![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Κώστα, αυτή την στιγμή είμαι στο Ελσίνκι. Το πρωί καθώς οδηγούσα πρός το Ελσίνκι, πέρασα μία γέφυρα μεγάλη κι εκείνη την ώρα είχε πέρναγε από κάτω κι έβγαινε ένα σκάφος σαν κι αυτό πού έχεις νοικιάσει κ σε σκέφτηκα! Ωραία θα ήταν να σε είχε βγάλει η ρότα σου εδώ πάνω....με χχχχ μέρες διακοπών κ να βρισκόμαστε να πιούμε έναν καφέ κ όχι μόνο!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Κωστή με τα ωραία σου .Ελπίζω να έχει κανά μποφόρ και να μη παίζεις τον κινητήρα .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γεια σου φιλαρακι......καιρο εχουμε να τα πουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλες βολτες
αλλα γιατι φορας μακριμανικο?? παντως από τοπια και γαλάζιο δεν εχετε παραπονο ουριο ανεμο (?!?!) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η φωτο ειναι 6 το πρωι......
![]() μπουνατσα θαναση μου............μπουνατσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() εφυγα για συρο.......
θα σας ΔΩ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...... στο καλό .... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Καλησπερα απο Δελφινι.......ΣΥΡΟΥ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγε στο σπίτι μου ρε.... και μου τηλεφωνούσε για το που θα φάει τί????? Το λαμόγιο λες και δεν ξέρω ότι πάλι η κυρα Λένη θα μαγειρέψει.... Α να χαθείς......
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρτε και λίγες απ Σύρο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προσοχή στις πόρτες..!! | frits | Αστεία Video | 6 | 31-03-2010 11:22 |
Απαγόρευσαν στις γυναίκες να κυκλοφορούν με δίκυκλα | Kwstas_kef | Κόσμος | 7 | 11-10-2009 12:18 |
προσοχη στις δημοσιες WC | Alext | Χιούμορ | 10 | 19-07-2009 00:31 |
Windows 7 στις 22 Οκτωβρίου | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 14-06-2009 02:29 |
Προσοχή στις στροφές....... | PortoLeone | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 09-06-2009 13:08 |