26-05-2010, 21:44
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Χαϊδάρι
Μoto: BMW R1200 GS Adventure
KTM 640 Adventure
BMW R51/3
|
|
Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pank
1 μερα μετα, μπορω να γραψω:
- Μητσο, εκτος απο ευχαριστω, να ζητησω να παρω εγω τον κουμπαρο σου στην επομενη εκδρομη συνεπιβατη. Πιαστηκε ο ##### του στην σελα της χοντρης  (τη γυναικα σου δεν την ανεβαζω γιατι θα σε βαλει να αλλαξεις μηχανη   )
Aυτό που κατα την γνωμη μου αυτο που πηγε λαθος στην εκδρομη ηταν οτι εκανε ο καθενας του κεφαλιου του.
Γι αυτο μην κοιτας τι εκανε ο αλλος λαθος, κοιτα πως εσυ χαλασες την εκδρομη των υπολοιπων.
- Να ζητησω συγνωμη σε οσους εσπασα τα νευρα με οποια χαζομαρα εκανα.
Υ.Γ.: Και για όσους ενδιαφέρονται, ξερω ενα καλο Varadero (φιλος το πουλαει), ΧΑΡΤΙ   
|
Παντελή να σε ξαναευχαριστήσω για το φωτορεπορταζ.
Στην επόμενη εκδρομή θα σου δώσω τον κουμπάρο , αλλά και τα.....μπαγάζια του (ξέρεις εσύ ).
Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορείς να πιάνεις τις ταχύτητες που θα έχουμε οι υπόλοιποι, αλλά δεν πειράζει,θα μειώσουμε ταχύτητα για να μπορέσεις να ακολουθήσεις διπλος. Είσαι καλό παιδί και πάνω από όλα σωστός οδηγός.
Οσο αφορά την εκδρομή,ναι ήταν άσχημο το να ξεκινάμε από Θεσαλλονίκη τόσες μηχανές και να επιστρέφουν μαζί στο τέλος 3.Ισως στην επόμενη μπορέσουμε να είμαστε όλοι πιο υπευθυνοι και υπομονετικοί.
Το οτι χάρηκα που γνώρησα όλα αυτά τα τρελοκομεία δεν το συζητώ.Ο καθένας μας είχε τα καλά και τα στραβά του.Αλλά όλοι μας εχουμε την τρέλα του λέγετε καβάλημα μηχανής.
|