![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Πανέμορφα κτίρια . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια,ευχομαι παντα τετοια.Καναμε και εμεις αυτο το ταξιδι και μαλιστα ειμασταν την προηγουμενη μερα απο εσας στο αποστακτηριο!
Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο απο το ταξιδι αλλα επειδη ειμαι καινουργιο μελος και δεν εχω ξανα ανεβασει ποστ ισως αργησω λιγο. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Μην διστάσεις να ρωτήσεις ότι θέλεις ... ![]() Για ότι κι αν χρειαστείς ... εδώ είμαστε ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Λεοντοκαρδε. Με ενδιαφερει να μαθω πως ανεβαζω φωτο και πως χαμηλωνω την αναλυση.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχισε δυνατα Θανο.......εισαι αστειρευτη ταξιδιωτικη πηγη!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την Πέμπτη 18/8, αφήσαμε την Reims. Ο Κώστας με την Ελπίδα θα πήγαιναν στο Colmar στην Αλσατία, που δεν το είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν, κ η Βάνα κι εγώ θα πηγαίναμε στην Βασιλεία, αφού δύο χρόνια πριν, είχαμε περιηγηθεί το Colmar και τους δρόμους του κρασιού, στα απίστευτα κρασοχώρια….
Στον δρόμο για την Βασιλεία της Ελβετίας λοιπόν…. ![]() ![]() Τηλέφωνο ανάγκης στον αυτοκινητόδρομο…. ![]() ….και μια σύντομη βροχούλα, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…. ![]() Ηχοπετάσματα με ηλιοσυλλέκτες…. ![]() ![]() Σχέδια στα αναχώματα στο πλάϊ του αυτοκινητόδρομου….γιά να σπάει η μονοτονία…. ![]() ![]() ![]() Μπαίνοντας στο Nancy, για μια στάση….. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To be continued………. Jefe Last edited by Jefe; 28-09-2011 at 08:59. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Highlands: Ημερολόγιο διαδρομής | painterakis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 51 | 05-03-2013 01:37 |
Ημερολόγιο ταξιδίου στο Nordkapp! | Jefe | Ταξίδια στο εξωτερικό | 710 | 09-02-2012 00:17 |