![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτα ειναι on-off........το crosstourer ΟΧΙ
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Είναι απλό,κανένα απο τα μαστοδοντα των 200+ κιλών δεν είναι για off χρήση,το οτι μπορούν να περάσουν καποιο χωματόδρομο ναι,το κάνουν,όχι οτι είναι και moto cross όμως.Εξαιρείται το adv 990 που αυτο ναι,πραγματικα έχει καλές δυνατότητες για χώμα,και δε θα πάρω και κανένα διαφορικο στο χέρι αν το πιεσω.με όλα τα υπόλοιπα δε θα σκεφτόμουν κάν να κάνω σκληρή χρήση,το να δίνω λεφτά σε ζημιές μου την δίνει,το να πεσω και μετα άντε να την σηκώσεις επισης είναι κάπως.
Ψηλές tourer έχουμε,βάζω κι εμένα μέσα γιατί κι εγω θα έχω ξανά σύντομα. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά, επειδή κάποιοι από μας δεν ξέρουμε να οδηγάμε στο χώμα
δεν σημαίνει ότι τα GS δεν πάνε σε χώμα. 2010 BMW GS Trophy Cup - Africa - YouTube |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πόσο σωστά μιλάς επιτέλους. Έχω αρχίσει να σε συμπαθώ. Είμαι της γνώμης να τα παραγγείλουμε παρέα για καλύτερη τιμή………………
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι σου κάνει ένα Honda. Μη βιάζεσαι , άφησε να έρθη πρώτα στη χώρα. Καλό σου βράδυ. πάω να το δω στον ύπνο μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
βρε τι εχασα...........
ομορφο το εργαλειο... θα το τιμησω αμεσα στη dct εκδοση να τα κανω ασορτι... ξερετε ποτε ερχεται? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Όπως έγραψα και πριν, ένας είναι το μεταξόνιο, άλλος είναι η γωνία κάστερ, επιπλέον το χαμηλό κέντρο βάρους, η διαμήκης τοποθέτηση κινητήρα και το telelever.... Δεν αρκούν; Μίλησα για ευελιξία και δυνατότητα καλύτερου στριψίματος.... η επιπλέον ευστάθεια που αναφέρεις, όντως υπάρχει στο VARA και οφείλεται στο μεταξόνιο και στο ίχνος των τροχών του (που καθορίζεται από την κάστερ...) Δε διαφωνούμε ουσιαστικά, απλώς γουστάρουμε άλλα πράγματα ![]() Επίσης να συμφωνήσω για την άνεση - κάλυψη που προσφέρει το VARA , σε όλες τις συνθήκες σε ΕΟ. Με after market ζελατίνες (των 100€ όμως... ) ΟΚ, αλλά την έχει την ανεσάρα του το άτιμο!!!! Ούτε κραδασμοί , ούτε θόρυβοι! Κι από φρένα; ΦΡΕΝΑΡΕΣ!!!Αλλά έλα που εγώ θέλω να ΣΤΡΙΒΩ!!!!! ![]() ![]() ![]() και να ακούω "μποξερίλα", έχω συνηθίσει και με τα SUBARU τόσα χρόνια
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |