![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ακου 200.... Το λοιπον, εγω ξερω πως η μπυρα εχει την ευεργετικη ιδιοτητα να απλωνει τα τσιπουρα σε ολο το κορμι! Κι απο τσιπουρα και τετοιες περιτεχνες διαδικασιες ξερουν μονο στο Βολο ![]() Last edited by paschalis; 09-09-2013 at 22:55. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω και εγω όλους όσους ασχολήθηκαν να στηθεί μια τέτοια δύσκολη κατάσταση, που μας έκανε να περάσουμε απίστευτα... Χάρηκα που γνώρισα νέους φίλους και που είδα παλιούς, επισης ένα μεγάλο ευχαριστω(και εκ´ μέρους του φίλου μου του γιαννη) στους λελους που ενώ ήταν το σκηνακι μας ανάμεσα τους δεν μασ πειραξαν το βράδυ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πωωωω!!!!...εχω χασει τη μπαλα εντελως!!!!...τι γουστα βγαζετε ρε παιδες!!.Πασχαλη δεν βρισκω λογια για το φωτογραφικο ταξιδι που κερασες...και τα σχόλια σου που καλοκαρδίζουν και τον πιο πικραμενο! Δεν χορταινω να σας βλεπω!..απιστευτη κατασταση!...δεν υπαρχετε! παντα τετοια παιδες!... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά την πληρέστατη περιγραφή του Πασχάλη, η όποια παρέμβαση είναι περιτή.
Μόνο κάποιες φώτο θα ανεβάσω, λίγες από το αΐφόνι, γιατί έχασα την κάμερα.... ![]() ![]() ![]() Ψάχνω και δεν τη βρίσκω, μάλλον "την έκανε" από το tank bag που άφησα ανοικτό μετά από μια στάση για τσιγάρο στην επιστροφή και το έκλεισα στα 140χαω στην Εθνική, την ώρα που ανέμιζε. Μάλλον εκεί έφυγε η κάμερα. Τέλος πάντων κάποιες φώτο θα ανεβάσω, οι καλύτερες πάνε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
την ξεχωριστη ματια του καθενος! Απο φωτογραφιες αλλα και μεσα απο κειμενο! Οσο για την καμερα.... τζαμπα δε σε καναν λελο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο για άλλη μια φορά Πασχαλάκο για όλα κυρίως που πήγατε και ήρθατε όλοι πίσω στις αγκαλιές μας όρθιοι
![]() Μπράβο και για την ωραία φωτό του Σακούλη ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σούπερ φώτο Αντώνη
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
IMG_1641.jpg
IMG_1642.jpg IMG_1643.jpg IMG_1644.jpg IMG_1645.jpg IMG_1646.jpg IMG_1647.jpg IMG_1648.jpg IMG_1649.jpg IMG_1650.jpg |
![]() |
|
|