GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 11-11-2011, 20:15
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι και δεν πάει χώμα το GS
Αλλά και το VARA πάει! Σίγουρα και το TENERE και οτιδήποτε με 19'' τροχό και πάνω. Τα έχουμε ξαναπεί. Οι απαιτήσεις πρέπει να προσαρμόζονται στο μέσο, αλλιώς την έκατσες..... Όλα πάνε , αλλά κανένα δεν είναι 400αρι με 110 κιλά. Κοντά στο νου κι η γνώση...
εγω δεν εχω οδηγησει VARA στο χωμα και δεν μπορω να εκφραστω......πολλοι φιλοι εχουν ερθει στο χωμα με VARA ομως
οταν εννοουμε βολτα στο χωμα,δεν μιλαμε για moto-cross.....με αλματα και ταρζανιες,αλλα μπολικο παιχνιδι,στα πλαισια των δυνατοτητων του καθε αναβατη
αν θελουμε να συγκρινουμε κατι.....ισως θα επρεπε να συγκρινουμε τον ιδιο αναβατη με GS και VARA....με ποιο απο τα δυο θα εκανε πιο ευκολη και ευχαριστη χωματοβολτα....
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2011, 20:36
Gemat Ο/Η Gemat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μυτιληνη
Μoto: Honda XL1000VA Varadero 2007

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων

εγω δεν εχω οδηγησει VARA στο χωμα και δεν μπορω να εκφραστω......πολλοι φιλοι εχουν ερθει στο χωμα με VARA ομως
οταν εννοουμε βολτα στο χωμα,δεν μιλαμε για moto-cross.....με αλματα και ταρζανιες,αλλα μπολικο παιχνιδι,στα πλαισια των δυνατοτητων του καθε αναβατη
αν θελουμε να συγκρινουμε κατι.....ισως θα επρεπε να συγκρινουμε τον ιδιο αναβατη με GS και VARA....με ποιο απο τα δυο θα εκανε πιο ευκολη και ευχαριστη χωματοβολτα....

Εχω ξαναγραψει οτι το Varadero απαιτει αρκετη εξοικειωση για να "το πας". Στα πρωτα χιλιομετρα σε παει εκεινο οπου του αρεσει. Ιδιως σε κλειστα κομματια προβληματιζει.

Αν ομως δωσεις στον εαυτο σου χρονο να προσαρμοστει στον "τροπο" του, παει μια χαρα.

Διαβαζω απο διαφορους που το εχουν δοκιμασει σε μικρες διαδρομες οτι δεν στριβει. Σας πληροφορω οτι στριβει μια χαρα... τουλαχιστον οσο αφορα τη εκδοση που εχω εγω (2007+).

Εχοντας κανει μονο λιγα χιλιομετρα με το ΜΚ1 (1999-2002)εχω ακριβως την ιδια αισθηση που περιγραφω παραπανω. Δεν στριβει.... Ομως ο φιλος Αποστολος που το εχει, το παει κυριολεκτικα σαν Supersport. Δεν λεω, εχει το χαρισμα αλλα και το ΜΚ1 ανταποκρινεται μια χαρα!
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2011, 20:49
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
για να το καταλαβεις καλυτερα,το gs ειναι το forester,και το varadero το santa fe!δεν πανε το ιδιο...,ετσι δεν ειναι?
Εγω θα ´λεγα οτι το GS είναι Hummer και το Varadero Jimny !!

Και τα 2 πάνε χωμα... αλλά...

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2011, 21:49
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Ερχεται η εποχη της μεγαλης ασημι περιπετειωδους βεσπας

Παω να σκεπασω τη μοτσυκλετα να μη βρεχεται.........
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2011, 22:13
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
για να το καταλαβεις καλυτερα,το gs ειναι το forester,και το varadero το santa fe!δεν πανε το ιδιο...,ετσι δεν ειναι?
Στα αυτ/τα έχεις δίκιο !!!!
Δε θα έλεγα ότι είναι 1:1 το παράδειγμα και στις μοτο όμως... Είπα και νωρίτερα, έχει ο αδερφός μου τη μία κι εγώ την άλλη. Ταυτόχρονα κάνω συγκρίσεις, στο ίδιο τεραίν, καιρό κλπ. Μια χαρά είναι το VARA στο χώμα. Μάλιστα, αν σκεφτώ τη διαφορά του στην άσφαλτο με το GS, εκπλήσσομαι με το πόσο καλά πάει στο χώμα!
Όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω, θέλει εξοικείωση! Είναι αλήθεια! Όταν το καβαλήσεις νομίζεις ότι δε θα στρίψει... Θέλει τον τρόπο του. Γι αυτό επέλεξα τη βαυαρή όταν ήρθε η ώρα. Γιατί στρίβει "με τη σκέψη".
Στο θέμα του αντικαταστάτη τώρα, και το νέο μοντέλο (κρίνοντας από τα τεχνικά που δημοσιεύτηκαν) μιας κι έχει την ίδια γεωμετρία με το απερχόμενο μοντέλο (αν απέλθει τελικά) θα έχει τα ίδια χαρίσματα και τα ίδια μειονεκτήματα, στο πιο νέο - εξευγενισμένο και σύγχρονο βέβαια...
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2011, 22:29
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Στα αυτ/τα έχεις δίκιο !!!!
Δε θα έλεγα ότι είναι 1:1 το παράδειγμα και στις μοτο όμως... Είπα και νωρίτερα, έχει ο αδερφός μου τη μία κι εγώ την άλλη. Ταυτόχρονα κάνω συγκρίσεις, στο ίδιο τεραίν, καιρό κλπ. Μια χαρά είναι το VARA στο χώμα. Μάλιστα, αν σκεφτώ τη διαφορά του στην άσφαλτο με το GS, εκπλήσσομαι με το πόσο καλά πάει στο χώμα!
Όπως λέει κι ένας φίλος παραπάνω, θέλει εξοικείωση! Είναι αλήθεια! Όταν το καβαλήσεις νομίζεις ότι δε θα στρίψει... Θέλει τον τρόπο του. Γι αυτό επέλεξα τη βαυαρή όταν ήρθε η ώρα. Γιατί στρίβει "με τη σκέψη".
Στο θέμα του αντικαταστάτη τώρα, και το νέο μοντέλο (κρίνοντας από τα τεχνικά που δημοσιεύτηκαν) μιας κι έχει την ίδια γεωμετρία με το απερχόμενο μοντέλο (αν απέλθει τελικά) θα έχει τα ίδια χαρίσματα και τα ίδια μειονεκτήματα, στο πιο νέο - εξευγενισμένο και σύγχρονο βέβαια...
μαλλον δε θες να στεναχωρησεις τον αδερφο σου!
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2011, 23:15
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
δεν εχεις οδηγησει ADVE μαλλον........εσυ ειχες το 1150,αν θυμαμαι καλα

οταν δεν γνωριζουμε καποια πραγματα,καλο ειναι να μην αναφερομαστε σε αυτα.....
οσο για το αν το GS....παει χωμα,σε αυτο το φορουμ εχουν γινει εκατονταδες χωματινες εκδρομες με GS,απο φιλους με πολυ μικρη εμπειρια στο χωμα .....
το GS ....στο χωμα ειναι ευκολοδηγητο,οπως και στην ασφαλτο.

σε αυτα τα θεματα ειναι καλυτερα καποιος να μιλαει για τον εαυτο του ή να ψαχνει καλυτερα τα χωματινα εκδρομικα του φορουμ,για να του λυνονται οι αποριες....
Για να τα γραφω σημαινει οτι τα γνωριζω φιλε Κωστα!!!
Τωρα για ΤΟ ΑΝ παει χωμα το ενα ¨η το άλλο δες προηγουμενα ποστ μου ειναι καμποσα....κι αμα δεις πουθενα γραπτο μου να λεει οτι δεν παει χωμα το ενα ¨η το άλλο θα κατσω να με μαμησεις!!!
Reply With Quote
Παλιό 11-11-2011, 23:36
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Απόσπασμα:
μαλλον δε θες να στεναχωρησεις τον αδερφο σου!
Μπαααα
Ούτε που ξέρει την ύπαρξη του φόρουμ...
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2011, 00:34
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Απόσπασμα:
με εχουν καραφλιασει οι τυποι.........σημερα μαθαμε οτι το GS,ΔΕΝ παει χωμα

Και εγώ το ίδιο νόμιζα ότι είναι μόνο για το κλειστό πάρκιν.
Τι μαθαίνει κάποιος
Reply With Quote
Παλιό 12-11-2011, 01:24
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να τα γραφω σημαινει οτι τα γνωριζω φιλε Κωστα!!!
Τωρα για ΤΟ ΑΝ παει χωμα το ενα ¨η το άλλο δες προηγουμενα ποστ μου ειναι καμποσα....κι αμα δεις πουθενα γραπτο μου να λεει οτι δεν παει χωμα το ενα ¨η το άλλο θα κατσω να με μαμησεις!!!
Για την προστασία της ζελατινας αναφέρομαι.......Το ξέρω ότι με γουσταρεις,αλλα δεν μαμαω αγορια
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης