![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα δεν πέφτει με τίποτα κάτω απο τα 8,6 litra sta 100!!
Alla δεν έχω πάει ποτε σε ταξίδι κάτο απο 160!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν θυμαμαι τι εγραφε πριν ξεκινησω ... το σιγουρο ειναι οτι ο Χαλκιδαιος βενζινας ... δεν με κλεβει γιατι παιρνει 15000 € το μηνα βενζινα + πετρελαιο ... επομενως θα του εσπαγα το κεφαλι αν ελεγχοντας τον τον 'επιανα' fault ... παντως το οικονομομετρο μου δεν με απογοητευει , ουτε τα χιλιομετρα που μου απομενουν ... τα εμπιστευομαι και τα δυο ... |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ και φιλε Βασιλη υπολογισες με 20 λιτρα ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=ace_gln;149457]ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ και φιλε Βασιλη υπολογισες με 20 λιτρα ...
![]() Πάνο..............αφού έμεινες σημαίνει ότι ξόδεψες και τα 20 διαθέσιμα λίτρα του ρεζερβουάρ αλλά και τις ...αναθυμιάσεις του ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=vpentza;149470]20 l εχει ή 24 ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο το έχουμε συμφωνήσει το θέμα .....
![]() 20 λίτρα στο GS (16+4 η ρεζέρβα) ![]() σήμερα γέμισα,το πλήρωσα χρυσάφι και το ...επαναβεβαίωσα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
GS 1200 R Adventure
Xθεσινό φουλάρισμα. Η ένδειξη άναψε στο ταμπλώ όταν έλεγε 71 km range. Φουλάρισα 30,5 lit, όταν είχα ένδειξη ... 37 km range .... (κίνηση πόλης) !!! Και στα προηγούμενα φουλαρίσματα, παρόμοιες ενδείξεις έβλεπα, απλά χθες το πρόσεξα ακριβώς ... ![]() Και για την ιστορία 30,5 lit -------> 46,5 € ![]() Και πού είσαι ακόμη ..... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σορρυ για το off topic αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω. ο υπολογιστης ταξιδιου ποιες ενδειξεις περιλαμβανει?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θερμοκρασία περιβάλλοντος Μέση ταχύτητα Μέση κατανάλωση καυσίμου /100km Υπόδειξη στάθμης λαδιού Aν έχει κ RDC θα σου δείχνει και την πίεση των ελαστικών. |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΔ/ΧΟ..ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 18ΚΜ..
ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ?????? 59€€€€€ ΜΕ ΤΙΜΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 1,78,ΑΠΛΗΣ ΦΥΣΙΚΑ.. |
![]() |
|
|