![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όσο τις ανεβάζεις στο imageshack ο server δεν φορτώνεται καθόλου! Γι'αυτό βάλε όσες μπορείς να μας τρελάνεις!! Πήγα κι εγώ πρόσφατα Βάλια Κάλντα και Αρκουδόρεμα αλλά η στάθμη του νερού στο ποταμάκι ήταν πολύ πιο κάτω και ο δρόμος πολύ πιο βατός, ένας φίλος με Vstrom ήταν διπλός χωρίς πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΙ ποιο πολλες μοτο ειχανε χωματινα το 1100 και το1150 adv και το μτ 660 δεν ειχανε. το μτ περασε ποταμι ρε παιδια μηλαμε για τρελα μερη εκει πανω αμα τις βρω θα τις ανεβασω ειναι παρα πολλες.η Φωταγραφικη εχει μια αναλυση δε φευγατη και αργη πολυ το προγραμα να την κανει λογικον διαστασεων. Ιδωμεν.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας είναι καλά ο... "δάσκαλος" σου....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια γευση απο το που κατασκηνωσαμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πορεια προς το αρκουδορεμα
![]() ο θυμιος με την αφρικα ![]() ![]() περασμα σε αλλη διασταση ![]() ![]() ![]() γεια σου gs forum ![]() το αδερφακι μου με το ρ 100 92 μοντελ μηχανη και ακομα παει τη ειναι τουτο ![]() ![]() ![]() να και τα ζααα ελευθερας βοσκης. ![]() σηνεχιζουμε το τουρ μιχαλης οπου νερο ο μπιζμπη μεσα. ειχε μια εμονη με το νερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχισαμε τα δυσκολααααα
![]() ![]() τα ειχα βρει μπαστουνια το υψος μου μεσα. αλλα δεν το εβαζα κατω με τιποτα ![]() αντε λιγο ακομα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θεολόγε συνέχισε...Μας έχεις ανάψει φωτιές βραδιάτικα!Φοβερή εκδρομή ρε παίδες!Και οι φωτογραφίες με τα θηρία στο ποτάμι δε παίζονταιΠεριμένουμε την συνέχεια...
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν σήμερα...........28 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 7 | 30-07-2009 16:29 |
Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 05:08 |
MOTO GP - 19 Ιουλίου 2009 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αγώνες | 3 | 19-07-2009 00:14 |
Σαν σήμερα...........11 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 6 | 14-07-2009 23:21 |
Σαν σήμερα...........10 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 4 | 11-07-2009 10:59 |