![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιατί μια χαρά εμπειρία εχω κι εγώ και άλλοι που δεν το πηγαίναμε κομμάτια.αν και κανονικά δε θα πρεπε να χει πρόβλημα μιας και γι αυτό προορίζεται,βλέποντας τα σκληροπυρηνικα promotion videos τουλάχιστον αυτό εκλαμβάνουν πολλοί.αλλά ξέχασα,οι άλλοι έχουν την εμπειρία του μοτοσυκλετιστη. Έμενα δεν έβγαλε πότε κάτι με διαφορικο,ξέρω όμως άλλους που το πήγαιναν σαν τους ανθρώπους στό δρόμο κι έβγαλε. Και σαζμαν και και και. Όμως το θέμα αφορά άλλη μηχανή και καλύτερα να επικεντρώθουμε εμείς οι έμπειροι αναβάτες σε αυτή την άλλη μηχανή καθώς το χουμε κάνει σούπα το φόρουμ. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Last edited by taksidiotis; 27-11-2011 at 22:48. |
|
|
|||
|
|||
|
εγω το σταματησα εσεις το συνεχιζεται...κομπλεξικος ειναι αυτος που δεν παραδεχεται οτι θα ηθελε να εχει αλλο αντικειμενο απο αυτο που εχει αλλα λογο οικονομικων δεν μπορει να το αποκτησει...και ναι μου φαινεται τουλαχιστον περιεργο να μπορει καποιος να αποκτησει ενα 1200adv και αυτος να θελει ενα vara...να μπορει να αποκτησει μια m3 και να θελει ενα accord...και για να μην ξεχνιομαστε εγω εχω ενα μηχανακι που με τα βιας στοιχιζει 5000 και ειναι δεκαετιας...οποτε δεν ειμαι απο αυτους που περιμενουν να καβαλησουν τον ελικα για να νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα αυτια...ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΡΑ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Παντου εχει δήθεν, γεμάτη η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ένα Vara του 2007 κάνει όσο ένα gs του 2005. Άρα κάποιος που παίρνει το 1ο, ενώ θα μπορούσε να πάρει και το 2ο, σημαίνει ότι του αρέσει παραπάνω. Πού το περίεργο; Εγώ πιο περίεργη βλέπω την άποψή σου για τη δεδομένη ανωτερότητα μιας BMW. Άποψη κι αυτή.... Επίσης , η Μ3 ουδεμία σχέση έχει με accord, αντίθετα με την 316 από την οποία προτιμώ το accord!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() για honda και λοιπα ...κιτρινιαρικα αυτοκινητα θα το σκεφτομουν μονο για ειδικες περιπτωσεις...!οπως π.χ για μεσα στην πολη οπου θελω ενα ...φτωχο πλην τιμιο αυτοκινητο με φτηνα αντάλακτικα και φτηνο κοστος συντηρησης να ακανω τη δουλεια μου χωρις να νοιαζομαι για οδηγικη απολαυση και ...γουσταρισμα!γι αυτο και εχω ενα honda astrea grand και ενα hiyndai i10 για εντος πολης... η μονη εξαιρεση που εκανα ειναι για το forester,που ειναι κορυφη! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αν κατάλαβα καλά, όλα σου τα αυτοκίνητα είναι ασιατικά...
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ελα! δεν το χα προσεξει!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
+ 1 μοτοποδηλατο.........
![]() μπας και μας δουλευει και το παιζει αντικιτρινιαρης ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιαυτό έχεις τον αέρα της αξιοπιστίας. Το είχα καταλάβει προσωπικά αλά ευτυχώς το παραδέχτηκες………………… |
|
|
|||
|
|||
|
χαιρομαι που δεν εχουμε ολοι την ιδια γνωμη...αλλα εγω θα συνεχισω να εχω την ιδια αποψη για την ανωτεροτητα οχι μονο μιας bmw αλλα γενικα της ευρωπαικης αυτοκινητο-μοτο βιομηχανιας...γνωμη μου...καλο βραδυ!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |