![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω είναι μεγάλο για αρχή. Εάν έχεις φωτογραφίες και τιμή θα βοηθούσε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν σ'ενδιαφέρει, θα σε πάω να το δείς από κοντά (6937 337810).
|
|
|||
|
|||
![]()
το μονο που παει με καιρο ειναι το φουσκωτο και με προτιμιση πανω απο 8μ. ολα τα αλλα χαροπαλευουν. εαν πας πιο πολυ αιγαιο εισαι του θαλασσιου enduro (θελεις δεν θελεις) οποτε παρε φουσκωτο χωρις αλλη σκεψη, προσοχη μην παρεις διχρονο κινητηρα ειναι μαπα. τωρα εαν πας ιονιο παρε οτι θελεις. αναλογα τη χρηση. για παρκινγκ κοντα στην αττικη, υπολογισε για 6 μετρα γυρω στα 70 το μηνα και καθε ριξιμο 20 - 25 ευρω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
σορυ τωρα ειδα πιο πανω το regal.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως παιδιά επειδή είναι και η δουλειά μου αυτή(Καπετάνιος σε θαλαμηγό) αν θέλετε κάποια βοήθεια σχετικά με τιμες υλικών, μαγαζιά για αναλώσιμα κτλ. είμαι διαθέσιμος..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκας...
Πάρε ένα varadero και θα λύσεις το πρόβλημά σου.. Και μοτοσικλέτα και σκάφος.. ![]() ![]() ΕΕΕ είπα να κάνουμε λίγο πλάκα, να πειράξουμε και τους varadera-κιδες... ![]() ![]() -Παρακολουθώ το θέμα, δεν θέλω να αγοράσω σκάφος, αλλά βλέπω το φόρουμ πολύ ψαγμένο και με γνώσεις..!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Πειρατής μας είναι Super. Όσον αφορά τις γνώσεις μας εδώ μέσα, αν αποφασίσουμε να ανοίξουμε επιχείρηση με τόσα που μπορούμε να συνεισφέρουμε ο καθένας μας, βλέπω να πηγαίνουμε για IPO στον πρώτο χρόνο...σοβαρολογώ...
Βλέπω εκτός από το Ναυτικό Σαλόνι στο Φάληρο έχει και έκθεση μεταχειρισμένων στο Λαύριο αυτές τις μέρες. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 19:21 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |
Καινούριος στο GS Forum | Blackstaf | Καλώς ήλθατε | 21 | 24-05-2009 03:58 |
Νέος στο forum | benojoChios | Καλώς ήλθατε | 19 | 04-05-2009 00:39 |