|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Απόσπασμα: 
 Και φύσικα δεν βγάζω άκυρο το gs,όχι,σε καμία περιπτωση,είναι τρομερό μηχάνημα,απλα θα πρέπε να το χουν προσέξει περισσοτερο στην παραγωγή.και σίγουρα δεν βγάζουν όλες τα ίδια προβλήματα.αλλες καθόλου,πέρα απο τις φυσιολογικές φθορές,καποιες αλλες όμως βγάζουν αρκετά μη φυσιολογικά προβλήματα που δεν έχει σχέση ο οδηγός. Ειδικα όταν το πρόβλημα το βγάζουν ως αστοχία υλικού.εκει δε γράφει οτι φταίει ο οδηγός. Προσωπικά το βλεπω δίκαια και αντικειμενικά το θέμα αυτο,του gs,κάποιοι άλλοι έχουν κόλλημα για τον δικό τους λόγο και δε σηκώνουν κουβέντα φορτωνοντας τα λάθη στον οδηγό,προσωπικά δε μπορω να το κάνω αυτο,όσο κόλλημα και να χω με την μηχανή μου,είμαι απο τους ανθρώπους που θα γράψουν το σωστό και το λάθος για το όχημα που έχω η είχα στην κατοχή μου. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 27-11-2011 at 20:51. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Απόσπασμα: 
  Εγώ στα 108000 χλμ,δεν έχω αλλάξει ούτε δίσκο και υπάρχουν κάποιοι,που στα 25000 έχουν αλλάξει σαζμαν.... Αν δει κάποιος ,πως ξεκινούν στα φανάρια,αρκετοί κάτοχοι GS...μπορείς να καταλάβεις γιατι σπάνε τα διαφορικα και τα σαζμαν..... Τα GS....δεν είναι busa ή csxr   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 

τι να πω ρε μοντελο........οταν τους βλεπεις να ξεκινουν στα φαναρια,λες και οδηγουν super -sport και μετα τους φταιει η bmw?????   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Aν πας το εργαλείο με τα ...νερά του, δύσκολα σε πουλάει. Αν του ζητάς άλλα, από αυτά που φτιάχτηκε να κάνει, κλωτσάει το μουλάρι    | 
| 

| |||
| 
 | |||
 καποιοι δεν το εχουν καταλαβει.......ισως ειναι απειροι  αστους να πληρωνουν .......καποτε θα μαθουν   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Τι εννοειτε ρε παιδιά με τα νερά του και ρωταω στα σοβαρά!!!!!????     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
 *Τα gs έχουν άξονες. Καλό για ταξίδια που δεν θες σφίγκω, λυπαίνω κλπ Αν πλακωθείς σε καγκουριές, ο δίσκος κάνει κακά. Λογικ'ο είναι. Και η αλυσίδα κάνει κακά, αλλά με 250 (μαζί με γρανάζια) την αλλάζεις. Στον άξονα θες περισσότερα. *Τα βοχερ π.χ. ανεβάσματα και κατεβάσματα θέλουν να αφήνεις αυτά να <ρουφούν>> ή <<ξε-ρουφούν>> (άκου κ εσύ Πρε  ) τις ταχύτητες. Το βλέπεις όταν τα οδηγείς. Αν τα κάνεις μοτοκροςς, θα σου πουν, δεν μας μαμάς ρε συ....   | 
| 

| |||
| 
 | |||
 Επειδή κανείς δεν θα σου δώσει απάντηση τολμώ εγώ. Με τα νερά του τι εννοεί κάποιος μα απλά γιατί φτιάχτηκε. Να πηγαίνεις βόλτα για καφέ και να το σκεπάζεις μην κρυώσει και κάθε τρίμηνο έχει η όχι συμπληρώσει km για έλεγχο κλπ. Δεν μπορείς όμως να αμφισβητήσεις ότι δεν είναι παγίδα το συγκεκριμένο. Απλά μην του κάνεις μακρινά και δύσκολα ταξίδια. Δεν κατασκευάστηκε για το λόγω αυτό. Ελπίζω να σε κάλυψα. Ευχαριστώ  | 
| 

| |||
| 
 | |||
 μας εχεις καλυψει.....γενικως  εισαι γιγαντας....   | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 | 
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 | 
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 | 
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 | 
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |