![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εγω δεν εχω οδηγησει VARA στο χωμα και δεν μπορω να εκφραστω......πολλοι φιλοι εχουν ερθει στο χωμα με VARA ομως
![]() οταν εννοουμε βολτα στο χωμα,δεν μιλαμε για moto-cross.....με αλματα και ταρζανιες,αλλα μπολικο παιχνιδι,στα πλαισια των δυνατοτητων του καθε αναβατη ![]() αν θελουμε να συγκρινουμε κατι.....ισως θα επρεπε να συγκρινουμε τον ιδιο αναβατη με GS και VARA....με ποιο απο τα δυο θα εκανε πιο ευκολη και ευχαριστη χωματοβολτα.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εχω ξαναγραψει οτι το Varadero απαιτει αρκετη εξοικειωση για να "το πας". Στα πρωτα χιλιομετρα σε παει εκεινο οπου του αρεσει. Ιδιως σε κλειστα κομματια προβληματιζει. Αν ομως δωσεις στον εαυτο σου χρονο να προσαρμοστει στον "τροπο" του, παει μια χαρα. Διαβαζω απο διαφορους που το εχουν δοκιμασει σε μικρες διαδρομες οτι δεν στριβει. Σας πληροφορω οτι στριβει μια χαρα... τουλαχιστον οσο αφορα τη εκδοση που εχω εγω (2007+). Εχοντας κανει μονο λιγα χιλιομετρα με το ΜΚ1 (1999-2002)εχω ακριβως την ιδια αισθηση που περιγραφω παραπανω. Δεν στριβει.... Ομως ο φιλος Αποστολος που το εχει, το παει κυριολεκτικα σαν Supersport. Δεν λεω, εχει το χαρισμα αλλα και το ΜΚ1 ανταποκρινεται μια χαρα! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και τα 2 πάνε χωμα... αλλά... ![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ερχεται η εποχη της μεγαλης ασημι περιπετειωδους βεσπας ![]() Παω να σκεπασω τη μοτσυκλετα να μη βρεχεται......... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Δε θα έλεγα ότι είναι 1:1 το παράδειγμα και στις μοτο όμως... Είπα και νωρίτερα, έχει ο αδερφός μου τη μία κι εγώ την άλλη. Ταυτόχρονα κάνω συγκρίσεις, στο ίδιο τεραίν, καιρό κλπ. Μια χαρά είναι το VARA στο χώμα. Μάλιστα, αν σκεφτώ τη διαφορά του στην άσφαλτο με το GS, εκπλήσσομαι με το πόσο καλά πάει στο χώμα! Όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω, θέλει εξοικείωση! Είναι αλήθεια! Όταν το καβαλήσεις νομίζεις ότι δε θα στρίψει... Θέλει τον τρόπο του. Γι αυτό επέλεξα τη βαυαρή όταν ήρθε η ώρα. Γιατί στρίβει "με τη σκέψη". Στο θέμα του αντικαταστάτη τώρα, και το νέο μοντέλο (κρίνοντας από τα τεχνικά που δημοσιεύτηκαν) μιας κι έχει την ίδια γεωμετρία με το απερχόμενο μοντέλο (αν απέλθει τελικά) θα έχει τα ίδια χαρίσματα και τα ίδια μειονεκτήματα, στο πιο νέο - εξευγενισμένο και σύγχρονο βέβαια... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Τωρα για ΤΟ ΑΝ παει χωμα το ενα ¨η το άλλο δες προηγουμενα ποστ μου ειναι καμποσα....κι αμα δεις πουθενα γραπτο μου να λεει οτι δεν παει χωμα το ενα ¨η το άλλο θα κατσω να με μαμησεις!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπαααα
Ούτε που ξέρει την ύπαρξη του φόρουμ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και εγώ το ίδιο νόμιζα ότι είναι μόνο για το κλειστό πάρκιν. Τι μαθαίνει κάποιος
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το ξέρω ότι με γουσταρεις,αλλα δεν μαμαω αγορια
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |