zervas --------> Σάββατο --------------> Διπλός 6. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ --> Παρασκευή, Σάββατο ---> Μονός 7. zervas β'------> Σάββατο --------------> Διπλός |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ Δημήτρη Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η οργάνωση της πίτας γίνεται με πολύ αγάπη και ευθύνη των Θεσσαλονικέων αδερφών μας.
Ωστόσο, εάν κάποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το πρόγραμμα αναχωρήσεως, επιστροφής ή να συνεννοηθούμε για λεπτομέρειες του προγράμματός μας στην Θεσσαλονίκη, το τηλέφωνό μου είναι 6944 523252. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλό δρόμο να έχετε αύριο, να περάσετε όμορφα.
Πολλούς χαιρετισμούς στους φίλους από την Σαλονίκη, ακόμα και στους Αρειανούς. ![]() Last edited by frits; 18-03-2010 at 22:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστούμε Σταυράκο,
θα μας λείψετε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να ευχηθω και εγω καλο ταξιδι να εχετε και καλως να ερθετε!
αν υπαρχει και κανενα αυτοκολητο του forum παρτε και μερικα μαζι σας γιατι ζηταει ο λαος! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Σταύρο, πραγματικά θα μας λείψετε.....όσο για τους Αρειανούς δεν έχουμε καλέσει κανένα, μόνον 2-3 απο την Αφροδίτη...!
|
|
|||
|
|||
![]() Kαλό ταξίδι σε όλους!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο το δωματιο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα το ξαναεπισκεφθούμε Μάριε το "Βυζάντιο", τον Μάιο, πηγαίνοντας και γυρνώντας από Κωνσταντινούπολη!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη(11/01/10) - Η πρώτη συνάντηση για το 2010 !!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 12 | 10-01-2010 14:43 |
Καφεδάκι στην Θεσσαλονίκη !!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 37 | 15-10-2009 06:58 |
Νέα από την... Θεσσαλονίκη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 6 | 17-09-2009 11:57 |