![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Από κεί και μετά δεν ξανακούσαμε πουλί να κελαιδάει στο δάσος. Τα έσκιαξε όλα το Μοτο Σκούζει !
Η διαδρομή όμως καταπληκτική και το πράσινο ..πρωταθλητής! (μην ξεχνιόμαστε κιόλας ε ![]() Ο μηχανές απόλαυσαν εξοχή και δάσος.. Ο Χάρης με το φρέσκο εγγλέζικο ADV, τάχα μου έβλεπε σε μίλια την ταχύτητα και χανόταν λέει.. ![]() Ο Λευτέρης με κάτι μπλέ που είχε φτερούγα πάνω.. ![]() Το αερικό που ήταν όνομα και πράμα... ![]() Ο Σταύρος αρχοντικός... ![]() Το Gemare-iko: σε κάθε χέρι και μηχανή, κάθε προεξοχή και κάμερα! τριβάλιτσο ο σκηνοθέτης για τα καμεροειδή! ![]() Το ηφαίστειο της Ισλανδίας σε δύο ρόδες και οι ιππότες της βρωμερής συμφοράς! ![]() Ο Βασίλης με τα Led-άκια της μηχανής να ξεχειλίζουν από παντού.. ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
..τα υπόλοιπα το απόγευμα από μένα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολα ήταν απίθανα, η μέρα, η εκδρομή, τα άτομα, το τοπικό τσίπουρο (Αλβανίας). Νότη πλέον σε έμαθα, όταν λές στάση για καφέ, ξέρω ότι έχει και τσιπουρομεζέ,αλλά είδες εγκράτεια, μου είχε ψυθιρίσει ο Χάρης (siraxanz) να κάω κράτει για τα κοψίδια στη Ζάτουνα. Να ευχαριστήσω όλη την παρέα Carduelis, Hawk46, Vpentza, Frits, gemara, donatela, kostas-patra, Χριστινα, Alekos, siraxanz για την υπέροχη μέρα που περάσαμε μαζί. Φωτο το απόγευμα.
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο στην παρεα.......
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
μπράβο στην παρέα ....ετσι να φεύγουμε μακριά!!! να ανοιγη το μάτι!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by aeriko; 03-05-2010 at 15:20. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 23:53 |
| «Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
| Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 09:03 |
| Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 18:05 |
| Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 14:20 |